Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-17, 22:55   #1703
Ania0104
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka

nooo ... nareszcie moje słoneczko śpi
ciekawe jak długo ... znowu mamy wariacje przy jedzeniu ... ja już nie wiem czym to jest spowodowane ... moze to faktycznie ten skok rozwojowy

Ale dzisiaj Bartuś mnie zadziwił ... spał od 22 do 4,30 no w szoku byłam ...mógłby tak zawsze

eleeri, Twój Mati tez ładnie dzisiaj zaszalał
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Wrocilam ze spaceru,zostawilam mala jeszcze na dole,polecialam po pranko zeby rozwiesic na slonku.Weszlysmy do domku.Mala zaspana wiec siup z nia do hustawki a ja na wizaz, az tu nagle przerazliwy placz budzi mojego Cukrostwora...
Atak kolki.Zmasowany.
Biegiem kropelki podalam,odczekalam chwile.Nic.
Herbatki kilka łyków.Chwila ciszy.I na nowo syrena włączona.Ja na zewnątrz opanowana a w srodku serduszko mi krwawi...
Minelo 30minut nieprzerwanego placzu,malenstwo ledwo zipie,chrypki juz dostaje, zanosi sie.Mysle sobie pora na czopek.
Czopek zaaplikowany.Mleczko podane, bo na to glod ją dopadl- akurat zbieglo sie to w czasie.Pite z przerwami i placzem bo sie irytowala ze boli i glodna
A na to kupa mega, mega,mega.Obesrała sie córunia dokumentnie.Niemalze po pachy, a do polowy plecków napewno.Bodzik,spodnie,on a obesrana
Teraz w hustawce siedzi i chichota jakby nieco blada po minionej akcji
uffff...ide na fajke.Poddaje sie.Jestem wyczerapana psychicznie
współczuje!

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Dziewczyny, chcę kupić Kubie matę, ale taką wiekszą i znalazłam taką z Taf Toys, co o niej myślicie? A może gdzieś ją widziałyście?
http://allegro.pl/item743945695_duza..._1_gratis.html

Wiem, że tutaj dużym uznaniem cieszą się maty Tiny Love, mnie też się podobają, ale uważam, że one są za małe.
mnie sie podoba ...

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
nie żartuj
nie próbowałaś swojego mleka

ja to ciągle je spijam, jak karmię młodego jednym cycem a z drugiego mi cieknie, a nie mam nic do wytarcia to wycieram paluchem i zjadam

dobre jest

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

A mata mi się podoba
u mnie żadna mata nie wchodzi w grę z powodu psa
jeszcze teraz psina się zaczęła lenić
ja tez często tak wycieram ale jakoś nie pomyślałam o tym, zeby spróbować

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Sama jestem ciekawa ile teraz wazy, bo czuje ze jest ciezsza no i ciuszki ładniej na niej leza.
Chwale sie klopsikiem swoim fotka z wczoraj

I zmykam Na Wspolna
jaka cudaśna

a my właśnie zważyliśmy dzisaij Bartka ... wczoraj skończyl 2 miesiace ... waży 5800 g

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora