Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 22:27   #1137
ania p
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
hormony w normie, hsg też ok, robiłam jeszcze przeciwciała ANA1 i ANA2 wyszło miano 1:100 i przeciwciała przeciwplemnikowe mam dodatnie. Na przeciwciała mam brać encorton.
Mąż robił badanie nasienia i ze względu na podwyższoną aglomerację dodatkowo wykonał Mar-test, posiew nasienia, usg prostaty i jąder. No i tu wyszło wszystko ok.
Co miesiąc monitoring poparty badaniem LH i E2 w surowicy. Test przeżywalności plemników w śluzie w grudniu nie wyszedł rewelacyjnie, ale lekarz powiedział, że nie jest źle i kazał starać się naturalnie.
No i dziś padła propozycja inseminacji - oczywiście decyzja należy do nas
A tak wogóle to nasz 13 cykl starań, do tego lekarza trafiliśmy, gdyż mój wcześniejszy gin stwierdził pco i nastraszył problemami z zajściem i donoszeniem ciąży. Po badaniach hormonów i monitoringach cykli pco zostało wykluczone.

inseminacja
Dzięki , kurde w sumie 13 cykli to niby duzo ale nie dużo .. Ciężka sprawa do przemysleń przed wami , to jakiś prywatny gin ?

Kropka - kotek jest przecudny " kocia mamo " i pewnie ślicznie mruczy

Nika - to nie przerosnięty instynkt ten kotek jest przepiekny .
A wracając do wózków http://www.allegro.pl/item718202909_...ja_od_g_7.html
ten kosztuje u was 800 eurasów ?