Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 21:35   #1136
Jagooda_
Raczkowanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Tzn. co, wszystkie badania zrobione i wyniki dobre??
Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Hmmm.. czyli co? wszystko sprawdzili, wszystko ok, działa? hormony ok? nasienie ok? jajowody drożne? cykl w porządku? i co? mimo to IUI? nie rozumiem...
ale pewnie wiedzą co robią..
hormony w normie, hsg też ok, robiłam jeszcze przeciwciała ANA1 i ANA2 wyszło miano 1:100 i przeciwciała przeciwplemnikowe mam dodatnie. Na przeciwciała mam brać encorton.
Mąż robił badanie nasienia i ze względu na podwyższoną aglomerację dodatkowo wykonał Mar-test, posiew nasienia, usg prostaty i jąder. No i tu wyszło wszystko ok.
Co miesiąc monitoring poparty badaniem LH i E2 w surowicy. Test przeżywalności plemników w śluzie w grudniu nie wyszedł rewelacyjnie, ale lekarz powiedział, że nie jest źle i kazał starać się naturalnie.
No i dziś padła propozycja inseminacji - oczywiście decyzja należy do nas
A tak wogóle to nasz 13 cykl starań, do tego lekarza trafiliśmy, gdyż mój wcześniejszy gin stwierdził pco i nastraszył problemami z zajściem i donoszeniem ciąży. Po badaniach hormonów i monitoringach cykli pco zostało wykluczone.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Oswieć ciemniaka co to jest IUI?
.
inseminacja
Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora