![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe PM
cześć dziewczyny, kurde jakoś nie mam ostatnio czasu na nic:/ maluszek najpierw infekcja później szczepienie i jakiś taki rozdrażniony, więc o ślubie weselu średnio myślę, ale coś tam się rusza tzn. zaproszenia rozdane wszystkie, biżuteria jest, sukienka na2gi dzień również..bukiet wstępnie wybrany, ale tak50/50gdyż może nie być już w październiku kwiatów które mi się spodobały, makijaż w głowie, fryzura również.Co do menu-tu wolną rękę zostawiam mamie, ona najlepiej się tym zajmie, alkoholu jeszcze nie mamy. A i w ten weekend zaczynamy nauki przedmałżeńskie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
aaaa zapomniałam dodać że u tż w tej cenie jest jeszcze pieczony prosiak, fajerwerki o północy, swojski stół i drink bar
![]()
![]() |
#1383 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki!
Dawno mnie tu nie było.... ![]() Co do jedzenia to my płacimy 90zł od osoby i mam w tym 8-9 posiłkow na goraco do tego zimne zakaski.... ![]() ![]() ![]() Pieczonego prosiaka tez bede miała ale na zimno ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-27 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, właśnie dostałam informacje od naszej kapeli. napisali, że będą grali po 20-30 min a później przerwa 10-15 min. Nie wydaje się Wam, że za krótko chcą grać?? Jak to u Was ma wyglądać?
A oto moja fryzura próbna:
#1385 |
Zakorzenienie
|
moi grają blok ok 25 minut, 5 minut przerwy => 2 bloki muzyczne na godzinę
#1386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dla mnie ok bo bedzie czas porozmawiac itd. a wprzerwach leci muzyka w podobnym klimacie, ktora oni puszczaja co do fryzury to koncepcja ok ale widac wsuwki i chyba nie mialas wlosow niczym spryskanych bo moim zdaniem powinny byc bardziej gladkie, ulozone
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-27 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1388 |
Przyczajenie
|
U nas zespół gra ok. 1,5 godziny i przerwa do 15 minut. A jak goście będą się bawić, to dłużej grają
![]()
#1389 |
Raczkowanie
|
zlotko855 bielizna śliczna, butki mi sie strasznie podobaja ja bardzo podobne chciałam ale niestety za ciemne były do mojej sukienki bo był ich ciemny krem. No i wkońcu wstawiłas fotki zaproszonek są naprawde super, bardzo eleganckie. Fajnie wymysliliscie z tą karteczka odnośnie poprawin takie cos tez by mi sie przydało. Ale ci fajnie ze juz suknia w salonie, mam nadziej ze wstawisz zdjecia z przymiarki.
SSR fajnie ze juz wyszłas, wyniki napewno bedą dobre nie ma innej opcji. Powodzonka w szukaniu mieszkanka. judith8 co za menu, pyszności. Ja jeszcze swojego nie wybrałam, bo nawet nie mamy czasu, ale równiez bede miec stół wiejski i barek z alkoholem. Aneczka78 bardzo ciekawa ta fryzurka, jak bedzie dopracowan to powinna byc super ![]() A ja juz po wierwszych zapowiedziach i dzis po pierwszej spowiedzi. Troszki sie zaczeło ruszac u nas, zaproszenia po mału rozdajemy, ale widac ze duzo nam osób odmówi i pełno jakos w rodzinie u nas rodzących w pazdzierniku. Chciałbym zeby nam sie chociaz 100 uzbierała bo za tyle i tak musze zapłacic. Zastanawiam sie nad taka biżuterią co myślicie: http://www.allegro.pl/item725892010_...ki_zobacz.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Nie bylo mnie chyba ze sto lat. Sporo mam do poczytania. Widzę ze u Was już prawie wszysko pozałatwiane, aż mnie to przeraziło. Do wesela zostaly niecale dwa miesiące, a u nas wiele rzeczy stoi w miejscu. Ja zaproszenia dla swoich gosci mam w większości rozdane, ale Tż nei bardzo. Nie rozdał jeszcze żadnym kolegom, rodzinie tylko z ojca strony. Generalnie jesteśmy zawaleni pracą, a co weekend mamy jak nie czyjes wesele to chrzciny. W zeszly weekend bylismy na weselu, moj tz swiadkowal. Przysięgam Wam że nei bylam na tak kiepskim weselu jeszcze nigdy. Zaczelo się od tego, ze orkiestra dała "dupy" a skonczyło na mordobiciu i wyrzuceniu części gości z wesela. Tż jak nie mial garnituru , tak dalej nie ma. Z tego co załatwiłam od dwóch czy trzech tygodni, to tylko to że zadzwonilam do salonu sprawdzić czy sukienka przyszla, zamówiłam noclegi i zapisaliśmy się na kurs tańca i kupilśmy cześć soków. Reszta spraw stoi jak zakleta. Protokół nie spisany, zero nauk przedmalzenskich. Acha i samochod moj ojciec zalatwił. Wszedzie chcą żeby przychodzić i ustalać wszystko na ostatnią chwilę. Pochwalcie się sukienkami na poprawiny, bo nie mam żadnej koncepcji, a jeszcze to trzeba załatwić. A co do mojego byłego, to jak akurat czytałam posta od Judith, to zadzwonił, wiec się smialam, że wyczul moment. Generalnie, to jakies dwa tygodnie temu przyjechal bez zapowiedzi do mnie do pracy, pogadaliśmy i powiedzialam mu że tak widocznie mialo być, że nie dane nam bylo być razem. Powiedzialam mu też, że zawsze będę miala sentyment do niego (bo to prawda), ale że powinniśmy sie trzymać tego co mamy teraz i nie rozdrapywać przeszłości, skoro podjeliśmy konkretne decyzje. On przez 5 lat próbował mnie odzyskać, ale nie zdecydowałam się dlatego, ze mieszkal b.daleko ode mnie, a ja nie wierze za bardzo w związki na odleglosc (szczególnie te początkujące). Myslalam że mi się to wielkie chłopisko popłacze , serce mi scicnęlo, bo jakoś mi się go szkoda zrobiło, ale podjęłam już decyzję i nie chcę jej zmieniać. Jemu jest chyba przykro, ze jak bylismy razem, to wtedy nie w glowie bylo mi małzenstwo (bylam po prostu za młoda), a teraz ide do ołtarza z innym. Powidzial mi tylko, ze bardzo załuje, ze nie spotkal mnie kilka lat później, wtedy może inaczej wszystko by sie potoczylo. Ale tak napawdę, nikt tego nie wie czy byloby inaczej. I to tyle mojej historii. Acha, moj Tż, widzial w moim telefonie, ze tamten dzwonil i chyba go troche to zmobilizowało do tego, zeby bardziej się starać, bo nastepnego dnia przybiegł z kwiatkami i powiedzial ze nikomu mnie nie odda ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Judith, mam prosbę ![]() Dziewczyny, macie jakieś fajne stronki z fryzurami ślubnymi.?Chcę miec wysoko upiete włosy, bo na rozpuszczone nie moge sobie pozwolić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
pochwale się nabywa bizuteria, troche inna niz w wresji pierwszej a kiecke na poprawiny pokaze po weekendzie jak zrobie foto, no i moze buty juz bede miala
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
Ja poprawin nie mam, tylko takie w domu, więc specjalnej kreacji nie kupuje
![]() ![]() Kupiłam w ostatnim czasie bolerko i rękawiczki- na zdjęciu są jeszcze przed zwężeniem. Tż kupił w ostatni weekend garnitur, ja butki- niestety na zdjęciu ciężko wszystko uchwycić. Na żywo mają brokatowe drobinki, w środku skórka,a na zewnątrz materiał- kupione na al. Kasztanowej w Krakowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Raczkowanie
|
Przepraszam za pomyłkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Wtajemniczenie
|
nic nie szkodzi, równie dobrze mógłby to być naszyjnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super wesele, ja tez jak bylam w podstawowce bylam na takim i tez sie bili i hmmm moj tata wzial udzial w tej akcji - boooosze co za wstyd ![]() super ze twoj sie zmobilizowal, kwiatki dostalas - slodko, a ja ostatnio widywalam czesto w drodze do pracy kopie pana ktory sie nazywa johnny depp ![]() ![]() ![]() wrzucam dekoracje auta, jakbys chciala na maila to wysli mi na priva swoj prywatny adres i przesle ci zdjecie sukienki na poprawiny nie wiem i nie wiem w czym wystapie nastepnego dnia na sniadaniu bo sniadanie dla wszystkich organizujemy dzisiaj zamowilismy wodke - 84 butelki pana tadeusza na 70 osob (udalo nam sie znalezc 22,95 za butelke ![]() kupilismy soki 24 kartoniki 2L Caprio czerwona pomarancza 24 kartoniki 2L Caprio jablkowy 24 kartoniki 2L Caprio czarna porzeczka tz mnie rozbroil bo ja myslalam o pomaranczy z drobinkami miazszu i on mi powiedzial ze lepiej nie, bo bedzie sie osadzac na szklankach i bedzie to zle wygladalo i obsluga bedzie musiala je co chwile zmieniac, no w szoku bylam ze o tym pomyslal ![]() musimy jeszcze kupic alko na stol/barek, coca-cole i sprite w butelkach 1L(tz chce kupic 30 butelek coca-coli i 30 sprite) i bedziemy miec wode z mieta i cytryna wiec powinno wystarczyc dostalismy juz nasze tablice rejestracyjne, sa pieeeeeeeeeeeeeeekne i mega profesjonalnie zrobione, tz zachwycony ze beda pasowaly do jego mini ![]() do florystki ide w niedziele na 9.00 ustalac bukiet, dekoracje kosciola, dekoracje samochodu juz ostatecznie a jutro na 8.00 na fryzure probna, mam nadzieje ze uda sie upiac moje wlosieta, co do zdjec to ja mam tylko kilka i jedyna upieta to ta z zalacznika, ale trudno nazwac to wysokim upieciem, w kazdym razie tak chce aby fryzjerka upiela moje wlosieta, jutro zobaczyly czy da rade tz kupil buty ![]() ![]() ![]() ![]() mam pierwsza przymiarke 18 wrzesnia i moja mama i tz chca jechac zeby mnei zobaczyc i tak jakos ogolnie sie wczuli, w sumie to nie mam problemu ze tz zobaczy mnie przed slubem ale zaczelam miec schize ze moze mu sie nie spodoba albo cos ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-28 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupiłam ten komplecik ślubny, a do tego wykona mi pani taką branzoletke tylko z ecru kryształków: http://www.allegro.pl/item725474414_...ovski_hit.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Bardzo ladna bizuteria
![]() Alleluja kupilam buty ![]() ![]() http://www.aldoshoes.com/uk/clearanc...32-falobris/70 co prawda obcas jest nie 5cm tylko 7,ale mama zadzwonila do salonu i Pani powiedziala ze suknia jeszcze nie jest obcieta wiec moge je kupic. Tylko jak ja w nich wytrzymam,jak ja prawie w ogole nie nosze obcasow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Raczkowanie
|
Witam, wróciłam już do Polski więc melduję się na wizażu
![]() ![]() ![]() od powrotu udało nam się podgonić parę rzeczy ,a co najważniejsze byliśmy w kancelarii spisaliśmy protokół, opłaciliśmy ceremonie i dostaliśmy karteczki na spowiedź ![]() Judith współczuję ci i przyznam się że mam takie same obawy co do mojej fryzury- też nie chce wyglądać jak manekin z rosyjskiej wystawy sklepowej ![]() A tak w ogóle to serdecznie witam was dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja fryzura to fryzura z serii wies tanczy i spiewa nie obrazajac nikogo ![]() ![]() ![]() wogole to troche sie martwie ze na sesje jedziemy do 3miasta w niedziele wieczorem i zastanawiam sie czy sie ze wszystkim wyrobimy, bo potem trzeba jedzenie odebrac, rozliczyc sie z sala itd. ale chyba damy rade, co myslicie ![]() nie pisalam wam o mojej spowiedzi, bylam w farze w poznaniu, podeszlam profesjonanie do tematu, ksiadz wysluchal i zadal mi jedno pytanie nijak dotyczace tego co mowilam - czy zachowalas czystosc przedslubna - ja pierd$%^#$%^ myslalam ze wypadne z tego konfesjonalu, a w ramach wstepu zaczal mowic ze jak ktos nie zachowal to nie otrzymuje rozgrzeszenia, bez komentarza poprostu tz byl u klarysek w bydgoszczy i spowiadali go zakonnicy - mowi ze loooooz, a ja z moim szczesciem trafilam na ponad 80-letniego ksiedza ktory mial tylko jedno pytanie tematyczne ![]() zdecydowalam sie tez robic sama kosze z podziekowaniami dla rodzicow, kosze z lakociami, chcialam zamawiac http://www.allegro.pl/search.php?sg=...i%C4%99kowania ale jak przeczytalam kilka komentarzy negatywnych to ![]() ![]() pytanie do dziewczyn: czy bedziecie miec platki roz zeby was obsypali goscie przy wyjsciu - ja chce bo to super wychodzi na zdjeciach, ae mam tak rozarnieta swiadkowa ze musze je sama zamowic, podzielic i dac chyba mamie zeby zaopatrzyla rodzine i powiedziala co spontanicznie maja robic ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-31 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Raczkowanie
|
judith8 no to szkoda ze fryzurki sie nie dało zrobic,a w tej co ci zrobiła fatalnie sie czułas. Moze tak jak mówisz w takiej prostej swoje bedzie najlepiej, mysle ze jak ci dobrze utrwali to bedzie sie trzymac. Zobaczysz bedziesz zadowolona. Ja mam bardzo rzadkie włosy i sam nie wiem co mi znich wyjdzie, mam pewne obawy a próbna dopiero 7 października.
Dziewczyny zaczełam miec obawy co do sukini, czy napewno jest ładna, myslałam ze mnie to nie dopadanie a jednak. Zaczynam jutro staz i juz mniej bedze miała teraz czasu, a jeszcze nie mam dogranego wogóle makijazu, chyba stres zaczyna mnie dopadac. ania120kg witaj judith8 ja tez robie koszte sam, bo moja kolezanka nie była zadowolona z tych z allegro. Tylko zastanwaiam sie co do tego. Płatki róż tez chyba bede brała ale ile to nie wiem jeszcze. Edytowane przez BEAMI Czas edycji: 2009-08-31 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cześć dawno mnie tu nie było, więc muszę Was trochę ponadrabiać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No to pochwa się szczegółami Twojej nowej odhaczonej listy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1404 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki!
Co sadzicie o tym żarełku??? Mi sie tak średnio podoba. Co można jeszcze w nim zmienic? OBIAD Rosół,kluski,kompot Ziemniaki z wody, kopytka 3 rodz surowek Mieso; Schab zwykły devolaje, schab z ananasem schab ze śliwka mielone żeberka polędwiczka mięso gotowane DANIA GORACE Barszcz czerwony z pasztecikami Flaki Duże udko z kluskami ślaskimi Kluski parowe do wyboru z polaniem truskawkowym(na słodko) lub z sosem i karkowka. Golonka z szaszłykami frytkami Bigos ze skrzydełkami Żurek z jajkiem i pieczarkami Gołąbki Zupa krem pieczarkowa lub pizza PRZYSTAWKI Zimne nogi 2 rodz. Sałatek ryba po grecku rolada z kurczaka schab w galarecie śledziki udziec na zimno wedlina,ogorek pomidor chleb lody kawa herbata oprocz tego tort ciasta owoce To propozycja kucharki. Ja moge zmienic????
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-31 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zadomowienie
|
To nie zmieniac w nim nic??? Bo juz sama nie wiem co robic??? To wszystko kosztuje mnie 90zł na osobe
#1407 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
my kupimy kosze, smakolyki, wino i jakies kartki plus napiszemy cos od nas i mysle ze bedzie ok ![]() co do sukni to si enie martw ja mialam tak samo do momentu jak juz nie przymierzylam mojej w salonie, sprowadzonej i tylko do zwezenia i skrocenia - kazda pm ma chwile zwatpienia - ja tez mialam ![]() Cytat:
![]() nie bylam bo to z przemeczenia i niedojedzenia, generalnie w weekend odpoczelam to juz sie lepiej czuje, co nie zmienia faktu ze dzisiaj po godzinei juz rzucalam kwiatkami w pracy ![]() listy nie odhaczam narazie, nie mam czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak na marginesie co chcialabys zmienic? przypomnij mi czy ty masz kucharke bo jak tak to najlepiej z nia porozmawiac co ona moze zamiennie zrobic, u nas tak bylo ze szefowa kuchni mowila ze zamiast tego np. moze nam zrobic troche tego i tego itd. mi sie podoba zurek, krem z pieczarek, basrszczyk czerwony, fajnie ze macie kilka rodzajow schabu ustal sobie jeszcze z kucharka co i kiedy beda ci podawc do stolu dla mnie ok ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-31 o 21:20 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() faktycznie, tak tylko wspomnialam zeby nie umknelo ci w przygotowaniach moim zdaniem menu jest fajne ![]()
![]() |
#1410 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biżu fajna ![]() A ja też dziś byłam z TŻ na 1spowiedzi ![]() I zawsze mnie to dziwiło, dalczego trzeba zapłacić za jakieś tam minimum osób? Cytat:
Mój TŻ dalej niema nic na ślub oprócz mnie, ale mam nadzieję, że sie to niedługo zmieni-może nawet jutro jak naprawia nam samochód, kiedy nie miał się kiedy zepsuć jak tylko dzisiaj kiedy to mieliśmy jechać do kamerzysty ![]() Co do tego byłego to mądra decyzja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cenna uwaga TŻ o tym miąższu, pochwal go ode mnie ![]() ![]() Powiedz na ile gości masz wesele, bo wiem ile masz napojów a chcę sobie to sobie w stosunku do moich policzyć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.