2009-09-14, 22:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
Napisane przez hipka80
SSR - nie panikuj moja Droga, bo i ja sie stresuje
|
Nie panikuję Ja wcale nie panikuję, aja wariuję ze stresu Taki mały żarcik
Cytat:
Napisane przez judith8
SSR ja obstawiam ze ponczochy burdelowki to kabaretki
zdjecie koszyczka na zaproszenai postaram sie zrobic wieczorem i wstawie
|
Mi też pierwsze co przyszło do głowy to kabaretki, ale może sie mylimy?
Czekam na zdjątko
Cytat:
Napisane przez addda
A mnie dopadl stres przedslubny. Od dwoch tygodni nie moge spac,kupilam juz nawet jakies prochy,ale nie bardzo dzialaja. Do tego od kilku dni biore hormony wiec cala chodze nabuzowana z hustawka nastrojow,wrrrrr......... ....
|
Ja też już nie wyrabiam z czasem, ale jeszcze na nikogo nie krzyczę, to znaczy że ostaniej fazy furii jeszcze nie ma
Cytat:
Napisane przez fretka82
SSR - ty już masz 3 a ja jeszcze nic  muszę się wreszcie zebrać i kupić ją  mamy taki dłuższy grawer i napewno on się na mojej nie zmieści  rozmiar mojej obrączki to 9  więc max 18 znaków tylko  a jak podzielimy to na 1 i na drugiej to też data się nie zmieści  i tak kombinuję i na razie nic z tego nie wychodzi.
"light at the end of the world", mamy jeszcze ewentualnie 2 w zapasie.
Moją suknię w salonie też szyją od podstaw i stąd moje zdziwienie z tymi przymiarkami. A co do pozostałych rzeczy w makro-to tak-czasem mogą mieć taniej i opłaca się pojechać zwłaszcza, że sporo tego potrzeba  no to poszalałaś na tańcach 
|
No to leć po tą bieliznę, bo wbrew pozorom wcale łatwo się jej nie wybiera.
Ciekawe kiedy będą nasze obrączki? Zaczynam panikować, że jeszcze ich nie mam
Cytat:
Napisane przez ania120kg
Hey kochane jestem po makijażu i powiem wam że pełna fachura 
naprawdę jestem zadowolona! Niestety nie mam zdjęcia makijażu bo zapomniałam zrobić  ale to chyba z przejęcia,że tak fajnie wyszło. Oczy są w kolorze srebra i grafitu cienie nie są perłowe raczej takie metaliczne i na tym mi właśnie zależało, podkład naprawdę ekstra dobrany. malowałam się już u tej kosmetyczki na wesele do mojej kuzynki i mam gwarancję że makijaż utrzyma się przez całą noc!
Jutro wrzucę obiecane zdjęcia bo dziś padam taki ciężki dzień miałam.
|
To super, że jesteś zadowolona
A ja po wizycie na sali. Będę miała pokrowce białe z zielonymi kokardami (wybierałam między dwoma rodzajami atłas i taki lejący materiał, ale te z atłasu świeciły siejak psu jajca i wzięłam te drugie), organza drapowana na stołach. Świeczniki na długich nózkach, takie kileichy z wianeczkiem z zielonych margaretek dookoła, ikebana przed nami na stole. Za nami biało zielony materiał z obraczkami z wiliny i kwiatków i dwa serduszka plecione zczegoś zielonego. Zamówiłam też światełka za materiałem, za nami ale nie wiem czy nie będzie kiczowato? w rogach na takich suszonych wierzbach kokardy zielone, słupy drewniane owinięte białą i zieloną organzą. Przed salą wejście zrobione z trzciny (muszę jej naciąć w czwartek przed weselem). A i będzie też na sali puszczony bluszcz prawdziwy. Zero sztucznych kwiatów.
Zmartwiłam sie, bo w cukieni jak zamawiałąm ciast i tort to powiedzieli, że przywiozą w sobotę koło 12, a babka z sali powiedziała, ze ona chce mieć to o 10, bo się nie wyrobi. A kierowcy ponoć o 10 są na sklepach i nie przywiozą tak wcześnie. Jak sie nie zgodzą to chyba będe musiała zmienić cukiernię, a zaliczki już popłacone Nie wiem co zrobić w tej sytuacji?
Jutro mam pracowity dzień, bo po pracy do kosmetyczki na czyszczenie twarzy i regulacja i henna. Potem lecę do kwaiciarni zamówić bukiet i ugadać się co do formy, bo będzie z zielonych margaretek, z zielonych goździków i białej eustomy albo rózy. Później jedziemy do kierowcy autoakru dogadać się a potem do znajomych na party, kiedy ja to wszystko zrobię?
W piątek jedziemy na salę podpisać umowę i wpłacić kasę, ustalić menu uffff
Dziewczyny piłyście wódkę Palace? A smirnoff jest dobry?
|
|
|