Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 21:06   #1132
ania p
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez malami82 Pokaż wiadomość
Mam dobre wiadomości Od jutra zaczynam pracę!!!!:jup i:
Co prawda do końca roku na umowę zlecenie, ale ważne, że coś się dzieje i po 8 miesiącach siedzenia w domu w końcu ruszę do pracy
Gratulacje i powodzonka w nowej pracy

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
KBKatarynka, araczki serdecznie gratuluje

malami82 Gratuluje znalezienia pracy

Właśnie wróciliśmy od lekarza no i jestem jakaś zrezygnowana i niepocieszona. Zostało nam zaproponowane IUI i mam mieszane uczucia. Niby wszystko ok, tylko ciąży brak
Oswieć ciemniaka co to jest IUI?

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
A teraz jaaaaaaaa:
Byłam dziś z Moim Kochaniem na wizycie i wyniki mam świtne nie musze robic co miesiąc huraaaaaa....
Jak robił mi USg zawołałm męza i wszystko mu tłumaczył.. a On az łzy miał w oczach ale przyznał sie po wizycie ... były raczki i nózki i serduszko i mega główka
.. kolejna wizyta za 3 tyg. i teraz juz kasuje po 50 zł... on jest napawde niesamowity!!
Cytologia tylko zła bo mam nadżerke wiec do porodu bede brała dowcipnie tabsy z przerwami

Fotki nie dostała.. ale rośnie ksiązkowo!

USG super sprawa , jak ja to kochałam .. moja lekarka co wizytę robiła he he bo zawsze mówiła że to fajne to co będzie żałowała ..