Mazidla dostepne w Niemczech :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 12:59   #2221
Sylwia***
Wtajemniczenie

Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)

Moni, to slodkie!
Slodkiego masz dzieckaczka. Masz racje, caluj go teraz ile wlezie, bo potem nie dasz juz rady

Kupilam dzis sobie 4 sukienki!!!
TZ niezadowolony, a przyznalam sie tylko do jednej
A kupowalam za swoje pieniadze.... ja tam nie rozumiem facetow
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:43   #2222
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia*** Pokaż wiadomość
Moni, to slodkie!
Slodkiego masz dzieckaczka. Masz racje, caluj go teraz ile wlezie, bo potem nie dasz juz rady

Kupilam dzis sobie 4 sukienki!!!
TZ niezadowolony, a przyznalam sie tylko do jednej
A kupowalam za swoje pieniadze.... ja tam nie rozumiem facetow
Sylwus, ile ty juz posiadasz tych sukienek ??
Ostatnio tez chyba cos o kieckach pisalas

Majku,
wlasnie doszedl moj Shimmerek
A tusz Helenki w drodze

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/

Edytowane przez Mijalea
Czas edycji: 2009-09-10 o 14:03
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:10   #2223
Sylwia***
Wtajemniczenie

Juz sama nie wiem, ile ich mam Ale nosze tylko sukienki, wiec uzywam ich.
Potrzebuje nowej szafy, wszystko mi sie wysypuje

Wy macie bzika na punkcie kosmetykow (zwlaszcza kolorowych), a ja chyba mam to samo, ale z sukienkami i szamponami
Stary 2009-09-10, 14:12   #2224
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Juz sama nie wiem, ile ich mam Ale nosze tylko sukienki, wiec uzywam ich.
Potrzebuje nowej szafy, wszystko mi sie wysypuje

Wy macie bzika na punkcie kosmetykow (zwlaszcza kolorowych), a ja chyba mam to samo, ale z sukienkami i szamponami
Nie martw sie, ja za to jestem maniaczka jeansow i nie wiem juz ile par posiadam...ale moja pupa najlepiej czuje sie wlasnie w jeansach

Stary 2009-09-10, 14:30   #2225
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Nie martw sie, ja za to jestem maniaczka jeansow i nie wiem juz ile par posiadam...ale moja pupa najlepiej czuje sie wlasnie w jeansach
A ja tak mam z butami Leza porozwalane po calym domu bo juz nie mam ich gdzie chowac

Przyszla do mnie paletka Tarte. Jest BOSKA
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:33   #2226
201608040942
Konto usunięte

A co to za firma nie znam
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 15:06   #2227
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Chamerykanska . Robia kosmetyki naturalne, polka cenowa porownywalna do Benefit. Jakosc - swietna.
Zachorowalam na ta paletke jak bylam w stanach, jeszcze zanim ja wypuscili na rynek, no i TZ zrobil mi prezent Kochany TZ
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:39   #2228
cloche
Zakorzenienie

mmm, paletka wyglada super, ladne kolorki... ja musze najpierw zuzyc moje - mam 4 z artdeco, jeden "na okazje" zloty z sisley i dwa (fioleto-rozowy mus i brazowy krem) z yves rocher.
bylam wczoraj w bardzo dobrze wyposazonej müller drogerie - maja tam kazdy szajs, niestety pielegnacji do twarzy artdeco sie nie dopatrzylam tym samym peelingu nie kupilam... ale za to znalazlam podklad shiseido sun protection, moze sie kiedys na niego skusze, jak zuzyje te 3 butle roznych innych, ktore stoja sobie na polce...
a wlasnie, w müller drogerie stala taka wielka niby-ksiazka clinique z probkami ich make-upow. byl jeden pudrowy, potem superbalanced, supermoisture, true match czy jak to tam sie zwalo... i chyba to na tyle. mozna bylo sobie brac bez wazeliniarstwa w kierunku sprzedawczyn wzielam pudrowy (probka jest z mini-gabeczka nawet!) i superbalanced. ale pewnie beda za ciemne, bo nie bylo kolorow do wyboru, wiec poczekam, az wroce z grecji lece sobie w niedziele na tydzien (w koncu!!! ).

