2009-08-31, 15:43
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: czy ktoś szuka pracy?
Cytat:
Napisane przez maudy
wlasnie zadzwonila do mnie Pani z hotelu i powiedziala zebym jutro na 10 sobie przyszla z nimi porozmawiac  <jupi> moze tym razem sie uda 
|
Powodzenia Jakoś w tym tygodniu trochę wizażanek ma rozmowy o pracę Jutro Hosenka i chyba jeszcze któraś, nie pamiętam 
Ja wróciłam z mojego spotkania... 7 osób ze mną było. Najpierw kazali się zautoprezentować - jedyna odważna poszłam na pierwszy ogień, bo w sumie mi na tym średnio zależy. Potem ja akurat wylosowałam herbatę i trzeba było to zaprezentować, aby zachęcić do kupna. Co mi kompletnie nie wyszło, bo nie jestem aż tak kreatywna Potem były pytania i mi się akurat trafiły: co uważam za największy sukces w życiu i co mnie motywuje do pracy. Na moje odpowiedzi, że kasa i premie, babka się dopytywała, czy może jednak coś jeszcze A potem praca w grupie i argumenty za mieszkaniem w mieście, a potem dyskusja z drugą grupą, która była za mieszkaniem na obrzeżach.
I tyle. Wyniki do piątku. Raczej na to nie liczę, bo to nie dla mnie, ale kolejne doświadczenie w rozmowach mam...
I dalej szukanie pracy
|
|
|