Dot.: Wrześniówki
A wiecie co mmi jeszcze zostalo na przyszly tydzien do zalatwienia:
-zdac 2 superciezkie egzaminy na uczelni z 2 lat nauki
-juz wiem ze nie zdaze zalatwic wszystkich wpisow (mam nadzieje,ze kolezanki mi pomoga)
-podwiazka
-ponczochy
-solarium/peeling itp
-reg. brwi
-kupic wodke i napoje i zawiezc do osrodka
-dokonczyc (a wlasciwie to zaczac,bo poki co tylko album kupiony) album z podziekowaniami dla rodzicow
-ulozyc tresc podziekowan dla rodzicow
-zapakowac prezenty dla swiadkow
-dorobic 12 zawiadomien
- aaa jeszcze cos na bramy
-zrobic zawieszki na wodke
-przygotowac kartki na zyczenia od gosci (nie bede miec ksiegi gosci, tylko 3-4 kartki wkleje na koncu albumu)
-omowic z kierowca ubior, tablice, godz przyjazdu itp
-zamowic kwiaty dla Mam
-kupic soczewki
- opłata za Ceremonię Ślubną
- spowiedź
- organista + śpiew (omowic co kto kiedy ma robic, itd)
- wystrój kościoła
-blyszczyk/szminka !
- poradnia rodzinna !!!!! ZAPOMNIAŁAM!!!! Ale mam isc tylko raz
-fotovideo-umowic godzine na slub i ogolnie powiedziec co chce miec a co nie
-w czwartek juz umowilam Pania zeby zrobila mi paznokcie
-spotkac sie z zespolem (Drugi raz!) i omowic zabawy, muzyke, itp
- cwiczyc dalej taniec (bylismy w szkole i poki co wszystko wychodzi)
-w czwartek wieczorem (ok 22) przyjechac do Kolobrzegu (czyli tam gdzie bedzie slub)
-w piatek podciac wlosy i pasemka
- w piatek spotkanie z proboszczem
-w poniedzialek ma byc plener, wiec musze zadbac o rozne akcesoria
- we wtorek wyjezdzamy na podroz poslubna, wiec musze pamietac o zabraniu juz w czwartek wszystkich niezbednych rzeczy
-a walizki wlasnie juz kupilam.
Zapomnialam jeszcze trzeba:
-balony na oczepiny
-swieczki do tanca ze swieczkami
Swoja droga Dziewczyny super wygladacie w swoich kiecuniach. I ja rowniez nie wiem co my bedziemy przezywac tak jak juz bedzie po slubie?
Elissa-bolerko piekne, jednak ja wzielabym proste,gladkie. Suknie masz dosyc prosta, elegancką. Bolerko Jest naprawde sliczne,ale jak dla mnie zbyt wydziwione do sukni i przyslania jej blask. Ja uwazam,ze bolerko powinno byc tylko dodatkiem,a Panna Mloda i jej suknia powinny grac pierwszoplanowa rolę. to bolerko jest piekne,ale kojarzy mi sie bardziej na sluby zimowe (chyba przez ten kolnierz mam takie skojarzenia z królowa sniegu). Ale to tylko moje skromne zdanie.
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
powodzenia wszystkim jutrzejszym pm!!!! Uśmiechajcie się jak najwiecej zeby byly ladne zdjecia!! Trzymam kciuki za pogode!
Edytowane przez kasienkakg
Czas edycji: 2009-09-11 o 14:04
|