Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 20:26   #4417
ferguusson
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez WinlyEm Pokaż wiadomość
każdym odplamiaczem zejdzie, pod warunkiem ze zamoczysz od razu
sęk w tym że byłam w pracy.. no coż.. będzie batikowa bluzka

Cytat:
Napisane przez selene211 Pokaż wiadomość
Ja to dziwak jestem, lubię siedzieć do późna i lubię wcześnie wstawać jak mam do pracy byle skończyć szybko i mieć czas na inne rzeczy. Jak mam wolne i nie ustawię alarmu potrafię spać 12h, ale jak wstaję łeb mi pęka strasznie. Także mogę wstawać nawet o 4 rano , wystarczy mi 5 lub 6 h snu. Ale nie mogę iestety ucinać drzemek po południu...czasami mam ochotę ale wtedy nie moge zasnąć w nocy

Oj też muszę te muffinki wreszcie zrobić

Nie ma to jak zasypiać w pracy..niektórzy marzą o takim luksusie

Fergie..kupiłam Iconica, jutro będę próbować tak myślałam o brązie ale pani powiedziała że będzie mi lepiej w czarnym , kupię jakiś tani brazowy i zobaczę jak to się na rzęsach prezentuje
Mojego MADa dalej nie ma..złożyłam zamówienie 24 sierpnia
Bedziesz zadowolona z tuszu nie daje teatralnego efektu.. ale rzesy sa pieknie podkrecone...
a z tym spaniem to.. podziel sie nie wiem jak ale daj trochę

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Fergus- za zrobienie mi smaka na uszka z barszczykiem!

Jakby ktoś w Warszawie piekł muffinki to ja bardzo chętnie się wproszę
Jak masz chęć na marchewkowe z orzechami to zapraszam tylko szybciutko szybciutko bo sie kończy herkulesie

A barszczyk byl domowy.. tyle ze uszka kupiłam. Po najmniejszej linii oporu..

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Ależ jesteś niecierpliwa
Niespodzianka się udała, mama niczego nie podejrzewała. Przeżyła prawdziwy szok, kiedy zobaczyła nas wszystkich w tym pensjonacie - całą rodzinę i przyjaciół. Jej mina była bezcenna , naprawdę się wzruszyła. Potem wiadomo - życzenia, kwiaty, prezenty i zabawa do rana. W sobotę każdy organizował sobie czas na własną rękę, w okolicy było mnóstwo możliwości. Ja wybrałam się do Pragi. A wieczorem znowu impreza, tylko tym razem już bardziej na luzie, przy grillu. Wrzucam dwie fotki (przepraszam, nie miałam czasu obrobić). Uwaga, ujawniam się
fajne zdjecia milo Cie zobaczyc, chociaz miałysmy avatarek Sliczne ma wlosy.. naprawda
a tata-godny pozazdroszczenia
Mojemu tztowi sugeruje ze chcialabym by w tajemnicy kupil bilety na weekend(wie gdzie ja chce leciec) i zorganizowac taka mala wycieczka 2-3 dniowa.. Ciekawe czy to dojdzie kiedys do skutku.. Ale powiem Wam ze co piątek sie łudzę ostro że wróce a tu walizka spakowana
no jak dziecko przed Gwiazdka..
Cytat:
Napisane przez cotka Pokaż wiadomość
Juz wiem
Chlop studiuje rachunkowosc ale dlugo rozkminial
Moge wklejac ale nie moge miec przecinkow.. musza byc kropki byc mzoe wy macie jakies inne ustawienia, ale ja nie mam tego spolszczenia z przecinkami..
właaaaaśnie miałam pisac, ale uciekłam z pracy...
Cytat:
Napisane przez angel of sadness Pokaż wiadomość
Kamilawu masz piękne włosy...

Miałam dzisiaj koszmarny dzień od prawie 2 tygodni usiłowałam się dowiedzieć, co dostałam z egzaminu. Pani doktor dzisiaj miała się łaskawie pojawić na uczelni. Polowałam na nią pół dnia, kursując między uczelnią, a mieszkaniem, w którym miałam awarię w postaci ulatniającego się gazu, po drodze wysłuchując pretensji telefonicznych, że mnie nie ma w domu, a robotnicy już tam są. Pani dokotr zrobiła wpisy, ale zaginął mój indeks. Następnie się dowiedziałam, że stypendium naukowe będzie najprawdopodobniej od 4,2, a ja (jeśli jutro dobrze pójdzie) będę mieć średnia 4,19 Na dobicie nie mogę się dostać do dermatologa - nie przyjmuje do końca roku nowych pacjentów, bo wyczerapała kontrakt.

Nie za dużo jak na małego, biednego angelka? Czuję się jakby czołg po mnie przejechał jak ja nie lubię poniedziałków

Kamilawu co z naszym spotkaniem....?
Angelku.. a może.. ich.. na litość tak..? Z ta średnią..?

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora