|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Cytat:
![]() Tak, ale i tak będziemy wspominać jako jeden z lepszych w naszym życiu. Idę coś naciapać na włosy. A później jedziemy na grzyby ![]() I muszę się przygotować z anglika do odpowiedzi for & against uniforms
|
||
|
|
|
#2312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No tylko wiadomo, wejdzie przed Tobą koleżanka z takim samym tematem, potem Ty, i jakieś tam "gorsze" wrażenie można wywrzeć, no nie wiem ![]() Fajne macie określenia na przywitanie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja polonistka powiedziała, że jest na tyle tematów, że każdy w klasie może wybrać sobie inny. jednak nikt nie chce rezygnować ze swojego tylko dlatego, że komuś przypadł do gustu taki sam |
|
|
|
|
#2314 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale o miłości można ciekawie przedstawić ), że tak na prawde kazdy temat coś w sobie ma, trzeba wybrać coś o czym nam mówiloby się dobrze, co nas jakoś interesuje w pewnym sensie. I dlatego też w sumie każdy temat, który podajecie mi się podoba, bo na każdy z nich można coś ciekawego wynaleźć Cytat:
nie wiem zupelnie czemu więcej czasu :PCytat:
no, a teraz już za pozno, ale dasz radę! a z tą matmą to wiesz, on może Cie źle oceniać, nie zna Cię tak do końca, bo każego ucznia nie da się poznać, nie wie czy jesteś dobra i jak sama się czujesz z matmą. Ale z drugiej strony może mu chodzi o to, że robicie taki a nie inny program? że hm... że może to co robicie w szkole nie starczy na R?Cytat:
![]() tylko wydaje mi się wąski i brak mi pomysłu na bibliografię... ![]() Cytat:
wcale nie mówimy o tym przez wszystkie wątki.Cytat:
Dasz, wszystkie damy Cytat:
biednaś z tym anglem, jeszcze 2 godz! :glaszcze:Cytat:
u mnie też jest cudowny wos ![]() pan rzuca słowami, które niekoniecznie są cenzuralne, ale dzięki temu wydaje się taki... ludzki. i świetnie uczy. szkoda, że nie uczy mnie historii. na prawdę lubie z nim wos a tak w ogóle to.. Dzień dobry... Pasztety... SOJOWE! JUTRO NIE MAM LEKCJI!!!!!!!!!! idziemy na politechnikę, perspektywy organizują dzien otwarty ![]() i nienawidzę mojej polonistki. głupia s*&^&%. przeorbiliśmy potop w 2 lekcje! wczoraj dyktowala nam notatkę z jakiejś książki, dziś "piszcie charakterystykę Kmicica". dziękujemy pani. zero omawiania fragmentów, NIC! juz piszemy klasą podanie. a jutro rodzice mają spotkanie z dyrektorką ![]() zeby tata musiał mi pomagac z prezentacja z polskiego, bo ta baba nie umie ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- oni wam serio nie dają żyć w tej szkole ![]() ![]() ja nie mam tak na prawdę NIC do roboty. jakieś zadania z matmy... z angla słówka czy coś w tym stylu. i w sumie.. nic więcej.
|
|||||||||
|
|
|
#2315 | |||||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dasz dasz Cytat:
Cytat:
ja też chcę do lasu ![]() Cytat:
![]() --------------------------- dzień dobry skończyłam dzisiaj wcześnie więc uczyłam się od razu po przyjściu do domu ( 2 godziny nad biologią ) muszę jeszcze powtórzyć angielski i koniec na dziś ![]() nasza klasa
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-09-09 o 16:13 |
|||||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
wibovit, hej
![]() nic mi się nie pocytowało Justyna, jutro wyślę, nie wzięłam z domu koperty i nie wysłałam ;P ale znaczek kupiłam ![]() wylosowałam kolejną osobę na postcrossing. Aarne z Finlandii
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się jeździ? To ile godzin już miałaś? Sory, że nie liczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-------------------- A ja dziś zostałam zapytana z biologii na powtórzeniu Zawsze idę pierwsza xDZrobiłam zadanka z matmy, a teraz idę na ognicho klasowe Za to jutro oooostro zabieram się do biologii, bo pojutrze spr, a ja dziś przy odpowiedzi się skisiłam trochę, bo mi się zaczęło wszystko plątać xD Miłego wieczoru, Schaby Pieczone ;*
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2320 | |
|
Rozeznanie
|
Ja już nie mam mięsnych pomysłów
![]() Słyszałam o tym postcrossing, podobno fajna sprawa Cytat:
![]() Idę oglądać mecz siatkarzy, potem koszykarze, będę wieczorem. Rodzinka ma już dość tego mojego zamiłowania do sportu ![]() Miłego popołudnia
|
|
#2321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się trochę rozkręcić na wf'ie. Miałam dwa wf'y także troszkę się namęczyłam. A teraz leżę i kwiczę. Wzięłam ibuprom bo nie wyrobię. ;( fajnie masz Cytat:
![]() Cytat:
I SIĘ NIE CHWAL! a ja mam wolne w piątek. Idziemy na salon maturzystów. jutro w sumie to się chyba zwolnię z jednej lekcji. Mam jutro jazdę o 14. Fakt kończę o 12:35, ale autobus mam o 12:50, w domu będę koło 13:05, autobus mam o 13:10 i o 14:05 ode mnie, także nie fajnie. i mi nie pasuje. idę coś zjeść, spałam i czuję zmasakrowana.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-09 o 16:56 |
|||
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam się powtrzymac, wylosowałam jeszcze trzy osoby (więcej niż 5 już nie mogę ;( )
czyli w sumie mam: Steffi z USA Aarne z Finlandii Dasha z Białorusi Laurent z Australii Mauro z Włoch Justyna z Polski haha. ;***dzisiaj kupiłam tylko znaczki bo jakaś babka przede mną wysyłała paczkę do Rejkiawiku z ubraniami dla dzieci (pół godziny stała i marudziła, czy może ubezpieczyć paczkę czy też nie )więc już nie miałam siły stać, żeby jeszcze koperty podpisywać.. Kupiłam znaczki i koperty, podpisałam w domu, jutro wrzucę do skrzynki ![]() także.. teraz czekam aż moje kartki dojdą
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można także przeszukać wątek, bo jest taka opcja w wyszukiwarce. Cytat:
jesli uwazasz ze nauczysz sie sama i CHCESZ spróbować to spróbuj! nic Ci nie szkodzi! nie mozna poddawac sie, bo ktoś w nas nie wierzy. Ty siebie znasz lepiej. a ten nauczyciel pewnie tak mówi, bo uczniowie w tej szkole pewnie w większości trafili tam nie dlatego, że byli chorzy, tak jak Ty, tylko dlatego, że nic nie robili i ich wywalili z ich szkoł.. |
||
|
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
no strasznie dużo tu piszecie !
jakbym miała wszytsko cytować to chyba mój post nie mialby końca dziekuje wszystkim za przywitanie ![]() ja jnarazie nie chce być wpisana na liste bo jeszcze troche zagubiona jestem ... :P chociaż to, że geo to już raczej pewne ale jeszcze wacham się nad ang roz... i planuje iść na Budownictwo na AGH do Krakowa :P musze sie jeszcze dowiedziec głębiej czy warto tam angielski na rozszerzeniu. a moze Wy dziewczyny wiecie ;>?? parodia podziwiam Cie, że przed lekcjami Ci się chce jeździć.. ! ja mam kolejna jazde przed egzaminem na 21.09 o 16:00 a, że wtedy konce o 15:10 (głupim niemieckiem) to późno no domku wróce. musze "przedwiośnie" zacząć czytać i chyba dzisiaj to zrobie bo nauki nie mam..
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
www.postcrossing.com ludzie z całego świata wysyłają sobie wzajemnie kartki pocztowe ![]() do mojej listy dołącza również...<ta dam dam dam> Marta z Polski ! ;***
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
fajne to, tylko nie ma mojej miejscowości.
![]() ale już ok, dalej jest full adress.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-09 o 17:21 |
|
|
|
#2328 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_____ Skończę lekcję i pocytuję więcej, dobrze Kurczaczki? ![]() Kartkówkę z matmy nam zrobiła -.-" nietoperz wstrętny jeden, no! Po szkole byłam autka oglądać i załamałam się cenami w komisach :X MALUCH ZA 2.5 TYS?! BeaS, gdzieś tu wyczytałam, że jesteś mądra z chemii';D Mogę skonsultować z Tobą jedno zadanie? ![]() Miłej środy, o i le to możliwe ![]() (i trzymamy kciuki za siatkarzy!!1) |
|||
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ^^. Cytat:
poka poka to zadanie Beatrycze nie ma, ale może ja będę na tyle mądra chyba, ze to z chemii termicznej to nie pomogę
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oblicz wydajność reakcji rozkładu jodowodoru na pierwiastki, jeżeli podczas rozkładu 10g HI uzyskano 1,5 kJ ciepła a entalpia tej reakcji wynosi -26,5 kJ/mol HI Zrobiłam tak: 2HI -> H2 + I2 delta H = -26,5 kJ i proporcje: 10g HI - 1,5kJ 128g HI - x x=19,2kJ 19,2kJ - x% 26,5kJ - 100% x=72,45% :X zaś czy to dobrze, czy niedobrze?
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() ![]() no to cytowac mi sie cos nie chcialo ;/ jesli chodzi o tematy to ciagle nie mam nic wybranego musze w koncu sie zdecydowac .Marta ale masz fajnie juutro ale ja mam na 10 i tylko cztery lekcje ![]() ![]() jesli chodzi o studniowke , to ja zaczynam sie zastanawiac czy w ogole isc na nia ----- w ogole mialam dzisiaj lekcje do 15 i mialam wracac autobusem o 15.50. czekamy na pks z dziewczynami i tu podjezdza autobus taki malutki , taki na max 40 osob chyba, niewiem dokładnie. oczywiscie bylo wiecej osob ktore chcialy jechac nim. i sie na chama ludzie pchali.... juz sobie wyobrazam jaki musial byc tam scisk. my nie pojechalysmy, zadzwonilam po tate . no i troche bylysmy zbulwersowane, bo kurcze wiedza ze duzo ludzi jezdzi o tej godzinie a tu daja takie male cos ..
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
Ja także jestem tegoroczną maturzystką. Troche sie załamałam,bo początkowo mówili nam,że wystarczy j.polski, j.obcy i ta cholerna matma, i to wszystko a dzisiaj nam powiedzieli w szkole,że jeszcze jakis przedmiot dodatkowy. Chore! Ile można sie uczyc i siedziec nadgodziny na fakultetach....
|
|
|
|
#2334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
si.
pierwsza istota to LI Lingxi. A w tej pocztówce piszecie im swoje adresy?
|
#2336 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok szkolny się zaczął a tu większy spam, niż w wakacja.![]() hm, sprawdź na stronie szkoły, chociaż wiem, że na tych stronach czasem trudno się odnaleźć, więc może któraś wie, ja niestety niee ![]() Ja też podziwiam Justynę, ja bym w życiu nie poszła na jazdy przed szkołą ![]() i tak samo po samej szkole, bo ja z głodu bym zmarła i ze zmęczenia też.ja jak nie mam nauki i planuje np. posprzątać.. to ląduje na wizażu Cytat:
też myślałam nad postcrrosingiem kiedyś, ale pomyślałam, że co ja zrobię z tymi kartkami?Cytat:
![]() co za obraźliwe określenie ![]() no w komisach tak już niestety jest, musza na czymś zarabiać ![]() Cytat:
zabłysnę na najbliższych lekcjach [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14156262]hej no to cytowac mi sie cos nie chcialo ;/ jesli chodzi o tematy to ciagle nie mam nic wybranego musze w koncu sie zdecydowac. Marta ale masz fajnie juutro ale ja mam na 10 i tylko cztery lekcje jesli chodzi o studniowke , to ja zaczynam sie zastanawiac czy w ogole isc na nia nie no zobaczymy jeszcze. ----- w ogole mialam dzisiaj lekcje do 15 i mialam wracac autobusem o 15.50. czekamy na pks z dziewczynami i tu podjezdza autobus taki malutki , taki na max 40 osob chyba, niewiem dokładnie. oczywiscie bylo wiecej osob ktore chcialy jechac nim. i sie na chama ludzie pchali.... juz sobie wyobrazam jaki musial byc tam scisk. my nie pojechalysmy, zadzwonilam po tate . no i troche bylysmy zbulwersowane, bo kurcze wiedza ze duzo ludzi jezdzi o tej godzinie a tu daja takie male cos ..[/QUOTE] No wiem ze mam fajnie, to właśnie są te salony maturzysty też czemu miała byś nie iśc na studniówkę? też mnie wkurzało, że zawsze w Warszawie dawali tak mało tramwai/autobusów itp. i potem takie zapchane... Najlepiej jeszcze jak okna są zamknięte, albo otware jedno albo w ogóle po co otwierają, skoro lepiej jak klima działa ale cóż. teraz jakoś więcej tego jeździ i nie jest tak źle ![]() Cytat:
hm, w mojej szkole dyrektorka mówiła dziś zupełnie co innego, tzn. tak jak Ty myślałaś wcześniej, że jest. i na cke też tak jest poza tym, to logiczne, sama nazwa mówi: przedmioty obowiązkowe i dodatkowe. skoro dodatkowe to nie ma przymusu ich zdawania ![]() jestem pewna że wprowadzili was w bład ![]() Szczerze Wam powiem, że mam ochote zadzwonić do cke i im powiedzieć żeby może z łaski swojej poinformowali dobrze dyrektorów i reporterów w tv i gazetach co do naszych matur, bo jest już tyle sprzecznych informacji... ![]() Wiecie, że dziś usłyszałam, że można zdawać 3 DODATKOWE, nie 6, tak jak ostatnio zaczęli mówić wszędzie? I to od DYREKTORKI! Dobrze, że mnie to nie dotyczy, że i tak nie zdaje więcej niż 3, bo przecież bym ich pozabijała
|
|||||
|
|
|
#2337 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jutro pierwsze pytanie - z wosu. Ale u mnie mało takich do lekcji, gdzie mogą pytać ![]() Cytat:
To najważniejsze w wosie... Cytat:
![]() Wyżej napisałam temat ![]() Nie zapeszać, może babka też idzie jutro na integrację... Robimy wywiad środowiskowy na nk ![]() Ja mam podobnie z wosem, też mógłby mnie uczyć historii ![]() Czemu się chwalisz? ![]() Twój tata "z branży"? ![]() Ja mam właściwie tylko ten angielski, reszta na poziomie. Z matmy przy tej nauczycielce prawie brak prac domowych, czasami coś tam z polskiego, i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po mieście i ruszam na Sieradz... ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja 16ego ![]() To nie ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz do S. będę miała wyjazdy 15,40 i ![]() Cytat:
Malucha to się 500 zł kupi sprawnego Ale w komisach się nie opłaca, oni też chcą mieć marżę ![]() Dziewczyny, nie piszcie nigdy tutaj zadań! Rozwiązywanie na wizażu jest zabronione |
|||||||||
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14156262] w ogole mialam dzisiaj lekcje do 15 i mialam wracac autobusem o 15.50. czekamy na pks z dziewczynami i tu podjezdza autobus taki malutki , taki na max 40 osob chyba, niewiem dokładnie. oczywiscie bylo wiecej osob ktore chcialy jechac nim. i sie na chama ludzie pchali.... juz sobie wyobrazam jaki musial byc tam scisk. my nie pojechalysmy, zadzwonilam po tate
. no i troche bylysmy zbulwersowane, bo kurcze wiedza ze duzo ludzi jezdzi o tej godzinie a tu daja takie male cos ..[/QUOTE]Dziewczyno, gdzie Ty żyjesz, że takich rzeczy nie widziałaś? ![]() Ja już w tym roku nie mam tej przyjemności jeżdżenia busami, przynajmniej nie cały czas. Ale przed te dwa lata była jazda przepełnione busy to normalka, zawsze się stało. Taki rekord, to w busie bodajże 25-osobowym było nas 54! Sobota, kiedy odrabialiśmy, całe liceum, technikum + babki z jajkami na rynek ![]() A mieszkam akurat między dwoma miastami, skąd kursują te busy i nie opłaca się pchać, żeby usiąść, bo potem trzeba będzie się pchać, żeby wysiąść ![]() Cytat:
![]() Chociaż mam 9 wyjazdów do Sieradza, to nie wiem, co będę jadła przed nimi Ale to może schudnę jeszcze trochę ![]() Chciałabym to zobaczyć
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś czytałam o tym wysyłaniu pocztówek, fajnie tak
ale nie wiem czy się na coś takiego zdecyduję.Ja jutro mogę się "wyspać" bo mam na 10. a W poniedziałki, wtorki i środy na 7:30 ![]() uwielbiam to poranne wstawanie..Co do studniówki to na pewno pójdę, tylko że nie ma z kim, a poloneza chciałabym zatańczyć.. Prawie całe 2 lata wstecz myślałam, że pójdę właśnie z ówczesnym TŻ. No ale "chłopcu" zachciało się szaleć i skończyły się plany
|
|
|
|
#2340 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny mam już tego linka klik
(strona 15) obowiązkowe są tylko 3 przedmioty, reszte PP czy PR można wybrać jak się chce dopiero od 2014-2016 dobieranie przedmiotów będzie na poziomie R Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-09-09 o 18:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

W szkole i tak bysmy nie zrobili, bo za malo miejsca, a klas maturalnych jest 6...
), że tak na prawde kazdy temat coś w sobie ma, trzeba wybrać coś o czym nam mówiloby się dobrze, co nas jakoś interesuje w pewnym sensie. I dlatego też w sumie każdy temat, który podajecie mi się podoba, bo na każdy z nich można coś ciekawego wynaleźć
wcale nie mówimy o tym przez wszystkie wątki.

) muszę jeszcze powtórzyć angielski i koniec na dziś 

Sory, że nie liczyłam 

musze w koncu sie zdecydowac