Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 12:42   #277
mkarlinka
Raczkowanie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

[QUOTE=Limonka1987;1433600 3]

Dziękuję Ci ślicznie Buciki kocham miłością wielką i chociaż mam pełną szafkę różnych innych i tak prawie zawsze dochodzę do wniosku, że te pasują mi najbardziej
A powiedz jeszcze kochana... Jak tam w pracy? Sytuacja troszeczkę się poprawiła?

Limonka, a ja za to jestem zbieraczką torebek, uwielbiam je w każdej postaci, ale niestety nie każde kolory. A w pracy nawet znośnie, już się wszystko uspokoiło i każdy robi dobre miny do złej gry, ale nie ma awantur i kłótni choć zostaje nie czyste powietrze...., ale stwierdziłam ze mam to gdzieś, wchodzę do pracy robię swoje i wychodzę.Jeszcz tylko rok i się ewakuuję

Niuniuśka ja niestety na razie nie mogę wyjechać do niego, wiesz praca, studia i barierą jest język, którego niestety nie znam i zaczęłam prawo jazdy, więc nie mogę tego narazie zostawić.Tż tam mieszka, pracuje i studiuje, on jest tam już 5 lat i narazie nie zamierza wracać, chce zebym przyjechała do niego, ale ja nie mogę i jest jak jest.....Narazie gadamy codziennie na skypie, piszemy smsy i widzimy się 4 razy w miesiącu.

Idę na obiadek potem wspadęn jeszcze do was.Paaa.
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora