Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-09, 09:01   #528
miamore999
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Maggie..pierwsze koty za płoty Mnie osobiście podoba się najbardziej suknia z twojego avatarka, jest taka elegancka, ale troszkę szalona Chociaż może to zasługa takiego niezwyczajnego zdjęcia. Ja ogólnie nie lubię takich sukien szerokich na dole, na kole itp, więc trudno mi powiedzieć, która najładniejsza. Ja nie umiem doradzać w takich sprawach. Chociaż ta sukienka, która wkleiła Maciejka jest bardzo ładna, jedna z nielicznych, które mi się podobają
Będziesz czekała na nową kolekcję czy zakup planujesz teraz?

300 butelek wódki..gdzie to pomieścić

Suuuuuuuuper! Przybij piątke Mam nadzieję, że jakaś odpowiednia godzina będzie wolna, sama wiem jak to ważne A gdzie wesele? (pytałam już chyba o to kiedyś, nie??- przepraszam jak się powtarzam)

Rozumiem, że trudno znaleźć odpowiedni zespół, ale co Ci ludzie z zespołu mieli by mówić po angielsku? Clap yours hands? Bitter vodka? (ale tłumaczenia robie..ze hoho) Więcej kontaktu goście mają z goścmi niż z zespołem, więc moim zdaniem lepiej zadbać o to, żeby byli goście, którzy mówią po angielsku. Poza tym większość zabaw weselnych polega na pokazywaniu, wydurnaniu, zakładaniu czegoś gdzieś itp więc to można się domyśleć. Na pewno by się goście lepiej czuli jak by ktoś im coś tam tłumaczył, opowiadał itd, ale na pewno bez tego dadzą sobie rade. Ja osobiście nigdy nie byłam na takim weselu z obcokrajowcami, nie mam nikogo bliskiego kto by był, więc może się wymądrzam czy coś, ale uważam, że gościom i tak się będzie podobało nawet ze względu na to, że to dla nich coś nowego, niezwyczajnego.

Dziewczyny, czy zamawiała któraś z Was fontanne czeko? Gdzie? Za ile? Na ile osób? Wszelkie info chętnie przyjmę
zaklepaliśmy salę na politechnice lubelskiej już miałam dość poszukiwań
dziś lecę się rozejrzeć po salonach więc podczytuję relacje dziewczyn