2009-09-18, 09:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Napisane przez moniqac
Cześc dziewczyny!!!!
Ja już mężatka.... wrzucam póki co odrobinke zdjęć, bo jeszcze nie mam, a postaram się relacje wkleić później jakąś. mam urwanie głowy w pracy, ale chciałam do Was zajrzeć.
Jest super powiem Wam ...  ale i tak cieszymy się z mężusiem, że to wszystko już za nami.... ta nerwówka, dbanie o detale... wykańczalo nas.
A sobota była po prostu super.... wszystko pamiętamy z mszy... TZ mnie rozbawiał, więc cały czas jesteśmy uśmiechnięci na fotkach (z wyjątkie 2 razy jak poleciały mi łezki  raz na kazaniu a raz jak TZ składał przysięgę). Wesele było odlotowe... orkiestra nie pozwalała ludziom odpoczać.... słyszałam jak ludzie mówili: "szybko pijmy jednego bo chłopaki ida grać" - więc odlot! Nawet dziewczyny niektóre, których mężowie nie zatańczą jeśli czegopś nie chlapną, były w szoku jak "na trzeźwo" wyciągali je do tańca. Orkiestra, obsługa sali, i jedzenie były hitem!
Narazie kilka fotek (i mój bukiecik) i lece do roboty!
|
Swietnie, ze sie wszystko udalo i pieknie wygladalas w tym dniu 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Hej dziewczyny
super ten torcik, sama bym nie wpadła na zrobienie czegoś takiego
my też bardzo lubimy zbierać grzybki, gorzej z jedzieniem ich
bardzo mi się podobaja kobiety z brzuszkami na weselach w sukienkach, na pewno bedziesz ślicznie wygladac
śliczne zdjęcia, gratuluje młodej meżatce
mój fotograf dodoał 4 nasze zdjęcia na swojej stronce. 4 pierwsze to nasze (Agnieszka i Tomasz- zapowiedź). Na resztę czakkamy jeszcze tydzień
http://tomaszleszczynski.pl/blog/
|
Stokrotka slicznie, a zdjecie z tanca rewelka
bardzo mnie wzruszyl jeden maly detal w Twoim ubiorze-mala czarna wstazeczka na nadgarstku naprawde jak to zobaczylam, to pomyslalam, ze pieknie o wyrazilas i tatus na pewno byl z Wami w tym dniu i wiedzial, ze pamietalas
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|