Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 20:30   #1401
judith8
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
Witam, wróciłam już do Polski więc melduję się na wizażu miałam do nadrobienia posty z prawie dwóch miesięcy trochę mi to zajęło , ale wiem wszystko co wykombinowałyście przez ten czas
od powrotu udało nam się podgonić parę rzeczy ,a co najważniejsze byliśmy w kancelarii spisaliśmy protokół, opłaciliśmy ceremonie i dostaliśmy karteczki na spowiedź dziś poszły zapowiedzi !

Judith współczuję ci i przyznam się że mam takie same obawy co do mojej fryzury- też nie chce wyglądać jak manekin z rosyjskiej wystawy sklepowej ja mam próbną fryzurkę dopiero po 17 września bo muszę przyjść na nią z welonem, a kupię go na przymiarce sukni czyli dopiero16 itp....

A tak w ogóle to serdecznie witam was dziewuszki
witaaaamy
moja fryzura to fryzura z serii wies tanczy i spiewa nie obrazajac nikogo w sumie w czwartek (chyba to pisalam) ide do mojej fryzjerki (robie dluzsza przerwe na lunch) niech podetnie i ide w rozpuszczonych, zastanawialam sie czy szukac innej fryzjerki ale ta powinna sobie poradzic z suszeniem na okraglej szczotce i lakierowaniem probowalam wpinac kwiatki i wygladam srednio wiec jak juz to trzasne welon bo sie trzyma we wlosach i beedzie do kosciola moze a napewno na sesje
wogole to troche sie martwie ze na sesje jedziemy do 3miasta w niedziele wieczorem i zastanawiam sie czy sie ze wszystkim wyrobimy, bo potem trzeba jedzenie odebrac, rozliczyc sie z sala itd. ale chyba damy rade, co myslicie

nie pisalam wam o mojej spowiedzi, bylam w farze w poznaniu, podeszlam profesjonanie do tematu, ksiadz wysluchal i zadal mi jedno pytanie nijak dotyczace tego co mowilam - czy zachowalas czystosc przedslubna - ja pierd$%^#$%^ myslalam ze wypadne z tego konfesjonalu, a w ramach wstepu zaczal mowic ze jak ktos nie zachowal to nie otrzymuje rozgrzeszenia, bez komentarza poprostu
tz byl u klarysek w bydgoszczy i spowiadali go zakonnicy - mowi ze loooooz, a ja z moim szczesciem trafilam na ponad 80-letniego ksiedza ktory mial tylko jedno pytanie tematyczne

zdecydowalam sie tez robic sama kosze z podziekowaniami dla rodzicow, kosze z lakociami, chcialam zamawiac http://www.allegro.pl/search.php?sg=...i%C4%99kowania ale jak przeczytalam kilka komentarzy negatywnych to poziom kultury rozbraja poprostu, wiec kupujemy sami kosze i cala reszte, mam nadzieje ze dam rade i ladnei wyjdzie

pytanie do dziewczyn:
czy bedziecie miec platki roz zeby was obsypali goscie przy wyjsciu - ja chce bo to super wychodzi na zdjeciach, ae mam tak rozarnieta swiadkowa ze musze je sama zamowic, podzielic i dac chyba mamie zeby zaopatrzyla rodzine i powiedziala co spontanicznie maja robic a i chce zamowic sztuczne z allegro tylko sie zastanawiam ile - jakies pomysly?

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-31 o 20:33
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora