Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 03:38   #273
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Coś tam sobie wybiórczo zaznaczyłam i teraz odpowiadam

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Limonko ale laska z Ciebie !!!! pewnie że śmiało możesz iśc w takiej kreacji na miasto i na podryw !!!!!!
Dziękuję Trochę mnie uspokoiłyście.
W kreacji byłam akurat nie na podrywie, ale w pracy... Chociaż w moim przypadku to na jedno wychodzi

Cytat:
Napisane przez gorzalkaa Pokaż wiadomość
witajcie dopisuje sie do chudniecia mam 20 lat 164 cxm wzrostu i waze 59-60 chce dobic do 52
5 kg mam za soba juz !
Witam ciepło i ładnie się uśmiecham o więcej informacji Jak udało Ci się zrzucić 5 kg (czego na marginesie gratuluję )? Jaką dietę/ćwiczenia stosujesz? Powiesz nam coś więcej o sobie? Co robisz na co dzień? Czym się interesujesz?
A nick masz w istocie bezbłędny Czuję, że się dogadamy

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Rozumiem, że w razie potrzeby mogę powołać się na Ciebie i Twoją sztukę perswazji?
Dziękuję kochana za ciepłe słowa
Naturalnie

Cytat:
No chyba żartujesz. Wyglądasz świetnie w całym stroju! Pewnie, że powinnaś go nosić!
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Moich perypetii z "żonką" ()c.d. Siedzimy sobie z Tżtem, dzwoni tel.... znowu ONA. Bidulka nie umie obsługiwać się GPSem, a mój Tż musi oczywiście jej wytłumaczyć, co i jak.... Co to kurde pomoc na telefon?;/
Jest bezczelna Musisz na prawdę na nią uważać, bo z takimi harpiami nie ma żartów...
Podobnie jak Mamrotka myślę, że gdy dzwoni w Twojej obecności to Ty powinnaś odbierać telefon- niech wie, że nie pójdzie jej łatwo i że trafiła na twardego przeciwnika.

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość

Limonka ślicznie wyglądasz. A super masz okularki i buciki.Paaa Miłej nocy wszystkim
Dziękuję Ci ślicznie Buciki kocham miłością wielką i chociaż mam pełną szafkę różnych innych i tak prawie zawsze dochodzę do wniosku, że te pasują mi najbardziej
A powiedz jeszcze kochana... Jak tam w pracy? Sytuacja troszeczkę się poprawiła?

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
co do tej zonki to moze Ty odbierz tel jak bedzie znow dzwonic i powiedz jej co myslisz i ze ewentualnie skontaktujesz sie z jej mezem a jesli nie poskutkuje to powiedz ze wezmie sie za nia wizazowa sekta
Amen

Cytat:
ale laska z Ciebie wcale nie jestes podobna do tej Limonki z nk moze wrzucisz tam jakies aktualne zdjatka co? bardzo prosze
Dziękuję
Dziewczyny, chyba zacznę wklejać swoje zdjęcia regularnie! Czuję się taka dopieszczona Waszymi komentarzami
Zdjęcia na NK są robione w większości 2 lata temu, więc siłą rzeczy trochę się od tego czasu zmieniłam. Niestety... Nie młodniejemy, nie młodniejemy...
Postaram się wrzucić jakieś bardziej aktualne zdjęcie, specjalnie z dedykacją dla Ciebie

Cytat:
dziewczyny jak zrobic beze? chce upiec kruche ze sliwkami i beza ale nigdy jej nie robilam i nie wiem
Taka beza to nic prostszego! Ubijasz białka na sztywną pianę (jeśli przed całą imprezą dodasz do nich szczyptę soli powinny ubić się szybko i sprawnie), dodajesz budyń/kisiel lub cukier puder i ze dwie łyżki mąki ziemniaczanej, wykładasz na ciasto i już. Możesz albo posypać ją startym ciastem/kruszonką albo pozostawić bezę na wierzchu- wtedy po wystygnięciu zrobi się na niej apetyczna "rosa"

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Wiecie co... chyba dopadło mnie to co niektóre z Was... czyli bezsenność! Jestem w szoku, bo mnie się to nie zdarzało nigdy! Nawet jak jest bardzo źle, to wtedy mam koszmary i ogólnie nie wysypiam się, a rano czuję się bardzo zmęczona, ale tak żebym nie spała to nowość.

No to przyszłam do kuchni, parzę sobie właśnie ziółka i chyba pójdę poczytać...
Mam nadzieję, że ziółka pomogły Jedna bezsenna na wątku wystarczy
Umową się w ogóle nie przejmuj. Na pewno naniosą takie poprawki na jakich Ci zależy i będzie po problemie

Cytat:
Limonko, jestem usatysfakcjonowana z porannego posta i to bardzo Tak trzymać!
Ja myślę, bardzo się starałam

Cytat:
A w spódniczce wyglądasz bardzo fajnie i masz absolutnie apetyczne nóżki No i ten płaski brzuszek! I'm impressed!
Blokerka, albo zmień dealera albo bierz połowę Apetyczne nóżki? PŁASKI brzuszek? Chyba Ci się bezsenność na oczy rzuciła

Skoro o bezsenności mowa to ja mam kolejną noc z głowy- a to Ci niespodzianka Siedzę i na przemian czytam relację z finału festiwalu filmowego w Gdyni i zerkam co się wyrabia na wizażu

Trzymajcie się, dziewczyny