|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Napisane przez wibovit
parodio, zerknęłam na listę i nie mam w dziale Język aż 44 tematów hm- ok, już doczytałam wcześniejsze wątki
mnie dzisiaj już spytała z polskiego.. powiem, że nawet przejrzałam sobie zeszyt i myslałam, że w razie czego bedzie ok, ale nie było
Poza tym już tydzień czytam "Zbrodnię i karę", jeszcze ostatnia część mnie czeka, a jutro omawiamy.
|
Pomyliło mi się - 22. Język ma 39. "Analizując zgromadzony materiał, scharakteryzuj styl i język wypowiedzi żeglarzy" 
Ja mam jutro pierwsze pytanie - z wosu. Ale u mnie mało takich do lekcji, gdzie mogą pytać 
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
Jejku to zazdroszcze tym co wiedza co zdawac;D
Chyba bardziej by mi sie na studia wos przydał.. ale nie wiem czy sobie poradze.. Bo z polityki to jestem calkiem ciemna!!! Co innego jeszcze idzie wykuc
|
Z polityki? To najważniejsze w wosie...
Cytat:
Napisane przez blue_apple
wcale nie mówimy o tym przez wszystkie wątki.
ja mu się nie dziwię. haha.
biednaś z tym anglem, jeszcze 2 godz! :glaszcze:
u mnie też jest cudowny wos 
pan rzuca słowami, które niekoniecznie są cenzuralne, ale dzięki temu wydaje się taki... ludzki.
i świetnie uczy. szkoda, że nie uczy mnie historii. na prawdę lubie z nim wos
JUTRO NIE MAM LEKCJI!!!!!!!!!! idziemy na politechnikę, perspektywy organizują dzien otwarty
i nienawidzę mojej polonistki ...
oni wam serio nie dają żyć w tej szkole 
ja nie mam tak na prawdę NIC do roboty.
jakieś zadania z matmy... z angla słówka czy coś w tym stylu. i w sumie.. nic więcej. 
|
Czasami nie mam siły na posty tego typu... A i tak nie zwracają uwagi, jak się olewa 
Wyżej napisałam temat 
Nie zapeszać, może babka też idzie jutro na integrację... Robimy wywiad środowiskowy na nk 
Ja mam podobnie z wosem, też mógłby mnie uczyć historii 
Czemu się chwalisz? 
Twój tata "z branży"?
Ja mam właściwie tylko ten angielski, reszta na poziomie. Z matmy przy tej nauczycielce prawie brak prac domowych, czasami coś tam z polskiego, i tyle 
Cytat:
Napisane przez mtynai
Justyna, jutro wyślę, nie wzięłam z domu koperty i nie wysłałam ;P ale znaczek kupiłam 
wylosowałam kolejną osobę na postcrossing.
Aarne z Finlandii 
|
Ok 
Cytat:
Napisane przez BeaS
Jak się jeździ? To ile godzin już miałaś?  Sory, że nie liczyłam
Biedna jesteś z tym angielskim 
|
Czszy po mieście i ruszam na Sieradz... 

Cytat:
Napisane przez effciaa16
|
Ja na razie miałam te wstępne u siebie w mieście, dopiero teraz, pierwszy raz we wtorek do miasta, gdzie jest WORD, też pakietami po 3 
Ja 16ego 
Cytat:
Napisane przez mtynai
Justyna z Polski  haha. ;***
|
To nie ja 
Cytat:
Napisane przez blue_apple
nikt nie każe nadrabiać, ale zajrzeć choć do pierwszego wątku gdzie chociażby jest podana strona cke, na której to sa wyjaśnione wszystkie zasady nt. matury 
można także przeszukać wątek, bo jest taka opcja w wyszukiwarce.
|

Cytat:
Napisane przez ankossek
parodia podziwiam Cie, że przed lekcjami Ci się chce jeździć.. ! ja mam kolejna jazde przed egzaminem na 21.09 o 16:00 a, że wtedy konce o 15:10 (głupim niemieckiem) to późno no domku wróce.
|
Wolałam tak niż o 16... Przyjechałam godzinę wcześniej do miasta, mama mnie przywiozła. A tak kończąc lekcje 12.40 nie opłacałoby mi się czekać, a znowu jechać drugi raz też nie jest fajnie...
Teraz do S. będę miała wyjazdy 15,40 i Bo lekcje zazwyczaj kończę 14.20, 13.30, 12.40 i czasami będę czekała, czasami nie 
Cytat:
Napisane przez ladyanx
Po szkole byłam autka oglądać i załamałam się cenami w komisach :X MALUCH ZA 2.5 TYS?!
BeaS, gdzieś tu wyczytałam, że jesteś mądra z chemii';D Mogę skonsultować z Tobą jedno zadanie? 
|
Gdzie Ty byłaś? Malucha to się 500 zł kupi sprawnego Ale w komisach się nie opłaca, oni też chcą mieć marżę 
Dziewczyny, nie piszcie nigdy tutaj zadań! Rozwiązywanie na wizażu jest zabronione
|