Październikowe PM :) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 08:20   #1381
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe PM

cześć dziewczyny, kurde jakoś nie mam ostatnio czasu na nic:/ maluszek najpierw infekcja później szczepienie i jakiś taki rozdrażniony, więc o ślubie weselu średnio myślę, ale coś tam się rusza tzn. zaproszenia rozdane wszystkie, biżuteria jest, sukienka na2gi dzień również..bukiet wstępnie wybrany, ale tak50/50gdyż może nie być już w październiku kwiatów które mi się spodobały, makijaż w głowie, fryzura również.Co do menu-tu wolną rękę zostawiam mamie, ona najlepiej się tym zajmie, alkoholu jeszcze nie mamy. A i w ten weekend zaczynamy nauki przedmałżeńskie
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 08:26   #1382
bianeczkaa
Zakorzenienie

aaaa zapomniałam dodać że u tż w tej cenie jest jeszcze pieczony prosiak, fajerwerki o północy, swojski stół i drink bar i to za jedyne 120 zł

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 09:38   #1383
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Witam kobietki!
Dawno mnie tu nie było....
Co do jedzenia to my płacimy 90zł od osoby i mam w tym 8-9 posiłkow na goraco do tego zimne zakaski.... Na obiad też mam liczone 4 kawałki mięsa na osobe wiec mysle ze to ok Menu bede miała koło wtorku wiec napisze jakie jedzonko bedzie
Pieczonego prosiaka tez bede miała ale na zimno

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-08-27 o 09:40
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:28   #1384
Aneczka78
Raczkowanie

dziewczyny, właśnie dostałam informacje od naszej kapeli. napisali, że będą grali po 20-30 min a później przerwa 10-15 min. Nie wydaje się Wam, że za krótko chcą grać?? Jak to u Was ma wyglądać?

A oto moja fryzura próbna:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0035.jpg (144,4 KB, 64 załadowań)

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:40   #1385
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Aneczka78 Pokaż wiadomość
dziewczyny, właśnie dostałam informacje od naszej kapeli. napisali, że będą grali po 20-30 min a później przerwa 10-15 min. Nie wydaje się Wam, że za krótko chcą grać?? Jak to u Was ma wyglądać?

moi grają blok ok 25 minut, 5 minut przerwy => 2 bloki muzyczne na godzinę

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:49   #1386
judith8
Rozeznanie

Cytat:

moi graja chyba 30min i 30przerwy, chyba ze osoby sie bawia to wtedy wydluzaja, nie robia tak ze schodza po 30min
dla mnie ok bo bedzie czas porozmawiac itd.
a wprzerwach leci muzyka w podobnym klimacie, ktora oni puszczaja

co do fryzury to koncepcja ok ale widac wsuwki i chyba nie mialas wlosow niczym spryskanych bo moim zdaniem powinny byc bardziej gladkie, ulozone

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-27 o 12:58
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 13:35   #1387
Aneczka78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
co do fryzury to koncepcja ok ale widac wsuwki i chyba nie mialas wlosow niczym spryskanych bo moim zdaniem powinny byc bardziej gladkie, ulozone
Fryzjerka powiedziała mi, że w związku z tym, że to próbna fryzura, to tak wygląda jakby była niedbale zrobiona i ślubną zrobi mi już na gładziutko. Chodziło o ustalenie jej kształtu. No więc mam nadzieję, że się postara przy robieniu ślubnej

Nasza Hanusia - 07.28.2010
Aneczka78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 16:21   #1388
donata1987
Przyczajenie

U nas zespół gra ok. 1,5 godziny i przerwa do 15 minut. A jak goście będą się bawić, to dłużej grają Dzisiaj odebrałam sukienkę wreszcie. Cieszę sią bardzo. Musi się trochę uleżeć, bo jest strasznie szeroka teraz.
Stary 2009-08-27, 21:04   #1389
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 bielizna śliczna, butki mi sie strasznie podobaja ja bardzo podobne chciałam ale niestety za ciemne były do mojej sukienki bo był ich ciemny krem. No i wkońcu wstawiłas fotki zaproszonek są naprawde super, bardzo eleganckie. Fajnie wymysliliscie z tą karteczka odnośnie poprawin takie cos tez by mi sie przydało. Ale ci fajnie ze juz suknia w salonie, mam nadziej ze wstawisz zdjecia z przymiarki.

SSR fajnie ze juz wyszłas, wyniki napewno bedą dobre nie ma innej opcji. Powodzonka w szukaniu mieszkanka.

judith8 co za menu, pyszności. Ja jeszcze swojego nie wybrałam, bo nawet nie mamy czasu, ale równiez bede miec stół wiejski i barek z alkoholem.

Aneczka78 bardzo ciekawa ta fryzurka, jak bedzie dopracowan to powinna byc super

A ja juz po wierwszych zapowiedziach i dzis po pierwszej spowiedzi. Troszki sie zaczeło ruszac u nas, zaproszenia po mału rozdajemy, ale widac ze duzo nam osób odmówi i pełno jakos w rodzinie u nas rodzących w pazdzierniku. Chciałbym zeby nam sie chociaz 100 uzbierała bo za tyle i tak musze zapłacic.

Zastanawiam sie nad taka biżuterią co myślicie:

http://www.allegro.pl/item725892010_...ki_zobacz.html
Stary 2009-08-28, 10:03   #1390
lady1980
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
Nie bylo mnie chyba ze sto lat. Sporo mam do poczytania.

Widzę ze u Was już prawie wszysko pozałatwiane, aż mnie to przeraziło.
Do wesela zostaly niecale dwa miesiące, a u nas wiele rzeczy stoi w miejscu. Ja zaproszenia dla swoich gosci mam w większości rozdane, ale Tż nei bardzo. Nie rozdał jeszcze żadnym kolegom, rodzinie tylko z ojca strony. Generalnie jesteśmy zawaleni pracą, a co weekend mamy jak nie czyjes wesele to chrzciny.
W zeszly weekend bylismy na weselu, moj tz swiadkowal. Przysięgam Wam że nei bylam na tak kiepskim weselu jeszcze nigdy. Zaczelo się od tego, ze orkiestra dała "dupy" a skonczyło na mordobiciu i wyrzuceniu części gości z wesela.
Tż jak nie mial garnituru , tak dalej nie ma.
Z tego co załatwiłam od dwóch czy trzech tygodni, to tylko to że zadzwonilam do salonu sprawdzić czy sukienka przyszla, zamówiłam noclegi i zapisaliśmy się na kurs tańca i kupilśmy cześć soków. Reszta spraw stoi jak zakleta. Protokół nie spisany, zero nauk przedmalzenskich. Acha i samochod moj ojciec zalatwił. Wszedzie chcą żeby przychodzić i ustalać wszystko na ostatnią chwilę.

Pochwalcie się sukienkami na poprawiny, bo nie mam żadnej koncepcji, a jeszcze to trzeba załatwić.

A co do mojego byłego, to jak akurat czytałam posta od Judith, to zadzwonił, wiec się smialam, że wyczul moment. Generalnie, to jakies dwa tygodnie temu przyjechal bez zapowiedzi do mnie do pracy, pogadaliśmy i powiedzialam mu że tak widocznie mialo być, że nie dane nam bylo być razem. Powiedzialam mu też, że zawsze będę miala sentyment do niego (bo to prawda), ale że powinniśmy sie trzymać tego co mamy teraz i nie rozdrapywać przeszłości, skoro podjeliśmy konkretne decyzje. On przez 5 lat próbował mnie odzyskać, ale nie zdecydowałam się dlatego, ze mieszkal b.daleko ode mnie, a ja nie wierze za bardzo w związki na odleglosc (szczególnie te początkujące). Myslalam że mi się to wielkie chłopisko popłacze , serce mi scicnęlo, bo jakoś mi się go szkoda zrobiło, ale podjęłam już decyzję i nie chcę jej zmieniać. Jemu jest chyba przykro, ze jak bylismy razem, to wtedy nie w glowie bylo mi małzenstwo (bylam po prostu za młoda), a teraz ide do ołtarza z innym. Powidzial mi tylko, ze bardzo załuje, ze nie spotkal mnie kilka lat później, wtedy może inaczej wszystko by sie potoczylo. Ale tak napawdę, nikt tego nie wie czy byloby inaczej. I to tyle mojej historii. Acha, moj Tż, widzial w moim telefonie, ze tamten dzwonil i chyba go troche to zmobilizowało do tego, zeby bardziej się starać, bo nastepnego dnia przybiegł z kwiatkami i powiedzial ze nikomu mnie nie odda

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Judith, mam prosbę - widzialam kiedyś zdjęcie z dekoracja Waszego samochodu i bardzo mi się podobala. Możesz mi je wysłać? , bo chciałabym mieć coś w podobnym stylu.

Dziewczyny, macie jakieś fajne stronki z fryzurami ślubnymi.?Chcę miec wysoko upiete włosy, bo na rozpuszczone nie moge sobie pozwolić.
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 13:02   #1391
iwciag
Wtajemniczenie

pochwale się nabywa bizuteria, troche inna niz w wresji pierwszej a kiecke na poprawiny pokaze po weekendzie jak zrobie foto, no i moze buty juz bede miala

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-31 o 14:40
Stary 2009-08-28, 13:42   #1392
malenstwoKr
Raczkowanie

Ja poprawin nie mam, tylko takie w domu, więc specjalnej kreacji nie kupuje iwciag kolczyki dla mnie ok, łańcuszek akurat by mi nie pasował, za szeroki. Ale komplecik oryginalny i warty uwagi
Kupiłam w ostatnim czasie bolerko i rękawiczki- na zdjęciu są jeszcze przed zwężeniem. Tż kupił w ostatni weekend garnitur, ja butki- niestety na zdjęciu ciężko wszystko uchwycić. Na żywo mają brokatowe drobinki, w środku skórka,a na zewnątrz materiał- kupione na al. Kasztanowej w Krakowie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bolerko.jpg (3,1 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (135,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (3,2 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (3,3 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 004.jpg (3,4 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rękawiczki.jpg (3,6 KB, 137 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 14:08   #1393
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Ja poprawin nie mam, tylko takie w domu, więc specjalnej kreacji nie kupuje iwciag kolczyki dla mnie ok, łańcuszek akurat by mi nie pasował, za szeroki. Ale komplecik oryginalny i warty uwagi
Kupiłam w ostatnim czasie bolerko i rękawiczki- na zdjęciu są jeszcze przed zwężeniem. Tż kupił w ostatni weekend garnitur, ja butki- niestety na zdjęciu ciężko wszystko uchwycić. Na żywo mają brokatowe drobinki, w środku skórka,a na zewnątrz materiał- kupione na al. Kasztanowej w Krakowie.
to bransoletka
Stary 2009-08-28, 16:03   #1394
malenstwoKr
Raczkowanie

Przepraszam za pomyłkę

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 17:01   #1395
iwciag
Wtajemniczenie

nic nie szkodzi, równie dobrze mógłby to być naszyjnik
Stary 2009-08-28, 20:55   #1396
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość

bardzo ladna bizu

Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Nie bylo mnie chyba ze sto lat. Sporo mam do poczytania.

Do wesela zostaly niecale dwa miesiące, a u nas wiele rzeczy stoi w miejscu. Ja zaproszenia dla swoich gosci mam w większości rozdane, ale Tż nei bardzo. Nie rozdał jeszcze żadnym kolegom, rodzinie tylko z ojca strony. Generalnie jesteśmy zawaleni pracą, a co weekend mamy jak nie czyjes wesele to chrzciny.
W zeszly weekend bylismy na weselu, moj tz swiadkowal. Przysięgam Wam że nei bylam na tak kiepskim weselu jeszcze nigdy. Zaczelo się od tego, ze orkiestra dała "dupy" a skonczyło na mordobiciu i wyrzuceniu części gości z wesela.
Z tego co załatwiłam od dwóch czy trzech tygodni, to tylko to że zadzwonilam do salonu sprawdzić czy sukienka przyszla, zamówiłam noclegi i zapisaliśmy się na kurs tańca i kupilśmy cześć soków. Reszta spraw stoi jak zakleta. Protokół nie spisany, zero nauk przedmalzenskich. Acha i samochod moj ojciec zalatwił. Wszedzie chcą żeby przychodzić i ustalać wszystko na ostatnią chwilę.

Pochwalcie się sukienkami na poprawiny, bo nie mam żadnej koncepcji, a jeszcze to trzeba załatwić.

A co do mojego byłego, to jak akurat czytałam posta od Judith, to zadzwonił, wiec się smialam, że wyczul moment. Generalnie, to jakies dwa tygodnie temu przyjechal bez zapowiedzi do mnie do pracy, pogadaliśmy i powiedzialam mu że tak widocznie mialo być, że nie dane nam bylo być razem. Powiedzialam mu też, że zawsze będę miala sentyment do niego (bo to prawda), ale że powinniśmy sie trzymać tego co mamy teraz i nie rozdrapywać przeszłości, skoro podjeliśmy konkretne decyzje. On przez 5 lat próbował mnie odzyskać, ale nie zdecydowałam się dlatego, ze mieszkal b.daleko ode mnie, a ja nie wierze za bardzo w związki na odleglosc (szczególnie te początkujące). Myslalam że mi się to wielkie chłopisko popłacze , serce mi scicnęlo, bo jakoś mi się go szkoda zrobiło, ale podjęłam już decyzję i nie chcę jej zmieniać. Jemu jest chyba przykro, ze jak bylismy razem, to wtedy nie w glowie bylo mi małzenstwo (bylam po prostu za młoda), a teraz ide do ołtarza z innym. Powidzial mi tylko, ze bardzo załuje, ze nie spotkal mnie kilka lat później, wtedy może inaczej wszystko by sie potoczylo. Ale tak napawdę, nikt tego nie wie czy byloby inaczej. I to tyle mojej historii. Acha, moj Tż, widzial w moim telefonie, ze tamten dzwonil i chyba go troche to zmobilizowało do tego, zeby bardziej się starać, bo nastepnego dnia przybiegł z kwiatkami i powiedzial ze nikomu mnie nie odda

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Judith, mam prosbę - widzialam kiedyś zdjęcie z dekoracja Waszego samochodu i bardzo mi się podobala. Możesz mi je wysłać? , bo chciałabym mieć coś w podobnym stylu.

Dziewczyny, macie jakieś fajne stronki z fryzurami ślubnymi.?Chcę miec wysoko upiete włosy, bo na rozpuszczone nie moge sobie pozwolić.

super wesele, ja tez jak bylam w podstawowce bylam na takim i tez sie bili i hmmm moj tata wzial udzial w tej akcji - boooosze co za wstyd dobrze ze teraz juz nie te lata i bedzie sobie tylko podrygiwal przy muzyczce
super ze twoj sie zmobilizowal, kwiatki dostalas - slodko, a ja ostatnio widywalam czesto w drodze do pracy kopie pana ktory sie nazywa johnny depp normalnie w szoku bylam ze ktos moze byc tak podobny, chociaz w pracy zatrudnilam jakis rok temu kierownika (kobiete) jednego z dzialow bedaca kopia anety kreglickiej; no i ten johnny depp zaprosil mnie na kawe, prosil o numer itd, oczywiscie oprocz tego ze mi milo to nie poszlam, jakies dwa ygodnie pozniej wspomnialam tz'owi aby hmm byl troche zazdrosny, ale sie obrazil, swtwierdzil ze pewnie to ja na niego caly czas patrzylam zarzucilam focha i w efekcie jakos sie rozmylo ale chyba go meczy ten temat bo ostatnio mega czesto nie ma mnie w domu, tylko nocuje i tz wczoraj zapytal jak tam moj fan johnny i czy sie oddzywal, jak powiedzialam ze nie, bo po tym jak odmowilam kilka razy to dotarlo do niego, to tz drazyl, ze pewnie po tym co powiedzial wczesniej to i tak mu teraz nie powiem gdyby sie johnny odezwal itd.
wrzucam dekoracje auta, jakbys chciala na maila to wysli mi na priva swoj prywatny adres i przesle ci zdjecie
sukienki na poprawiny nie wiem i nie wiem w czym wystapie nastepnego dnia na sniadaniu bo sniadanie dla wszystkich organizujemy

dzisiaj zamowilismy wodke - 84 butelki pana tadeusza na 70 osob (udalo nam sie znalezc 22,95 za butelke )
kupilismy soki
24 kartoniki 2L Caprio czerwona pomarancza
24 kartoniki 2L Caprio jablkowy
24 kartoniki 2L Caprio czarna porzeczka
tz mnie rozbroil bo ja myslalam o pomaranczy z drobinkami miazszu i on mi powiedzial ze lepiej nie, bo bedzie sie osadzac na szklankach i bedzie to zle wygladalo i obsluga bedzie musiala je co chwile zmieniac, no w szoku bylam ze o tym pomyslal
musimy jeszcze kupic alko na stol/barek, coca-cole i sprite w butelkach 1L(tz chce kupic 30 butelek coca-coli i 30 sprite) i bedziemy miec wode z mieta i cytryna wiec powinno wystarczyc

dostalismy juz nasze tablice rejestracyjne, sa pieeeeeeeeeeeeeeekne i mega profesjonalnie zrobione, tz zachwycony ze beda pasowaly do jego mini

do florystki ide w niedziele na 9.00 ustalac bukiet, dekoracje kosciola, dekoracje samochodu juz ostatecznie

a jutro na 8.00 na fryzure probna, mam nadzieje ze uda sie upiac moje wlosieta, co do zdjec to ja mam tylko kilka i jedyna upieta to ta z zalacznika, ale trudno nazwac to wysokim upieciem, w kazdym razie tak chce aby fryzjerka upiela moje wlosieta, jutro zobaczyly czy da rade

tz kupil buty w koncu znalazl takie ktore sa w jego stylu i maja to cos w sobie - nie pytajcie mnie co bo ja je znalazlam, ale hmmm nie wiem jak to cos zdefiniowac on jest straszny na zakupach, jak kupuje buty to szuka je dluuuuuuuuuuuuuuugo, jak kupuje spodnie to ma kilka swoich modeli w ktorych jego tylek wyglada swietnie, ok umowmy sie ze ma swietny tylek ale czasami smiac mi sie chce jak przymierzajac jeansy przeglada sie oglada jak wyglada z tylu buty takie jak na zdjeciach tylko czarne, kupilismy w intershoe - widzicie tego metalowego diabla na podeszwie