a propos zboczen - ja szaleje za sukienkami, takimi typu etui - biurowymi itp. czesto nosze do pracy... i wlasnie do takich sukienek trzeba odpowiednie buty... mam wrazenie, ze mam ich za duzo, ale ostatnio malz przerobil jedna szafe dla mnie tylko i wylacznie na buty stoja poukladane wg kolorow i okazji
Sylwia, moze nieodpowiednia sukienke zaprezentowalas TZ-owi? ja nowe zakupy musze prezentowac zawsze na mnie, odpowiednio zestawione i ze wszystkimi dodatkami. tylko wtedy chlop da sie przekonac...

cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:58   #2229
desti
Zakorzenienie

Cloche ja tez szukam pielegnacji ale do tej pory bez skutku... doczytalam sie w necie, na stronie Artdeco, ze w aptekach mozna ja trafic... no i pozostaje net...
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:42   #2230
cloche
Zakorzenienie

douglas.de jest swietnie wyposazony i mozna sobie wybrac probki... w aptekach jeszcze sie nie spotkalam, ale glownie jak biore cos z apteki, to przez wysylkowe. a propos, bardzo dobre ceny ma juvalis.de - tutaj zbiorowo z kolezankami, bo bez kosztow przesylki od 70 euro, a niektore leki, jakie musze non-stop brac, maja nawet 50% taniej; kosmetyki, ktorych w juvalis nie moge znalezc, kupuje w apo-rot.de w wysylkowych zbyt czesto artdeco sie nie pojawia... ale jeszcze go dorwe!
Stary 2009-09-10, 21:10   #2231
desti
Zakorzenienie

z tym, ze douglas nie ma tej serii, ktora mnie interesuje... tej z peelingami... ale tez bede dalej polowac ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 11:10   #2232
201608040942
Konto usunięte

cloche a probowalas juz cos z kosmetykow naturalnych z Müller Terra Nature czy jak one sie tam nazywaja. U mnie nie ma tej drogerii, a podobno fajnie rzeczy maja i ich kolorowka Make-up Factory tez ma byc fajna
Stary 2009-09-11, 12:36   #2233
desti
Zakorzenienie

Maja moje kulaski utknely w Zoll ... co za swinie kosmate, czepic sie tych 28 euro ... jutro musze jechac na poczte podpisac a potem w Zollamt odebrac... no i zaplacic...

najlepszy byl moj maz... wchodze dzis do domu a on z lekkim niedowiezaniem w oczach i karteczka w reku do mnie... "... zamawialas COS z Singapuru ????..." ...
Stary 2009-09-11, 12:51   #2234
*majka*
Zakorzenienie

Tzn musisz clo zaplacic? Ile Ci naliczyli?
Na moich bylo napisane,ze to prezent a do tego wartosc 17$ ...

Sylwik ,ja narazie zadnych szamponow nie potrzebuje...

Madzia,zadowolona jestes z shimmerka?
Stary 2009-09-11, 13:06   #2235
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Tzn musisz clo zaplacic? Ile Ci naliczyli?
Na moich bylo napisane,ze to prezent a do tego wartosc 17$ ...
to nie wiem dlaczego na mojej paczce tego nie ma ... albo bajeroki bardziej podjerzliwe ... nie wiem ile musze zapalacic... dopiero jutro sie dowiem ehhh... tylko mi glowe zawracaja... bo ja nie mam co robic tylko jechac 30 km w jedna strone i wedrowac na poczte i do Zoll-u ... swienie i tyle ...

i jak powiedz... zadowolona jestes... testowalas ??? ...
Stary 2009-09-11, 13:13   #2236
*majka*
Zakorzenienie

Sa sliczne-mozna podziwac i podziwac w pudeleczku!
Dzis testuje 2 raz-mam wrazenie ,ze sie bardziej swieca niz BC,wybielenia nie zauwazylam no i sa bardziej kruche,przy nakladaniu pedzlem na twarz unosi sie lekka mgielka-pewnie szybciej beda znikac z opakowania...
Ogolnie jestem zadowolona i mysle juz o kolejnych,chyba tym razem Mythic
Stary 2009-09-11, 13:19   #2237
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Sa sliczne-mozna podziwac i podziwac w pudeleczku!
Dzis testuje 2 raz-mam wrazenie ,ze sie bardziej swieca niz BC,wybielenia nie zauwazylam no i sa bardziej kruche,przy nakladaniu pedzlem na twarz unosi sie lekka mgielka-pewnie szybciej beda znikac z opakowania...
Ogolnie jestem zadowolona i mysle juz o kolejnych,chyba tym razem Mythic
... wciaga jak diabli... ja poczekam co w tym roku wypuszcza na zime ...

ja po moich motylach nie myziam pedzem ... i na razie pozostane przy tych dwoch... ostatnio i tak zakupilam pryzemki sypkie i baze... i na razie nic mi wiecej do szczescia nie potrzebne ... chyba ...
Stary 2009-09-11, 13:26   #2238
*majka*
Zakorzenienie

Wiec czym nakladasz motyle?

Pryzmy to Sweet Caramel? Zadowolona jestes?
Moje pryzmy narazie leza,w sumie po paru testach stwierdzilam,ze szalu nie ma...
Stary 2009-09-11, 13:37   #2239
desti
Zakorzenienie

pryzmy (tak to sweet caramel) wzielam jako puder sypki... na zmiane z moim Shiseido... z tym, ze jeszcze nie doszlam do testowania bo caly tydzien pracowalam a wtedy praktycznie sie nie maluje...

a kuleczki obracam do gory nogami ... lekko potrzasam... i potem zbieram pedzlem to co sie osadzilo na puszku... tu dziewczyny pisaly, ze to najlepszy sposob ... i faktycznie mi tez tak najbardziej odpowiada...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 13:39   #2240
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
a kuleczki obracam do gory nogami ... lekko potrzasam... i potem zbieram pedzlem to co sie osadzilo na puszku... tu dziewczyny pisaly, ze to najlepszy sposob ... i faktycznie mi tez tak najbardziej odpowiada...
Pomysl dobry Musze przetestowac Tym bardzej,ze mam tego pylku na dnie,ze ho ho...
Stary 2009-09-11, 13:44   #2241
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysl dobry Musze przetestowac Tym bardzej,ze mam tego pylku na dnie,ze ho ho...
dokladnie ... a myziajac po kulkach tylko sie nowy pylek produkuje ...
Stary 2009-09-11, 15:05   #2242
Sylwia***
Wtajemniczenie

Cloche, sukienke pokazalam TZowi jak najbardziej odpowiednia, juz sobie wczesniej wymyslilam, ktora najpierw pokazac ) I bardzo mu sie podobala, ale i tak niezadowolony byl, bo niby zima idzie i nie bede tego nosic (a wlasnie, ze bede!! )

Maja i Desti, gratuluje zakupow!
Swinie z Zoll!
Stary 2009-09-11, 19:28   #2243
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia,zadowolona jestes z shimmerka?
Jest boski
Testuje poki co i nakladam sobie jako roz na policzki.
Shiseido tez podbil moje serce, jest dla mnie idealny

Stary 2009-09-11, 19:45   #2244
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
cloche a probowalas juz cos z kosmetykow naturalnych z Müller Terra Nature czy jak one sie tam nazywaja. U mnie nie ma tej drogerii, a podobno fajnie rzeczy maja i ich kolorowka Make-up Factory tez ma byc fajna
Moni, probowalam z kosmetykow naturalnych juz sporo roznych firm (alterra, alverde, hildegard braukman czy jakos tak, weleda, hauschka, ...), zanim jeszcze zobaczylam terra nature. wygladaly fajnie, ale ja sie zdazylam zrazic do kremow naturalnych. probowalam naprawde przerozne i zawsze bylo cos nie tak. co za to lubie to toniki - rozany z alverde uwielbiam (tylko rzadko uzywam, bo malza mojego denerwuje ten zapach - coz, chlop sie nie zna ), a teraz mam orchideowy z alterry - tez spoko, ale jak dla mnie za slodko pachnie (co z kolei malzowi sie podoba wlasnie...). teraz praktycznie z naturalnych procz tonikow i peelingow niczego nie kupuje, bo testowanie mnie strasznie meczy
Cytat:
Cloche, sukienke pokazalam TZowi jak najbardziej odpowiednia, juz sobie wczesniej wymyslilam, ktora najpierw pokazac ) I bardzo mu sie podobala, ale i tak niezadowolony byl, bo niby zima idzie i nie bede tego nosic (a wlasnie, ze bede!! )

Maja i Desti, gratuluje zakupow!
Swinie z Zoll!
ha, pewnie ze bedziesz nosic! rozpinany sweterek na wierzch albo jakas fajna bluzka pod spod, do tego funky rajstopki, przebojowe kozacze i jazda - z kazdej sukienki da sie zrobic zimowy outfit. jeszcze mu oczy wyjda na wierzch jak cie zobaczy a tak w ogole - zima za niedlugo to sie skonczy, o! i musisz miec tez zapasy ciuchowe, jak by np. TZ zechcial w listopadzie czy marcu zabrac cie do egiptu. kobiety musza byc przygotowane na wszystko!
Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
z tym, ze douglas nie ma tej serii, ktora mnie interesuje... tej z peelingami... ale tez bede dalej polowac ...
http://www.douglas.de/douglas/index_Suchergebnis.html?q uery=artdeco+peeling&head er_search.x=0&header_sear ch.y=0&header_search=Such e+starten
no jest ten zel, ktory ty chyba mialas... i jakis peeling z guarany - wyglada ciekawie. ale tego typowo enzymatycznego nie maja jak zobaczysz ktorykolwiek, daj znac
Stary 2009-09-11, 19:56   #2245
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość

no jest ten zel, ktory ty chyba mialas... i jakis peeling z guarany - wyglada ciekawie. ale tego typowo enzymatycznego nie maja jak zobaczysz ktorykolwiek, daj znac
Douglas ma tylko ten co ja mam to tam tez moj kupilam ... ten z guarany tez mialam ale mi nie pasowal... jest strasznie rzadki i ma wielkie drobiny... bardziej by mi pasowal na peeling do ciala bo do twarzy sie nie nadaje...
i tak jak pisalam douglas ma strasznie cienki wybor tej serii co mnie interesuje ... wlasciwie oryginalnie nazywa sie ona inaczej jak podaje Douglas... bo jest to Skin Basics...
Stary 2009-09-12, 07:56   #2246
*majka*
Zakorzenienie

Syla,Ty to chyba faktycznie potrzebujesz nowa szafe Jestem ciekawa ile ich masz?
Tez mam ochote na jakas kiecke,ja lubie takie jak Cloche,tylko gdzie ja bede w niej chodzic

Madzia,nic tak nie cieszy jak udane zakupy
Ja lece dzis na TM,moze cos upoluje

W temacie peelingow enzymatycznych-kupilam ostatnio jakis ze skinnutrition z wyciagiem z papai,dzis przetestuje
Stary 2009-09-12, 12:23   #2247
kiciamała
Zadomowienie

Dorwalam sie do kompa to was tutaj troszke pomecze

Witam, ostatnio tu cos napisalam wieki temu.

Wyczerpalam wczoraj w douglasie prezencik od meza na cienie artdeco, dorwalam tez baze. No ale mimo bazy jakos tak strasznie transparentnie mi wyszly i prawie zeszly. Jak je nakladac zeby jakos mocniej bylo widac

Monika Pogrzeba, chyba kiedys pisalas ze kasetka manhattanu pasuje do artdeco? Bo kasetek u mnie nie ma teraz.
Catrice teraz testuje i sie dobrze nawet sprawdzaja. Kupilam teraz fioletowe cienie i bardzo fajne sa. Genialna jest kredka fioletowa do oka piekny efekt daje i bardzo dobrze sie trzyma. Mineralny roz do policzkow w kamieniu tez niczego sobie.
Bardzo dobre opinie ma puder mineralny sypki. Dzieki za podeslanie linka.

cloche ja mullka uwielbiam bo duzy wybor maja i fajny od tanich po drogie rzeczy, i przeceny maja super. Perfumy za grosze mozna ustrzelic, teraz kolorowke poprzeceniali, no i probki mozna samemu sobie brac. A i panie nie leca do ciebie na zlamanie karku. Ostatnio wprowadzili vichy i trosze kosmetykow aptecznych a ceny o 5e nizsze niz w aptece w tym samym budynku.
A braukman co probowalas?
Makeup Factory faktycznie fajne. Teraz jest promocja i mysle ze chyba skusze sie na podklad luksusowy z korektorem.

Shiseido sun protection tez bardzo lubie choc troszke mnie wysusza i pory uwidacznia , jest bardzo wydajny

Ten nablyszczacz friedy mam i do wlosow cienkich jest badziewny bo natluszcza. Ma tylko atomizer i dosc mocno psyka trzeba sie napracowac zeby smalczyk nie wyszedl. Mam spray Mariza nablyszczajacy z polski i jest o niebo lepszy to takich mizernych klaczkow jak moje.

A jak dziala ten szampon friedy rozjasniajacy?

Pekne rzeczy kupujecie, az mi zal ze nie moge sobie pozwolic. No ale mam taka slicznotke co to diorem po scianach maluje, pedzelki do farbek od mamusi pozycza. Tatusiowi ciezko przetlumaczyc ze to drogie rzeczy ...

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 12:38   #2248
201608040942
Konto usunięte

Co tatus pozwala brac corce pedzelki i cienie zeby po scianie malowala? To moze nie mow ze drogo tylko odrazu walnij cena. Na mojego slowo drogo juz dziala, on zawsze sie pyta o konkretna sume, a potem mu oczy wylaza. Fakt ze ja nie mam corci tylko synka i mu to nie w glowie, czasami lubi zeby go pomyziac pedzelkiem do pudru.

Tak, kasetka Manhattanu miesci z chyba 6 cieni i cienie Art Deco pasuja do niej. Mozesz tez sobie kupic mala kasetka na dwa cienie. To byla limitowanka, ale moze jeszcze gdzis spotkasz.
Cienie Art Deco jesli uzywam ( i cienie Manhattanu na magnez) lubie nakladac palcem. Sa miekkie i dobrze sie palcami nakladaja, do tego wtarte dobrze w powieke lepiej sie trzymaja.
Stary 2009-09-12, 13:21   #2249
kiciamała
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Co tatus pozwala brac corce pedzelki i cienie zeby po scianie malowala? To moze nie mow ze drogo tylko odrazu walnij cena. Na mojego slowo drogo juz dziala, on zawsze sie pyta o konkretna sume, a potem mu oczy wylaza. Fakt ze ja nie mam corci tylko synka i mu to nie w glowie, czasami lubi zeby go pomyziac pedzelkiem do pudru.

Tak, kasetka Manhattanu miesci z chyba 6 cieni i cienie Art Deco pasuja do niej. Mozesz tez sobie kupic mala kasetka na dwa cienie. To byla limitowanka, ale moze jeszcze gdzis spotkasz.
Cienie Art Deco jesli uzywam ( i cienie Manhattanu na magnez) lubie nakladac palcem. Sa miekkie i dobrze sie palcami nakladaja, do tego wtarte dobrze w powieke lepiej sie trzymaja.
Chyba by mnie zabil gdyby sie do wiedzial ile to kosztuje, wypedzil z domu a na ebay wystawil moje resztki zbiorow. Typ nie reformowalny. Kupil mi talon w duglasie na 20e w prezencie i chodzil dumny jak pawjak by mi merca sprezentowal. Perfumy owszem moga byc drogie to wie, ale kremy, kolorki no a pedzelki to juz przesada -gora 2e. Pozatym to sama jestem sobie winna, tu ma racje ,ale ja nie zawsze mam oczy w d.... zeby widziec co starsza robi jak mlodsza szaleje.
Tesciowa nauczyla mala jak sie malowac i teraz cierpie. Ale mam nadzieje ze mlodej mnie.

Kasetke i duza i mala widzialam w samie chyba , wiec moze jeszcze jakas dorwe. Cienie testuje na mocno przypudrowanej powiece i jest lepiej tylko nie wiem jak bedzie sie to nosic.

Natalia 24.09.2008

1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/
kiciamała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:03   #2250
desti
Zakorzenienie

Maja bylam dzis odebrac kulaski... cyrk niesamowity... naprawde mam wrazenie, ze Zoll z nudow zajmuje sie takimi glupotami... oczywiscie 20 min szukal w necie jaka jest cena kulek... podem chciala mi wcisnac wyzsza... wiec mu powiedzialam, ze zaplacilam 28 i koniec ... to mnie pyta czy nick sprzedawcy znam ...

u mnie na opakowaniu tez bylo, ze to prezent i cena 15 dolarow ale niestety komus w oko wpadlo ... zaplacialm 5 euro podatku... bo do oclenia to nic nie bylo ... i doprawdy cale to zalatwianie bylo nie warte tego co bylo w paczce ale co zrobic ...
najwazniejsze, ze sa ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości