![]() |
#691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki
alusia111 bardzo fajny prezent na podziękowania- o takim sposobie jeszcze nie słyszałam
![]() My chcemy dać albumy o ile zdazymy je zrobić ![]() ![]() Zdecydowanie polecam robić próbne fryzury. Poszłam na próbną i mimo tego że fryzjer zrobił mi dwie to żadna nie przypadła mi do gustu. Zdjęciami tez nie ma się co chwalić. Pierwsza z nich to kok, upięty na bok- może i ładny ale według mnie to nie pasuje do sukienki. Druga fryzura to upięcie które wymaga jeszcze trochę pracy- no ale to była tylko próbna. |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Rozeznanie
|
kasienkakg wstawiam zdjęcia ale to naprawdę nic szczególnego
3 to fryzurka którą miałam kiedyś zrobioną na ślub i byłam bardzo zadowolona. teraz się zastanawiam czy czegoś takiego lepiej nie zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
Dzieki za zdjecia.
Faktycznie ten kok (nr 1) jakos tak daleko odstaje Ci od głowy. Zdaje sobie sprawe,ze ciezko jest uczesac dlugie wlosy,ale kurcze ta moja fryzjerka jak mi spiela,to nie widac ze mam az tyle tych wlosow. Ten drugi to srednio widac ![]() a fryzurka ostatnia bardzo fajna. Luzik na glowie i nie widac nawet jak cos gdzies odpadnie lub sie popsuje. A jaka masz sukienke skoro mowisz ze 1 fryzura nie bedzie pasowac? Kurcze tak marudzilam na ta moja fryzjerka, ale ok zwracam jej honor - uczesala mnie tak nawet nawet ![]() Edytowane przez kasienkakg Czas edycji: 2009-09-10 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Druga fryzurka to właśnie miało być coś innego, taka przeplatanka a wyszło takie oto coś ![]() ost. bardzo fajnie wyglądała i wszystkim się podobała. wiadomo loczki się trochę rozprostowały. może do sukienki pasuje ten kok- literka A boki obszyte koronką ale mi jakoś nie za bardzo pasuje taki kok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
a wlasnie sie obudzilam-
musze jeszcze kupic szminke/błyszczyk Drogie Wizazanki co macie lub mialyscie na slubie?? A jak blyszczyk to efekt "wodny", metaliczny, z braokacikiem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam waterschine gloss 245- błyszczyk krystaliczny do ust z maybelline
dziewczyny co myślicie o takim zestawieniu: -suknia w stylu hiszpańskim -bukiet z czerwonych róż - i parasol w kolorze czerwonym bo w sobotę ma padać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2009-09-10 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
pogoda jest różna, to zależy na jakim portalu sprawdzisz............. a ja sie denerwuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Przyczajenie
|
Mnie stres dopadł w środe. Strasznie się boje.
czeka mnie dziś prasowanie, pakowanie bo nocujemy w hotelu a na drugi dzień paprawiny. Musimy jeszcze zawieść wodke do resteuracji i iść do spowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja jestem w rozsypce. został tydzień a ja nie mam skończonych albumów, nie mamy koszuli krawatu i butów dla TZ na poprawiny, nie mamy napojów, szampana, wina, nie mam też zamówionego bukiecika dla dziewczynki która poniesie obrączki. Pierwszego tańca nie ćwiczyliśmy chyba z 2 tygodnie bo nie było czasu i wczoraj jak tańczyliśmy to nam slabo wyszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
ja pazurki robiłam wczoraj.
ja najbardziej boje się przysięgi i podziękowania dla rodziców. To takie chyba najbardziej wzruszajace momenty. |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() do mnie jakoś nie dochodzi że to już za tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja wczoraj byłam na przymiarce sukni wszystko wygląda super! Nic od początku nie musiałam zmieniać, jak na mnie szyta! ślub 26 Września a my 'prawie' mamy wszystko gotowe" jeszcze nie kupiłam balonów i podziękowań dla rodziców... Trzeba sie pospieszyc!Fryzjerke ledwo załatwiłam bo już nie było miejsc! Ale nie moge sie Doczekać!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja nie mam -skonczonego podziękowania ,kupionego balsamu ,błyszczyku i ramki dla rodziców...nie zawieźliśmy wódki ani napoi....jeszcze trzeba po ciasta do kucvharki jechac . U spowiedzi byliśmy rano ![]() ![]() Paznokcie o 18 ...boje sieee ![]() ![]()
#708 |
Wtajemniczenie
|
Ale to wszystko jest stresujące
![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam wczoraj jeszcze świeczki na stoły i te zimne ognie na tort i udziec i balony do przystrojenia płotka przed domem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
A to moje cudo?Tak jak pisałam wcześniej wszystkie mi się podobaja i tak pięknie wyglądacie w swoich a mnie ogarnęły wątpliwości.ale to podobno normalne.Mam wątpliwości co do bolerka,czy to czy gadkie proste i bez udziwnień.Fryzurę chciałam niezbyt skąplikowaną w stylu podchodzącym pod hiszpański koczek.nie wiem jakie kwiaty do wiązanki,skłaniam się ku kantadeskom.Będę wdzięczna za wszelkie sugestie bo już nie jeden raz okazałyście się niezastąpione
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
A wiecie co mmi jeszcze zostalo na przyszly tydzien do zalatwienia:
-zdac 2 superciezkie egzaminy na uczelni z 2 lat nauki -juz wiem ze nie zdaze zalatwic wszystkich wpisow (mam nadzieje,ze kolezanki mi pomoga) -podwiazka -ponczochy -solarium/peeling itp -reg. brwi -kupic wodke i napoje i zawiezc do osrodka -dokonczyc (a wlasciwie to zaczac,bo poki co tylko album kupiony) album z podziekowaniami dla rodzicow -ulozyc tresc podziekowan dla rodzicow -zapakowac prezenty dla swiadkow -dorobic 12 zawiadomien - aaa jeszcze cos na bramy -zrobic zawieszki na wodke -przygotowac kartki na zyczenia od gosci (nie bede miec ksiegi gosci, tylko 3-4 kartki wkleje na koncu albumu) -omowic z kierowca ubior, tablice, godz przyjazdu itp -zamowic kwiaty dla Mam -kupic soczewki - opłata za Ceremonię Ślubną - spowiedź - organista + śpiew (omowic co kto kiedy ma robic, itd) - wystrój kościoła -blyszczyk/szminka ! - poradnia rodzinna !!!!! ZAPOMNIAŁAM!!!! Ale mam isc tylko raz -fotovideo-umowic godzine na slub i ogolnie powiedziec co chce miec a co nie -w czwartek juz umowilam Pania zeby zrobila mi paznokcie -spotkac sie z zespolem (Drugi raz!) i omowic zabawy, muzyke, itp - cwiczyc dalej taniec (bylismy w szkole i poki co wszystko wychodzi) -w czwartek wieczorem (ok 22) przyjechac do Kolobrzegu (czyli tam gdzie bedzie slub) -w piatek podciac wlosy i pasemka - w piatek spotkanie z proboszczem -w poniedzialek ma byc plener, wiec musze zadbac o rozne akcesoria - we wtorek wyjezdzamy na podroz poslubna, wiec musze pamietac o zabraniu juz w czwartek wszystkich niezbednych rzeczy -a walizki wlasnie juz kupilam. Zapomnialam jeszcze trzeba: -balony na oczepiny -swieczki do tanca ze swieczkami Swoja droga Dziewczyny super wygladacie w swoich kiecuniach. I ja rowniez nie wiem co my bedziemy przezywac tak jak juz bedzie po slubie? Elissa-bolerko piekne, jednak ja wzielabym proste,gladkie. Suknie masz dosyc prosta, elegancką. Bolerko Jest naprawde sliczne,ale jak dla mnie zbyt wydziwione do sukni i przyslania jej blask. Ja uwazam,ze bolerko powinno byc tylko dodatkiem,a Panna Mloda i jej suknia powinny grac pierwszoplanowa rolę. to bolerko jest piekne,ale kojarzy mi sie bardziej na sluby zimowe (chyba przez ten kolnierz mam takie skojarzenia z królowa sniegu). Ale to tylko moje skromne zdanie. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- powodzenia wszystkim jutrzejszym pm!!!! Uśmiechajcie się jak najwiecej zeby byly ladne zdjecia!! Trzymam kciuki za pogode! Edytowane przez kasienkakg Czas edycji: 2009-09-11 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja jutro nie bede miala juz raczej czasu aby wskoczyc do was na wizaz. Ide sie wykapac i spac. Zycze sobie i pozostalym 12-wrzesnioweczkom zeby weela nasze byly wspaniale. Do uslyszenia po weselichach i jeszcze raz wszystkiego naj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W domu udało mi sie dodrukowac ale lekko zmienione bo tamte były zamawiane na allegro a i odmówiły nam dzis o 20 stej 4 osoby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Jestem ! Właśnie przeszła burza i jest mokro ale mam nadzieję ze słoneczko sie pojawi.Mam takiego stresa ze hej,żołądek wywraca mi na drugą stronę,,,,,,,zaraz wstaje i z kopyta aby było dobrze.Buziaki odezwę się
![]() |
#714 |
Konto usunięte
|
No to ja dzisiejszym PM życzę szczęścia, powodzenia, udanej zabawy i dobrego męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Przyczajenie
|
kurcze jakiego ja mam stresa!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
Kobitki miejmy nadzieje ze Koniec Września będzie piękny, bo aż sie martwie jak zerkam za okno...
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
To ja też się troszkę wyżalę! Wpadam po woli w małą panikę! A właściwie to tak sie sresuje, że o niczym innym niż ślub nie potrafię już myśleć. Ślub już za tydzień, a tu ciągle coś jeszcze wyskakuje co trzeba zrobić. Odebrać suknię, poprawki do garnituru zrobić, zawieść alkohol, soki, winiety itp., iść do spowiedzi, spotkać się z księdzem ![]() ![]() Do tego wszystkiego nie wiem jakim cudem w dniu ślubu mam zdąrzyc z fryzurą, makijażem, ubiorem i sesja zdjeciową! Jakimś cudem muszę zdąrzyć do Kościoła na 17-tą, a i tak brakuje czasu na wszystko. Jak ktoś bierze ślub o wcześniejszej godzinie to ja nie wiem jak sie wyrabia!!! ???? ![]() No cóż trzeba liczyć, że jakoś to będzie. ![]() To już tuż...tuż... ![]()
#718 |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja fryzjera mam na 9:30 - bo dopiero od tej godziny maja otwarty salon!!! Fryzjer chce 2 godzin, dostanie co najwyżej 1 godzinkę z minutami, bo na 11:00 mam już makijażystkę do której też dojechać muszę!!! Ona też chce 2 godzin (nie mam pojęcia po co tyle!!) i też dam jej max 1 godzinę!!! Zrobi się 12:00, więc szybko się ubrać i na sesję! Musi być gdzieś blisko, bo to piątek i jak będę wracać z sesji do domu na błogosławieństwo to będą godziny szczytu i 30 minut to muszę rezerwować na pewno! Na sesję fotograf będzie miał co najwyżej licząc od 13:00 jakieś 2,5 godziny. Potem 30 minut na powrót i robi się 16:00. Szybko błogosławieństwo i do Kościoła!!! A gdzie tu coś zjejść???? Porażka!!! Załamka totalna ![]() paznokcie też mam w czwartek, tylko co z tą sesją!!!! Na nią potrzeba najwięcej czasu i nie da się przełożyć.
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
zapomnialam jeszcze napisac ze ja mam blogoslawienstwo dzien przed slubem. Wtedy przyjada rodzice TŻta , świadkowie i chcemy miec we wlasnym scislym gronie tak tuz przed spaniem
![]() Ja mamfryzjera tak wczesnie,bo juz wszystkie godziny byly zarezerwowane i powiedzmy ze po znajomosci przyjma mnie wczesniej. Moja fryzjerka powiedziala ze potrzebuje ok godziny-1,5godziny + wczesniej przygotowanie wlosow (ale bede dzien wczesniej to robic,bo moich wlosow nie mozna myc w dniu czesania,bo sa bardzo grube, geste i sliskie i wsuwki ich nie trzymaja tak dobrze jak sa swiezo umyte i po odzywce) W tym samym czasie bedzie czesana mooja Mama i to ma zajac ok 45-60minut. Makijaz mam w tym samym miejscu , wiec tu zaoszczedzam czas na dojazd. Mama bedzie szybciej uczesana wiec usiadzie do malowania. Makijaz wieczorowy ok pol godziny. POzniej ja do malowania. Slubny trwa dluzej (nie wiem czemu ![]() Faktycznie przez to ze masz sesje w tym samym dniu to kurcze ciezko jest sie wyrobic. Chociaz zawsze mozna zrobic czesc zdjec, a reszte po zmroku opuscic sale na pol godzinki (jesli oczywscie fotograf bedzie w trakcie wesela). Dodam fajne zdjecia,moze kogos zainspirują: A jakie paznokcie robisz? Edytowane przez kasienkakg Czas edycji: 2009-09-12 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.