2009-09-14, 22:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy odnośnie tego jak poruszać się pionkami po polu szachowym"
Przykładowo: Podchodzi do Ciebie przystojny facet. Rozmawiacie. Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować.
|
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Jeśli kobieta wysyła sygnały werbalne to ten ktoś na pewno będzie wiedział, że je wysyła
|
Nie ma to, jak sobie przeczyc z postu na post W sumie sie nie dziwie, bo lanie wody i pisanie faramzonow tutaj, jakiego dawno nie widzialem 
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Widze, że lubisz sie droczyć dziewczynko 
Już o tym pisałem.
|
Zabawny jestes mlokosie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
No bo narcyz to ja.
|
No Ty, Ty, tyle ze jak dotad nie przedstawiles nic, co by ten narcyzm usprawiedliwialo, ale mniejsza o to.
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Dobrze, że się zorientował aś
|
Ciekawe, kiedy Ty sie zorientujesz, bo jak dotad, to sie wielka lotnoscia popisujesz.
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Zapytaj każdego z osobna. Już pisałem o tym wcześniej.
|
Jej nie intersuje zdanie innych, tylko Twoja opinia, bo przeczysz sobie.
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Ja nie szukam, tylko wybieram, bo to ode mnie zależy przyszłość moich dzieci, bo to ja wybieram ich matkę. Jeśli dla moich dzieci nie będzie najlepszą z dostępnych opcji, to ich przyszłą matkę mogę zmienić.
|
Taaa, juz nie powiem, co Ty mozesz sobie wybrac 
Cytat:
Napisane przez EasyPUA
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się ciesze 
|
Ja sie nieco mniej ciesze, ze nie rozumiesz tego co inni do Ciebie pisza, co widac na przykladzie tekstu ktory cytujesz, bo to utrudnia interakacje, z ktora juz jest i tak pod gorke.
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete
|
Cytat:
Napisane przez Wroclovianka
Tylko czekać na finałową odpowiedź Wyraka 
|
E tam zly, chlopiec jest zabawny. Co tu sie gniewac na takiego, co sam ze soba polemizuje
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete
Matko boska jak ty bredzisz 0o' Człowiek stworzony do internetowej apinki - kłóci się nawet sam ze sobą 
|

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------
Cytat:
Napisane przez dzustam
Wyrak jako rasowa niunia może jednak nie zrozumieć tego zalotnego look'u spod okularów
Uważaj Wyraku, żeby Cię EasyPUA nie wybrał na matkę swoich dzieci. Czyli jak to mówią: strzeż się 
|
Niestety dla niego, ja na takie spojrzenia reaguje przekazywaniem sygnalow niewerbalnych przy pomocy piesci i lokci 
Co nie zmienia faktu, ze trzeba sie strzez, jak myslisz, skad sie wytrzeszcz pojawil ? Bo jestem taki czujny
|
|
|