2009-09-12, 12:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
Dorwalam sie do kompa to was tutaj troszke pomecze 
Witam, ostatnio tu cos napisalam wieki temu .
Wyczerpalam wczoraj w douglasie prezencik od meza na cienie artdeco, dorwalam tez baze. No ale mimo bazy jakos tak strasznie transparentnie mi wyszly i prawie zeszly . Jak je nakladac zeby jakos mocniej bylo widac
Monika Pogrzeba, chyba kiedys pisalas ze kasetka manhattanu pasuje do artdeco? Bo kasetek u mnie nie ma teraz.
Catrice teraz testuje i sie dobrze nawet sprawdzaja. Kupilam teraz fioletowe cienie i bardzo fajne sa. Genialna jest kredka fioletowa do oka piekny efekt daje i bardzo dobrze sie trzyma. Mineralny roz do policzkow w kamieniu tez niczego sobie.
Bardzo dobre opinie ma puder mineralny sypki. Dzieki za podeslanie linka.
cloche ja mullka uwielbiam bo duzy wybor maja i fajny od tanich po drogie rzeczy, i przeceny maja super. Perfumy za grosze mozna ustrzelic, teraz kolorowke poprzeceniali, no i probki mozna samemu sobie brac. A i panie nie leca do ciebie na zlamanie karku. Ostatnio wprowadzili vichy i trosze kosmetykow aptecznych a ceny o 5e nizsze niz w aptece w tym samym budynku.
A braukman co probowalas?
Makeup Factory faktycznie fajne . Teraz jest promocja i mysle ze chyba skusze sie na podklad luksusowy z korektorem.
Shiseido sun protection tez bardzo lubie choc troszke mnie wysusza i pory uwidacznia , jest bardzo wydajny
Ten nablyszczacz friedy mam i do wlosow cienkich jest badziewny bo natluszcza. Ma tylko atomizer i dosc mocno psyka trzeba sie napracowac zeby smalczyk nie wyszedl. Mam spray Mariza nablyszczajacy z polski i jest o niebo lepszy to takich mizernych klaczkow jak moje.
A jak dziala ten szampon friedy rozjasniajacy?
Pekne rzeczy kupujecie, az mi zal ze nie moge sobie pozwolic . No ale mam taka slicznotke co to diorem po scianach maluje , pedzelki do farbek od mamusi pozycza. Tatusiowi ciezko przetlumaczyc ze to drogie rzeczy ...
|
|
|