![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
Moni, to slodkie!
![]() Slodkiego masz dzieckaczka. Masz racje, caluj go teraz ile wlezie, bo potem nie dasz juz rady ![]() ![]() ![]() ![]() TZ niezadowolony, a przyznalam sie tylko do jednej ![]() A kupowalam za swoje pieniadze.... ja tam nie rozumiem facetow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio tez chyba cos o kieckach pisalas ![]() Majku, wlasnie doszedl moj Shimmerek ![]() A tusz Helenki w drodze ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2009-09-10 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Wtajemniczenie
|
Juz sama nie wiem, ile ich mam
![]() Potrzebuje nowej szafy, wszystko mi sie wysypuje ![]() Wy macie bzika na punkcie kosmetykow (zwlaszcza kolorowych), a ja chyba mam to samo, ale z sukienkami i szamponami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Konto usunięte
|
A co to za firma nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Chamerykanska
![]() Zachorowalam na ta paletke jak bylam w stanach, jeszcze zanim ja wypuscili na rynek, no i TZ zrobil mi prezent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
mmm, paletka wyglada super, ladne kolorki... ja musze najpierw zuzyc moje - mam 4 z artdeco, jeden "na okazje" zloty z sisley i dwa (fioleto-rozowy mus i brazowy krem) z yves rocher.
bylam wczoraj w bardzo dobrze wyposazonej müller drogerie - maja tam kazdy szajs, niestety pielegnacji do twarzy artdeco sie nie dopatrzylam ![]() ![]() a wlasnie, w müller drogerie stala taka wielka niby-ksiazka clinique z probkami ich make-upow. byl jeden pudrowy, potem superbalanced, supermoisture, true match czy jak to tam sie zwalo... i chyba to na tyle. mozna bylo sobie brac bez wazeliniarstwa w kierunku sprzedawczyn ![]() ![]() ![]() a propos zboczen - ja szaleje za sukienkami, takimi typu etui - biurowymi itp. czesto nosze do pracy... i wlasnie do takich sukienek trzeba odpowiednie buty... mam wrazenie, ze mam ich za duzo, ale ostatnio malz przerobil jedna szafe dla mnie tylko i wylacznie na buty ![]() ![]() Sylwia, moze nieodpowiednia sukienke zaprezentowalas TZ-owi? ja nowe zakupy musze prezentowac zawsze na mnie, odpowiednio zestawione i ze wszystkimi dodatkami. tylko wtedy chlop da sie przekonac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Cloche ja tez szukam pielegnacji ale do tej pory bez skutku... doczytalam sie w necie, na stronie Artdeco, ze w aptekach mozna ja trafic... no i pozostaje net...
#2230 |
Zakorzenienie
|
douglas.de jest swietnie wyposazony i mozna sobie wybrac probki... w aptekach jeszcze sie nie spotkalam, ale glownie jak biore cos z apteki, to przez wysylkowe. a propos, bardzo dobre ceny ma juvalis.de - tutaj zbiorowo z kolezankami, bo bez kosztow przesylki od 70 euro, a niektore leki, jakie musze non-stop brac, maja nawet 50% taniej; kosmetyki, ktorych w juvalis nie moge znalezc, kupuje w apo-rot.de
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
z tym, ze douglas nie ma tej serii, ktora mnie interesuje... tej z peelingami... ale tez bede dalej polowac
![]()
#2232 |
Konto usunięte
|
cloche a probowalas juz cos z kosmetykow naturalnych z Müller Terra Nature czy jak one sie tam nazywaja. U mnie nie ma tej drogerii, a podobno fajnie rzeczy maja i ich kolorowka Make-up Factory tez ma byc fajna
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Maja moje kulaski utknely w Zoll
![]() ![]() najlepszy byl moj maz... wchodze dzis do domu a on z lekkim niedowiezaniem w oczach i karteczka w reku do mnie... "... zamawialas COS z Singapuru ????..." ![]()
#2234 |
Zakorzenienie
|
Tzn musisz clo zaplacic? Ile Ci naliczyli?
Na moich bylo napisane,ze to prezent ![]() ![]() Sylwik ![]() ![]() Madzia,zadowolona jestes z shimmerka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jak powiedz... zadowolona jestes... testowalas ??? ...
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Sa sliczne-mozna podziwac i podziwac w pudeleczku!
![]() Dzis testuje 2 raz-mam wrazenie ,ze sie bardziej swieca niz BC,wybielenia nie zauwazylam no i sa bardziej kruche,przy nakladaniu pedzlem na twarz unosi sie lekka mgielka-pewnie szybciej beda znikac z opakowania... ![]() Ogolnie jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja po moich motylach nie myziam pedzem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Wiec czym nakladasz motyle?
Pryzmy to Sweet Caramel? Zadowolona jestes? Moje pryzmy narazie leza,w sumie po paru testach stwierdzilam,ze szalu nie ma... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
pryzmy (tak to sweet caramel) wzielam jako puder sypki... na zmiane z moim Shiseido... z tym, ze jeszcze nie doszlam do testowania bo caly tydzien pracowalam a wtedy praktycznie sie nie maluje...
a kuleczki obracam do gory nogami ![]() ![]() ![]()
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2242 |
Wtajemniczenie
|
Cloche, sukienke pokazalam TZowi jak najbardziej odpowiednia, juz sobie wczesniej wymyslilam, ktora najpierw pokazac
![]() ![]() Maja i Desti, gratuluje zakupow! Swinie z Zoll! |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Jest boski
![]() Testuje poki co i nakladam sobie jako roz na policzki. Shiseido tez podbil moje serce, jest dla mnie idealny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no jest ten zel, ktory ty chyba mialas... i jakis peeling z guarany - wyglada ciekawie. ale tego typowo enzymatycznego nie maja ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak jak pisalam douglas ma strasznie cienki wybor tej serii co mnie interesuje ![]()
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Syla,Ty to chyba faktycznie potrzebujesz nowa szafe
![]() Tez mam ochote na jakas kiecke,ja lubie takie jak Cloche,tylko gdzie ja bede w niej chodzic ![]() Madzia,nic tak nie cieszy jak udane zakupy ![]() Ja lece dzis na TM,moze cos upoluje ![]() W temacie peelingow enzymatycznych-kupilam ostatnio jakis ze skinnutrition z wyciagiem z papai,dzis przetestuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Dorwalam sie do kompa to was tutaj troszke pomecze
![]() ![]() Witam, ostatnio tu cos napisalam wieki temu ![]() Wyczerpalam wczoraj w douglasie prezencik od meza na cienie artdeco, dorwalam tez baze. No ale mimo bazy jakos tak strasznie transparentnie mi wyszly i prawie zeszly ![]() ![]() Monika Pogrzeba, chyba kiedys pisalas ze kasetka manhattanu pasuje do artdeco? Bo kasetek u mnie nie ma teraz. Catrice teraz testuje i sie dobrze nawet sprawdzaja. Kupilam teraz fioletowe cienie i bardzo fajne sa. Genialna jest kredka fioletowa do oka piekny efekt daje i bardzo dobrze sie trzyma. Mineralny roz do policzkow w kamieniu tez niczego sobie. Bardzo dobre opinie ma puder mineralny sypki. Dzieki za podeslanie linka. cloche ja mullka uwielbiam bo duzy wybor maja i fajny od tanich po drogie rzeczy, i przeceny maja super. Perfumy za grosze mozna ustrzelic, teraz kolorowke poprzeceniali, no i probki mozna samemu sobie brac. A i panie nie leca do ciebie na zlamanie karku. Ostatnio wprowadzili vichy i trosze kosmetykow aptecznych a ceny o 5e nizsze niz w aptece w tym samym budynku. A braukman co probowalas? Makeup Factory faktycznie fajne ![]() ![]() Shiseido sun protection tez bardzo lubie choc troszke mnie wysusza i pory uwidacznia , jest bardzo wydajny ![]() Ten nablyszczacz friedy mam i do wlosow cienkich jest badziewny bo natluszcza. Ma tylko atomizer i dosc mocno psyka trzeba sie napracowac zeby smalczyk nie wyszedl. Mam spray Mariza nablyszczajacy z polski i jest o niebo lepszy to takich mizernych klaczkow jak moje. A jak dziala ten szampon friedy rozjasniajacy? Pekne rzeczy kupujecie, az mi zal ze nie moge sobie pozwolic ![]() ![]()
![]() |
#2248 |
Konto usunięte
|
Co tatus pozwala brac corce pedzelki i cienie zeby po scianie malowala? To moze nie mow ze drogo tylko odrazu walnij cena. Na mojego slowo drogo juz dziala, on zawsze sie pyta o konkretna sume, a potem mu oczy wylaza. Fakt ze ja nie mam corci tylko synka i mu to nie w glowie, czasami lubi zeby go pomyziac pedzelkiem do pudru.
Tak, kasetka Manhattanu miesci z chyba 6 cieni i cienie Art Deco pasuja do niej. Mozesz tez sobie kupic mala kasetka na dwa cienie. To byla limitowanka, ale moze jeszcze gdzis spotkasz. Cienie Art Deco jesli uzywam ( i cienie Manhattanu na magnez) lubie nakladac palcem. Sa miekkie i dobrze sie palcami nakladaja, do tego wtarte dobrze w powieke lepiej sie trzymaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tesciowa nauczyla mala jak sie malowac i teraz cierpie ![]() Kasetke i duza i mala widzialam w samie chyba , wiec moze jeszcze jakas dorwe. Cienie testuje na mocno przypudrowanej powiece i jest lepiej tylko nie wiem jak bedzie sie to nosic. ![]()
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Maja bylam dzis odebrac kulaski... cyrk niesamowity... naprawde mam wrazenie, ze Zoll z nudow zajmuje sie takimi glupotami... oczywiscie 20 min szukal w necie jaka jest cena kulek... podem chciala mi wcisnac wyzsza... wiec mu powiedzialam, ze zaplacilam 28 i koniec
![]() ![]() u mnie na opakowaniu tez bylo, ze to prezent i cena 15 dolarow ale niestety komus w oko wpadlo ![]() ![]() ![]() najwazniejsze, ze sa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.