mam pierwsza przymiarke 18 wrzesnia i moja mama i tz chca jechac zeby mnei zobaczyc i tak jakos ogolnie sie wczuli, w sumie to nie mam problemu ze tz zobaczy mnie przed slubem ale zaczelam miec schize ze moze mu sie nie spodoba albo cos z drugiej strony wiem ze chce isc zebym nie szla sama bo sama wybieralam i poem mowilam ze bylo mi przykro ze nei mialam z kim pojechac pojedziemy razem i mam nadzieje ze go olsni, juz wzial urlop na 18 wrzesnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipanki_132.jpg (52,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (26,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w.jpg (21,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w2.jpg (15,8 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-28 o 21:21
Stary 2009-08-29, 11:27   #1397
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
bardzo ladna bizu

super wesele, ja tez jak bylam w podstawowce bylam na takim i tez sie bili i hmmm moj tata wzial udzial w tej akcji - boooosze co za wstyd dobrze ze teraz juz nie te lata i bedzie sobie tylko podrygiwal przy muzyczce
super ze twoj sie zmobilizowal, kwiatki dostalas - slodko, a ja ostatnio widywalam czesto w drodze do pracy kopie pana ktory sie nazywa johnny depp normalnie w szoku bylam ze ktos moze byc tak podobny, chociaz w pracy zatrudnilam jakis rok temu kierownika (kobiete) jednego z dzialow bedaca kopia anety kreglickiej; no i ten johnny depp zaprosil mnie na kawe, prosil o numer itd, oczywiscie oprocz tego ze mi milo to nie poszlam, jakies dwa ygodnie pozniej wspomnialam tz'owi aby hmm byl troche zazdrosny, ale sie obrazil, swtwierdzil ze pewnie to ja na niego caly czas patrzylam zarzucilam focha i w efekcie jakos sie rozmylo ale chyba go meczy ten temat bo ostatnio mega czesto nie ma mnie w domu, tylko nocuje i tz wczoraj zapytal jak tam moj fan johnny i czy sie oddzywal, jak powiedzialam ze nie, bo po tym jak odmowilam kilka razy to dotarlo do niego, to tz drazyl, ze pewnie po tym co powiedzial wczesniej to i tak mu teraz nie powiem gdyby sie johnny odezwal itd.
wrzucam dekoracje auta, jakbys chciala na maila to wysli mi na priva swoj prywatny adres i przesle ci zdjecie
sukienki na poprawiny nie wiem i nie wiem w czym wystapie nastepnego dnia na sniadaniu bo sniadanie dla wszystkich organizujemy

dzisiaj zamowilismy wodke - 84 butelki pana tadeusza na 70 osob (udalo nam sie znalezc 22,95 za butelke )
kupilismy soki
tz mnie rozbroil bo ja myslalam o pomaranczy z drobinkami miazszu i on mi powiedzial ze lepiej nie, bo bedzie sie osadzac na szklankach i bedzie to zle wygladalo i obsluga bedzie musiala je co chwile zmieniac, no w szoku bylam ze o tym pomyslal
musimy jeszcze kupic alko na stol/barek, coca-cole i sprite w butelkach 1L(tz chce kupic 30 butelek coca-coli i 30 sprite) i bedziemy miec wode z mieta i cytryna wiec powinno wystarczyc

dostalismy juz nasze tablice rejestracyjne, sa pieeeeeeeeeeeeeeekne i mega profesjonalnie zrobione, tz zachwycony ze beda pasowaly do jego mini

do florystki ide w niedziele na 9.00 ustalac bukiet, dekoracje kosciola, dekoracje samochodu juz ostatecznie

a jutro na 8.00 na fryzure probna, mam nadzieje ze uda sie upiac moje wlosieta, co do zdjec to ja mam tylko kilka i jedyna upieta to ta z zalacznika, ale trudno nazwac to wysokim upieciem, w kazdym razie tak chce aby fryzjerka upiela moje wlosieta, jutro zobaczyly czy da rade

tz kupil buty w koncu znalazl takie ktore sa w jego stylu i maja to cos w sobie - nie pytajcie mnie co bo ja je znalazlam, ale hmmm nie wiem jak to cos zdefiniowac on jest straszny na zakupach, jak kupuje buty to szuka je dluuuuuuuuuuuuuuugo, jak kupuje spodnie to ma kilka swoich modeli w ktorych jego tylek wyglada swietnie, ok umowmy sie ze ma swietny tylek ale czasami smiac mi sie chce jak przymierzajac jeansy przeglada sie oglada jak wyglada z tylu buty takie jak na zdjeciach tylko czarne, kupilismy w intershoe - widzicie tego metalowego diabla na podeszwie

mam pierwsza przymiarke 18 wrzesnia i moja mama i tz chca jechac zeby mnei zobaczyc i tak jakos ogolnie sie wczuli, w sumie to nie mam problemu ze tz zobaczy mnie przed slubem ale zaczelam miec schize ze moze mu sie nie spodoba albo cos z drugiej strony wiem ze chce isc zebym nie szla sama bo sama wybieralam i poem mowilam ze bylo mi przykro ze nei mialam z kim pojechac pojedziemy razem i mam nadzieje ze go olsni, juz wzial urlop na 18 wrzesnia
Fryzurka super, mam nadzieje ze sie pochwalisz jak wrócisz. Widze ze u ciebie przygotowania ja burza idą. Super ze Tz buty ma, mój jeszcze nic nie kupił i jakos sie do tego nie chwapi. Musimy teraz jednak przyspieszyc tempa.

Ja kupiłam ten komplecik ślubny, a do tego wykona mi pani taką branzoletke tylko z ecru kryształków:

http://www.allegro.pl/item725474414_...ovski_hit.html
Stary 2009-08-29, 12:18   #1398
addda
Raczkowanie

Bardzo ladna bizuteria moja "sie" wlasnie robi,ciekawe jak wyjdzie polaczenie bialych perelek i krysztalkow??

Alleluja kupilam buty

http://www.aldoshoes.com/uk/clearanc...32-falobris/70

co prawda obcas jest nie 5cm tylko 7,ale mama zadzwonila do salonu i Pani powiedziala ze suknia jeszcze nie jest obcieta wiec moge je kupic.

Tylko jak ja w nich wytrzymam,jak ja prawie w ogole nie nosze obcasow
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 15:30   #1399
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Fryzurka super, mam nadzieje ze sie pochwalisz jak wrócisz. Widze ze u ciebie przygotowania ja burza idą. Super ze Tz buty ma, mój jeszcze nic nie kupił i jakos sie do tego nie chwapi. Musimy teraz jednak przyspieszyc tempa.

Ja kupiłam ten komplecik ślubny, a do tego wykona mi pani taką branzoletke tylko z ecru kryształków:

http://www.allegro.pl/item725474414_...ovski_hit.html
fryzura wyszla strasznie, z przodu ok, ale z tylu fryzjerka pospinala to wsuwkami w liczbie 30tu , generalnie to zriobila mi loki i upiela (powiedziala ze tej ze zdjecia nie da rady zrobic) wygladalam jakbym z tylu miala jakiegos zwierzaka przypietego, a do domu przemykalam sie najmniej uczeszczanymi ulicami, generalni to jestem zalamana bo u mnie w miescie jest tylko kilku fryzjerow a ten mial najlepsze opinie, tz powiedzial ze nie wyglada az tak zle ale on mnie woli jak mam rozpuszczone wlosy; w przyszlym tygodniu idziemy na slub i ide do frzyjerki zeby mi ulozyla poprostu moja frzyure i mam nadzieje ze przetrwa, jak znowu cos pojdzie nie tak to chyba bede sie sama czesac

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
Bardzo ladna bizuteria moja "sie" wlasnie robi,ciekawe jak wyjdzie polaczenie bialych perelek i krysztalkow??

Alleluja kupilam buty

co prawda obcas jest nie 5cm tylko 7,ale mama zadzwonila do salonu i Pani powiedziala ze suknia jeszcze nie jest obcieta wiec moge je kupic.

nie martw sie ja mam na slub 8cm obcasy, z aldo mam dwie pary i maja min 8cm, buty sa bardzo dobrze wyprofilowane i ja ktora nie chodze w obcasach codziennie tez daje rade
Stary 2009-08-30, 21:01   #1400
ania120kg
Raczkowanie

Witam, wróciłam już do Polski więc melduję się na wizażu miałam do nadrobienia posty z prawie dwóch miesięcy trochę mi to zajęło , ale wiem wszystko co wykombinowałyście przez ten czas
od powrotu udało nam się podgonić parę rzeczy ,a co najważniejsze byliśmy w kancelarii spisaliśmy protokół, opłaciliśmy ceremonie i dostaliśmy karteczki na spowiedź dziś poszły zapowiedzi !

Judith współczuję ci i przyznam się że mam takie same obawy co do mojej fryzury- też nie chce wyglądać jak manekin z rosyjskiej wystawy sklepowej ja mam próbną fryzurkę dopiero po 17 września bo muszę przyjść na nią z welonem, a kupię go na przymiarce sukni czyli dopiero16 itp....

A tak w ogóle to serdecznie witam was dziewuszki
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:30   #1401
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
Witam, wróciłam już do Polski więc melduję się na wizażu miałam do nadrobienia posty z prawie dwóch miesięcy trochę mi to zajęło , ale wiem wszystko co wykombinowałyście przez ten czas
od powrotu udało nam się podgonić parę rzeczy ,a co najważniejsze byliśmy w kancelarii spisaliśmy protokół, opłaciliśmy ceremonie i dostaliśmy karteczki na spowiedź dziś poszły zapowiedzi !

Judith współczuję ci i przyznam się że mam takie same obawy co do mojej fryzury- też nie chce wyglądać jak manekin z rosyjskiej wystawy sklepowej ja mam próbną fryzurkę dopiero po 17 września bo muszę przyjść na nią z welonem, a kupię go na przymiarce sukni czyli dopiero16 itp....

A tak w ogóle to serdecznie witam was dziewuszki
witaaaamy
moja fryzura to fryzura z serii wies tanczy i spiewa nie obrazajac nikogo w sumie w czwartek (chyba to pisalam) ide do mojej fryzjerki (robie dluzsza przerwe na lunch) niech podetnie i ide w rozpuszczonych, zastanawialam sie czy szukac innej fryzjerki ale ta powinna sobie poradzic z suszeniem na okraglej szczotce i lakierowaniem probowalam wpinac kwiatki i wygladam srednio wiec jak juz to trzasne welon bo sie trzyma we wlosach i beedzie do kosciola moze a napewno na sesje
wogole to troche sie martwie ze na sesje jedziemy do 3miasta w niedziele wieczorem i zastanawiam sie czy sie ze wszystkim wyrobimy, bo potem trzeba jedzenie odebrac, rozliczyc sie z sala itd. ale chyba damy rade, co myslicie

nie pisalam wam o mojej spowiedzi, bylam w farze w poznaniu, podeszlam profesjonanie do tematu, ksiadz wysluchal i zadal mi jedno pytanie nijak dotyczace tego co mowilam - czy zachowalas czystosc przedslubna - ja pierd$%^#$%^ myslalam ze wypadne z tego konfesjonalu, a w ramach wstepu zaczal mowic ze jak ktos nie zachowal to nie otrzymuje rozgrzeszenia, bez komentarza poprostu
tz byl u klarysek w bydgoszczy i spowiadali go zakonnicy - mowi ze loooooz, a ja z moim szczesciem trafilam na ponad 80-letniego ksiedza ktory mial tylko jedno pytanie tematyczne

zdecydowalam sie tez robic sama kosze z podziekowaniami dla rodzicow, kosze z lakociami, chcialam zamawiac http://www.allegro.pl/search.php?sg=...i%C4%99kowania ale jak przeczytalam kilka komentarzy negatywnych to poziom kultury rozbraja poprostu, wiec kupujemy sami kosze i cala reszte, mam nadzieje ze dam rade i ladnei wyjdzie

pytanie do dziewczyn:
czy bedziecie miec platki roz zeby was obsypali goscie przy wyjsciu - ja chce bo to super wychodzi na zdjeciach, ae mam tak rozarnieta swiadkowa ze musze je sama zamowic, podzielic i dac chyba mamie zeby zaopatrzyla rodzine i powiedziala co spontanicznie maja robic a i chce zamowic sztuczne z allegro tylko sie zastanawiam ile - jakies pomysly?

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-31 o 20:33
Stary 2009-08-31, 20:38   #1402
BEAMI
Raczkowanie

judith8 no to szkoda ze fryzurki sie nie dało zrobic,a w tej co ci zrobiła fatalnie sie czułas. Moze tak jak mówisz w takiej prostej swoje bedzie najlepiej, mysle ze jak ci dobrze utrwali to bedzie sie trzymac. Zobaczysz bedziesz zadowolona. Ja mam bardzo rzadkie włosy i sam nie wiem co mi znich wyjdzie, mam pewne obawy a próbna dopiero 7 października.

Dziewczyny zaczełam miec obawy co do sukini, czy napewno jest ładna, myslałam ze mnie to nie dopadanie a jednak.
Zaczynam jutro staz i juz mniej bedze miała teraz czasu, a jeszcze nie mam dogranego wogóle makijazu, chyba stres zaczyna mnie dopadac.

ania120kg witaj

judith8 ja tez robie koszte sam, bo moja kolezanka nie była zadowolona z tych z allegro. Tylko zastanwaiam sie co do tego.

Płatki róż tez chyba bede brała ale ile to nie wiem jeszcze.

Edytowane przez BEAMI
Czas edycji: 2009-08-31 o 20:43
BEAMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:42   #1403
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć dawno mnie tu nie było, więc muszę Was trochę ponadrabiać
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej! A ja sobie właśnie załatwiłąm skrzypka na ślub I nawet nie jest drogi, 180 zł za mszę, a jak gra zresztą same posłuchajcie http://skrzypce.org/
No nieźle zaszalałaś
Cytat:
SSR nam powiedzieli że policzą 140 zł za osobę, ale jak się okazało to jest tylko jedzenie i to bez fajerwerków, dodatkowe atrakcje, np jakieś mięsko flambirowane płatne są dodatkowo i w rezultacie płacimy 30 zł więcej.
A jeśli chodzi o pierwszy taniec to wybrałam tą piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=y8qj2MzIlJw&feature=fvst
bardzo mi się słowa podobają, ale mój TŻ mówi że za wolna. więc chyba będzie trzeba innej poszukać.
Piosenka wolna ale co kto lubi A jak to Wam policzą? nie macie z góry ustalonej ceny?
Cytat:
My placimy 247zl/os ale......wszystko jest wliczone. Tzn. obiad +3 gorace kolacje,zimna plyta,ciasta,tort,napoje, wodka,piwo,wino-bez ograniczen,tzn ile wypijemy,no oczywiscie przywitanie szampanem i chlebem, acha i apartament dla nas Czyli tak ogolnie to chyba niezle,nie??
No to piwo, wino, wódka bez ograniczeń mnie rozwaliła Chyba po moim weselu by zbankrutowali
Cytat:
jestem w domu tak z 6-7 godzin zeby sie przespac a reszta to praca; dzisiaj tak mnie glowa rozbolala z przemeczenai ze stracilam przytomnosc w drodze do pracy ale teraz ok - etopiryna dziala cuda

z nowosci to w piatek mam urlop (ooooooooooooooooodpoczne ) jedziemy kupic wodke, soki, wina i inne alkohole
przyslsali nam tablice do samochodu, musze jej jeszcze odebrac z poczty
dostalam tez info ze podziekowania dla gosci sa wyslane
w sobote mam probna fryzure robiona
i ide do florystki ustalic ostatecznie bukiet, dekoracje kosciola i samochodu
a i mam termin pierwszej przymiarki 18 wrzesnia i chyba kupie welon na sesje zdjeciowa bo do kosciola zostane z tym dlugim bolerkiem albo odwrotnie, jeszcze zobaczymy
A byłaś u lekarza z tą utratą nieprzytomności? I nie pracuj tyle bo to na pewno z przemęczenia.
No to pochwa się szczegółami Twojej nowej odhaczonej listy
Cytat:
zdzierstwo u mnie w mieście za taką opcję w 3* hotelu płaci się 180 zł/os, a u tż 120 bez alkoholu a cała reszta do oporu i w bardzo ekskluzywnym lokalu, po doliczeniu alkoholu wychodzi ok 140 zł/os na dodatek jest obiad i 5 ciepłych kolacji i przyznam że nigdy nie jadłam czegoś lepszego jak tam, no i zimna tafla 10 dań
No to niezłe ceny macie, jakbym wcześniej wiedziała to bym się przeprowadziła na wschód kraju
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, kurde jakoś nie mam ostatnio czasu na nic:/ maluszek najpierw infekcja później szczepienie i jakiś taki rozdrażniony, więc o ślubie weselu średnio myślę, ale coś tam się rusza tzn. zaproszenia rozdane wszystkie, biżuteria jest, sukienka na2gi dzień również..bukiet wstępnie wybrany, ale tak50/50gdyż może nie być już w październiku kwiatów które mi się spodobały, makijaż w głowie, fryzura również.Co do menu-tu wolną rękę zostawiam mamie, ona najlepiej się tym zajmie, alkoholu jeszcze nie mamy. A i w ten weekend zaczynamy nauki przedmałżeńskie
Gratuluje rozdania wszystkich zaproszeń i załatwienia innych spraw, pochwal sie biżui kiecą na 2dzień. a co to za kwiatów ma nie być w październiku?
Cytat:
aaaa zapomniałam dodać że u tż w tej cenie jest jeszcze pieczony prosiak, fajerwerki o północy, swojski stół i drink bar i to za jedyne 120 zł
Wow Ci to dopiero szaleją? Tam to chyba drzwiami i oknami wchodzą, żeby mieć tam wesele
Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Co do jedzenia to my płacimy 90zł od osoby i mam w tym 8-9 posiłkow na goraco do tego zimne zakaski.... Na obiad też mam liczone 4 kawałki mięsa na osobe wiec mysle ze to ok Menu bede miała koło wtorku wiec napisze jakie jedzonko bedzie
Pieczonego prosiaka tez bede miała ale na zimno
No to taniuchno
Cytat:

Fryz ładny A co do zespołu to jak sie pytałam moich to nie umieli odpowiedzieć na to pytanie bo mówią jak graja jakiś typ muzy i wszyscy szaleją to żal przerywać po 20minutach, a znów jak gościom muza nie spasi to przecież nie będą ich katować przez 0,5h i zapodzadzą coś innego, ale moi grają w takich jakichś blokach muzycznych czy cuś

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:57   #1404
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Witam kobietki!
Co sadzicie o tym żarełku??? Mi sie tak średnio podoba. Co można jeszcze w nim zmienic?

OBIAD
Rosół,kluski,kompot
Ziemniaki z wody, kopytka
3 rodz surowek
Mieso;
Schab zwykły
devolaje,
schab z ananasem
schab ze śliwka
mielone
żeberka
polędwiczka
mięso gotowane

DANIA GORACE
Barszcz czerwony z pasztecikami
Flaki
Duże udko z kluskami ślaskimi
Kluski parowe do wyboru z polaniem truskawkowym(na słodko) lub z sosem i karkowka.
Golonka z szaszłykami frytkami
Bigos ze skrzydełkami
Żurek z jajkiem i pieczarkami
Gołąbki
Zupa krem pieczarkowa lub pizza

PRZYSTAWKI
Zimne nogi
2 rodz. Sałatek
ryba po grecku
rolada z kurczaka
schab w galarecie
śledziki
udziec na zimno
wedlina,ogorek pomidor
chleb
lody
kawa herbata

oprocz tego
tort
ciasta
owoce

To propozycja kucharki. Ja moge zmienic????

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-08-31 o 20:59
Stary 2009-08-31, 21:04   #1405
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Witam kobietki!
Co sadzicie o tym żarełku??? Mi sie tak średnio podoba. Co można jeszcze w nim zmienic?

OBIAD
Rosół,kluski,kompot
3 rodz surowek
Mieso;
Schab zwykły
devolaje,
schab z ananasem
schab ze śliwka
mielone
żeberka
polędwiczka
mięso gotowane

DANIA GORACE
Flaki
Kluski parowe do wyboru z polaniem truskawkowym(na słodko) lub z sosem i karkowka.
Bigos ze skrzydełkami
Gołąbki

PRZYSTAWKI
Zimne nogi
2 rodz. Sałatek
ryba po grecku
rolada z kurczaka
schab w galarecie
śledziki
udziec na zimno
wedlina,ogorek pomidor
chleb
lody
kawa herbata

oprocz tego
tort
ciasta
owoce

łał strasznie dużo jedzenia ja razem z obiadam mam 5 goracych posiłków, ale sie jeszcze nad prosiakiem zastanawiamy. Wypasione menu
Stary 2009-08-31, 21:12   #1406
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

To nie zmieniac w nim nic??? Bo juz sama nie wiem co robic??? To wszystko kosztuje mnie 90zł na osobe

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-31, 21:16   #1407
judith8
Rozeznanie

Cytat:
judith8 no to szkoda ze fryzurki sie nie dało zrobic,a w tej co ci zrobiła fatalnie sie czułas. Moze tak jak mówisz w takiej prostej swoje bedzie najlepiej, mysle ze jak ci dobrze utrwali to bedzie sie trzymac. Zobaczysz bedziesz zadowolona. Ja mam bardzo rzadkie włosy i sam nie wiem co mi znich wyjdzie, mam pewne obawy a próbna dopiero 7 października.

Dziewczyny zaczełam miec obawy co do sukini, czy napewno jest ładna, myslałam ze mnie to nie dopadanie a jednak.
Zaczynam jutro staz i juz mniej bedze miała teraz czasu, a jeszcze nie mam dogranego wogóle makijazu, chyba stres zaczyna mnie dopadac.

judith8 ja tez robie koszte sam, bo moja kolezanka nie była zadowolona z tych z allegro. Tylko zastanwaiam sie co do tego.
wiesz co jak wejdziesz na ten link co ci wrzucilam w poprzednim poscie to oni tam maja sklad tych koszy, my chcemy cos kupic z delikatesow alma i w poznaniu w starym browarze jest taki sklep kuchnie swiata z roznymi przysmakami to moze tez cos wybierzemy; chcemy to zrobic 12 wrzesnia
my kupimy kosze, smakolyki, wino i jakies kartki plus napiszemy cos od nas i mysle ze bedzie ok

co do sukni to si enie martw ja mialam tak samo do momentu jak juz nie przymierzylam mojej w salonie, sprowadzonej i tylko do zwezenia i skrocenia - kazda pm ma chwile zwatpienia - ja tez mialam

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć dawno mnie tu nie było, więc muszę Was trochę ponadrabiać
A byłaś u lekarza z tą utratą nieprzytomności? I nie pracuj tyle bo to na pewno z przemęczenia.
No to pochwa się szczegółami Twojej nowej odhaczonej listy
no wlasnie widze ze nikt sie nie udziela i ciiiiicho jak makiem zasial
nie bylam bo to z przemeczenia i niedojedzenia, generalnie w weekend odpoczelam to juz sie lepiej czuje, co nie zmienia faktu ze dzisiaj po godzinei juz rzucalam kwiatkami w pracy
listy nie odhaczam narazie, nie mam czasu w piatek spojrze i zrobie maly rekonesans co mi jeszcze zostalo do zrobienia; ale tak powaznie to na biezaco cos robimy

Cytat:
Witam kobietki!

OBIAD
Rosół,kluski,kompot
3 rodz surowek
Mieso;
Schab zwykły
devolaje,
schab z ananasem
schab ze śliwka
mielone
żeberka
polędwiczka
mięso gotowane

DANIA GORACE
Flaki
Bigos ze skrzydełkami
Gołąbki

PRZYSTAWKI
Zimne nogi
2 rodz. Sałatek
ryba po grecku
rolada z kurczaka
schab w galarecie
śledziki
udziec na zimno
wedlina,ogorek pomidor
chleb
lody
kawa herbata

oprocz tego
tort
ciasta
owoce

ja sie nie znam, bo u nas tz glownie wybieral z racji tego ze ja miesa nie jadam; moja sugestia jest taka zeby pizzy nie brac, bo moim zdaniem to potrawa srednio na wesele z frytek tez bym zrezygnowala - przynjamniej my zrezygnowalismy i te zimne nogi, ale tz powiedzial ze dla niego ok, a mnie razi chyba z racji tego ze nie jem miesa wiec mojej opinii nie bierz sobie do serca
a tak na marginesie co chcialabys zmienic? przypomnij mi czy ty masz kucharke bo jak tak to najlepiej z nia porozmawiac co ona moze zamiennie zrobic, u nas tak bylo ze szefowa kuchni mowila ze zamiast tego np. moze nam zrobic troche tego i tego itd.
mi sie podoba zurek, krem z pieczarek, basrszczyk czerwony, fajnie ze macie kilka rodzajow schabu

ustal sobie jeszcze z kucharka co i kiedy beda ci podawc do stolu

dla mnie ok

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-08-31 o 21:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 21:21   #1408
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Cytat:
ja sie nie znam, bo u nas tz glownie wybieral z racji tego ze ja miesa nie jadam; moja sugestia jest taka zeby pizzy nie brac, bo moim zdaniem to potrawa srednio na wesele z frytek tez bym zrezygnowala - przynjamniej my zrezygnowalismy i te zimne nogi, ale tz powiedzial ze dla niego ok, a mnie razi chyba z racji tego ze nie jem miesa wiec mojej opinii nie bierz sobie do serca
a tak na marginesie co chcialabys zmienic? przypomnij mi czy ty masz kucharke bo jak tak to najlepiej z nia porozmawiac co ona moze zamiennie zrobic, u nas tak bylo ze szefowa kuchni mowila ze zamiast tego np. moze nam zrobic troche tego i tego itd.
mi sie podoba zurek, krem z pieczarek, basrszczyk czerwony, fajnie ze macie kilka rodzajow schabu

ustal sobie jeszcze z kucharka co i kiedy beda ci podawc do stolu
Ja mam catering. pizza tez myśle ze odpada ale mam do wyboru zupa krem z pieczarkami albo pizza i wybieram zupe. a kolejnosci posiłkow jeszcze nie ustaliłam na to jeszcze troche czasu jest

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Stary 2009-08-31, 21:27   #1409
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam catering. pizza tez myśle ze odpada ale mam do wyboru zupa krem z pieczarkami albo pizza i wybieram zupe. a kolejnosci posiłkow jeszcze nie ustaliłam na to jeszcze troche czasu jest
ja tez wybralabym zupe
faktycznie, tak tylko wspomnialam zeby nie umknelo ci w przygotowaniach
moim zdaniem menu jest fajne
Stary 2009-08-31, 21:37   #1410
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez donata1987 Pokaż wiadomość
U nas zespół gra ok. 1,5 godziny i przerwa do 15 minut. A jak goście będą się bawić, to dłużej grają
Wow to zespół ma kondycję grać przez tyle czasu
Cytat:
SSR fajnie ze juz wyszłas, wyniki napewno bedą dobre nie ma innej opcji. Powodzonka w szukaniu mieszkanka.

A ja juz po wierwszych zapowiedziach i dzis po pierwszej spowiedzi. Troszki sie zaczeło ruszac u nas, zaproszenia po mału rozdajemy, ale widac ze duzo nam osób odmówi i pełno jakos w rodzinie u nas rodzących w pazdzierniku. Chciałbym zeby nam sie chociaz 100 uzbierała bo za tyle i tak musze zapłacic.

taaaaa wyszłam już i zaczęłam intensywne poszukiwania ślubne, a sprawa mieszkania to mnie normalni dobija, chodzę i oglądam i żadne nei zrobiło na mnie większego wrażenia. Jak jest fajne to lokalizacja taka, ż widze co sąsiadka gotuje, a znów jak lokaluzacja super, to albo za drogie albo trzeba mnóstwa kasy wsadzić w remont.
Biżu fajna
A ja też dziś byłam z TŻ na 1spowiedzi
I zawsze mnie to dziwiło, dalczego trzeba zapłacić za jakieś tam minimum osób?
Cytat:
Napisane przez lady1980 Pokaż wiadomość
No to pogoń TŻ aby sie pospieszył z tymi zaproszeniami.
Mój TŻ dalej niema nic na ślub oprócz mnie, ale mam nadzieję, że sie to niedługo zmieni-może nawet jutro jak naprawia nam samochód, kiedy nie miał się kiedy zepsuć jak tylko dzisiaj kiedy to mieliśmy jechać do kamerzysty
Co do tego byłego to mądra decyzja a i tż powinien dostaćpochwałę
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
pochwale się nabywa bizuteria, troche inna niz w wresji pierwszej a kiecke na poprawiny pokaze po weekendzie jak zrobie foto, no i moze buty juz bede miala
Ciekawa
Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Fajne butki, ale bolerko i rękawiczki mi sienie otwierają, aby zobaczyc z bliska A chcesz mieć i rękawiczki i bolerki, nie będzie sie gryzło?
Cytat:
kupilismy soki

kupil buty w koncu znalazl takie ktore sa w jego stylu i maja to cos w sobie - nie pytajcie mnie co bo ja je znalazlam, ale hmmm nie wiem jak to cos zdefiniowac on jest straszny na zakupach, jak kupuje buty to szuka je dluuuuuuuuuuuuuuugo, jak kupuje spodnie to ma kilka swoich modeli w ktorych jego tylek wyglada swietnie, ok umowmy sie ze ma swietny tylek ale czasami smiac mi sie chce jak przymierzajac jeansy przeglada sie oglada jak wyglada z tylu buty takie jak na zdjeciach tylko czarne, kupilismy w intershoe - widzicie tego metalowego diabla na podeszwie
Widzę, że idziesz z przygotowaniami jak burza, przede mną jeszcze to wszystko uff.
Cenna uwaga TŻ o tym miąższu, pochwal go ode mnie a i ładne butki ma
Powiedz na ile gości masz wesele, bo wiem ile masz napojów a chcę sobie to sobie w stosunku do moich policzyć.
Cytat:
Alleluja kupilam buty

Ładne, ale musisz w nich pochodzić, bo przecież nie będziesz w nich stać, a jak nie jesteś nauczona to poćwicz
Cytat:
fryzura wyszla strasznie, z przodu ok, ale z tylu fryzjerka pospinala to wsuwkami w liczbie 30tu , generalnie to zriobila mi loki i upiela (powiedziala ze tej ze zdjecia nie da rady zrobic) wygladalam jakbym z tylu miala jakiegos zwierzaka przypietego, a do domu przemykalam sie najmniej uczeszczanymi ulicami, generalni to jestem zalamana bo u mnie w miescie jest tylko kilku fryzjerow a ten mial najlepsze opinie, tz powiedzial ze nie wyglada az tak zle ale on mnie woli jak mam rozpuszczone wlosy; w przyszlym tygodniu idziemy na slub i ide do frzyjerki zeby mi ulozyla poprostu moja frzyure i mam nadzieje ze przetrwa, jak znowu cos pojdzie nie tak to chyba bede sie sama czesac
Buuu aż tak źle z tą fryzurą? JA to jeszcze nawet nie wiem jaką bedę miała Będzie dobrze, szukaj innego fyzjera.
Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość

Cześć, no to teraz Ci sie zacznie A i ja też mam fryzurę dopiero po 15września, ale to i dobrze bo jeszcze diademu nie mam

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości