Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mazidla dostepne w Niemczech :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-12, 12:23   #2247
kiciamała
Zadomowienie

Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)

Dorwalam sie do kompa to was tutaj troszke pomecze

Witam, ostatnio tu cos napisalam wieki temu.

Wyczerpalam wczoraj w douglasie prezencik od meza na cienie artdeco, dorwalam tez baze. No ale mimo bazy jakos tak strasznie transparentnie mi wyszly i prawie zeszly. Jak je nakladac zeby jakos mocniej bylo widac

Monika Pogrzeba, chyba kiedys pisalas ze kasetka manhattanu pasuje do artdeco? Bo kasetek u mnie nie ma teraz.
Catrice teraz testuje i sie dobrze nawet sprawdzaja. Kupilam teraz fioletowe cienie i bardzo fajne sa. Genialna jest kredka fioletowa do oka piekny efekt daje i bardzo dobrze sie trzyma. Mineralny roz do policzkow w kamieniu tez niczego sobie.
Bardzo dobre opinie ma puder mineralny sypki. Dzieki za podeslanie linka.

cloche ja mullka uwielbiam bo duzy wybor maja i fajny od tanich po drogie rzeczy, i przeceny maja super. Perfumy za grosze mozna ustrzelic, teraz kolorowke poprzeceniali, no i probki mozna samemu sobie brac. A i panie nie leca do ciebie na zlamanie karku. Ostatnio wprowadzili vichy i trosze kosmetykow aptecznych a ceny o 5e nizsze niz w aptece w tym samym budynku.
A braukman co probowalas?
Makeup Factory faktycznie fajne. Teraz jest promocja i mysle ze chyba skusze sie na podklad luksusowy z korektorem.

Shiseido sun protection tez bardzo lubie choc troszke mnie wysusza i pory uwidacznia , jest bardzo wydajny

Ten nablyszczacz friedy mam i do wlosow cienkich jest badziewny bo natluszcza. Ma tylko atomizer i dosc mocno psyka trzeba sie napracowac zeby smalczyk nie wyszedl. Mam spray Mariza nablyszczajacy z polski i jest o niebo lepszy to takich mizernych klaczkow jak moje.

A jak dziala ten szampon friedy rozjasniajacy?

Pekne rzeczy kupujecie, az mi zal ze nie moge sobie pozwolic. No ale mam taka slicznotke co to diorem po scianach maluje, pedzelki do farbek od mamusi pozycza. Tatusiowi ciezko przetlumaczyc ze to drogie rzeczy ...

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora