Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-05, 14:57   #1468
fretka82
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez ramena Pokaż wiadomość
No ja wybrałam w końcu szkołę tańca awangardę i novę i idę w przyszłym tygodniu dogadac co i jak i wybrac w końcu nauczyciela który nam do tego coś przygotuje mam nadzieję że się wszystko uda i gosciom na weselu kopary poopadają z pewnością napisze wkrótce jak idą lekcję i czy dajemy radę

Aaaaa i pochwalę się wam drogie wizazanki jakie znalazłam cudne kolczyki do mojej sukni , moim zdaniem są cudne a co wy myslicie ? ja będe mieć suknię san patric bahamas i wymysliłam sobie że nie chę naszyjników tylko długie okazałe kolczyki (te mają 10 cm) . W przyszłym tygodniu je zamawiam i zobacze jak wyglądają w realu
koniecznie daj znać bo jestem strasznie ciekawanapewno coś Wam fajnego ułoży-w końcu się mają na tym znać nazwy szkół znane ze słyszenia-a czy kóraś nie jest przypadkiem na chorzowskiej?
kolczyki ciekaweja będę miała krótsze i naszyjnik delikatny+bransoletka - ale żadnego jeszcze nie mammam upatrzony naszyjnik jedyniei mam nadz.że będzie jeszcze

SSR - przegapiłam Twoje pytanie o piosenkę dla rodzicówzdecydowaliśmy na clivera. Zastanawialiśmy się na 3ma-Dzięki Wam-taka dziewczynka śpiewa-(piękna ale bardziej do kościoła i ją tam albo ktoś zaśpiewa-tylko musze znaleźć kogoś albo ostatecznie puścimy) i właśnie nad tym co Ty masz-Walc dla rodziców, Ten walc ma ładny tekst tylko ta muzyka jakoś nam nie pasowałaniby gość z orkiestry powiedział, ze oni to inaczej zagrają. Ale nie mam pewności jak i teraz uczą się clivera też miałam się zabrać za lekkie porządki ale jakoś nie wyszłow ogóle jakaś dzisiaj zmęczona jestem

poniżej fotki naszyjnika, butów i sukni-jak ją mierzyłam pierwszy razwięc dużo za długa i ja będę miała białą nie ecru. zrobiłam jeszcze zdjęcia na manekinie bo sie lepiej prezentuje niż na modelce na str internetowej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (142,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG4357.jpg (133,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00175.jpg (147,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja-w tej wybranej2.jpg (149,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wybrana.jpg (135,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wybrana1.jpg (137,9 KB, 16 załadowań)
fretka82 jest offline Zgłoś do moderatora