2009-09-19, 17:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Cytat:
Napisane przez Svinecka
prosze
uwazam, ze za to cene to rewelacja
|
Bardzo ładny 
Cytat:
Napisane przez Miramej
A da się dziecię ubrane w śpiworek położyć na boczku?
No właśnie, a mi zależy, żeby zjadł i poszedł spać, już jest przyzwyczajony, że o 21-ej się śpi
A u nas telewizor nie był włączony od narodzin Kuby 
Mój się garnie, bo teraz mało jest w domu, więc jedyny kontakt to przewijanie w nocy, kąpanie, godzinka przed kąpaniem i spacer w niedzielę 
|
Da się tylko nóg nie widać 
No to ja nie mam innych pomysłów
to może kąp go szybciej, żeby nie zdążył być głodny
u mnie TV to codziennie idzie
nawet ja sama oglądam 
Cytat:
Napisane przez groszkolino
wykrakalam 
moja mała dostala czerwonych krostek na buzi i na pipce. wiecie co to moze byc? potowki czy raczej uczulenie?
|
raczej uczulenie
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Czytam na bierzaco ale mam warazenie jakby mi umknelo to z ta czkawka i kąpiela.Nie kumam
A nadzerke to ja mam od dlugiego czasu, jak nastolatka bylam.Wlasciwie nie wiem odczego.Nigdy nie dohodzilam.Mam pierwszy stopień z 3 (chyba) i podobno 60% kobiet tak ma.Nie nadaje sie to do wymrozenia ani wypalania-o ile ta metoda jest jeszcze praktykowana.Teraz po wizycie gin zapisal mi tabletki dopochwowe na nadzerke.
Wczoraj nam nie wyszlo...cos mnie bolalo...Szczypalo, zaraz przy "wejsciu" nie wiem co to bo juz normalnie sie kochalismy i nic mi nie dolegalo.Zauwazylam u siebie wieksze upławy.(white) Nie chce byc niesmaczna, ale moze któras miala cos kiedysi moglaby mi pomoc, czy cos zlapalam, ale co... jeden partner,czesta higiena a mami jakas jakby galaretke mleczna 
|
Nie wiemy czy można kąpać dziecko z czkawką 
Nadżerka na razie mnie omineła, ale za to dalej walczę z hemoroidami
i wystarczy mi jedna taka atrakcja 
może grzybek
|