|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
pamietamy !!!
![]() co do tej zonki to moze Ty odbierz tel jak bedzie znow dzwonic i powiedz jej co myslisz i ze ewentualnie skontaktujesz sie z jej mezem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny jak zrobic beze? chce upiec kruche ze sliwkami i beza ale nigdy jej nie robilam i nie wiem ![]()
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Wiecie co... chyba dopadło mnie to co niektóre z Was... czyli bezsenność!
![]() Do tego powód mojego niespania jest bezsensowny i naprawdę nie powinnam na to tak reagować. Chodzi o to, że mam podpisać umowę z jakąś szkołą na zajęcia indywidualne dla faceta, który mieszka w moim mieście. Ale szkoła jest z drugiego końca Polski. To mnie akurat nie dziwi... się zdarza, że np. szkoła z Gdańska prowadzi zajęcia dla grup albo osób indywidualnych z Katowic. Chodzi o to, że umowa współpracy z tą firmą jakaś dziwna jest, bo np. nie ma daty zakończenia, informacji kto odprowadza podatek, nie ma uściśleń co do okresu wypowiedzenia itd. Przecież chodzi tylko o to, że muszę zadzownić do kolesia i powiedzieć, że wolałabym, żeby to pozmieniali i wtedy sobie wszystko podpiszemy. A mnie to spać nie daje, zestresowana jestem jak nie wiem, mam duszności. Reakcja nienormalna - to mało powiedziane ![]() No to przyszłam do kuchni, parzę sobie właśnie ziółka i chyba pójdę poczytać... Joyce, bądź silna, kochana! Niestety, trochę zgadzam się z Niuniuśką - wyjazd do rodziców to może nie być najlepsze wyjście. Ale to zależy od twojego punktu widzenia, nie od naszego. Jestem z tobą myślami! Limonko, jestem usatysfakcjonowana z porannego posta i to bardzo ![]() ![]() Mamrotko, co do bezy to kiedyś robiłam... Wyszła masakra ! ![]() ![]() ![]() Niuniska, tęskniłam za tobą! Bardzo mi przykro z powodu babci. Tutaj chyba nie ma dobrych słów, żeby Cię pocieszyć... Mam tylko nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie dla Ciebie trochę łatwiejszy. ![]() --------- No nic... ide z tymi swoimi ziółkami do sypialni.
#273 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Coś tam sobie wybiórczo zaznaczyłam i teraz odpowiadam
![]() Cytat:
![]() W kreacji byłam akurat nie na podrywie, ale w pracy... Chociaż w moim przypadku to na jedno wychodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() A nick masz w istocie bezbłędny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobnie jak Mamrotka myślę, że gdy dzwoni w Twojej obecności to Ty powinnaś odbierać telefon- niech wie, że nie pójdzie jej łatwo i że trafiła na twardego przeciwnika. Cytat:
![]() ![]() A powiedz jeszcze kochana... Jak tam w pracy? Sytuacja troszeczkę się poprawiła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, chyba zacznę wklejać swoje zdjęcia regularnie! Czuję się taka dopieszczona Waszymi komentarzami ![]() Zdjęcia na NK są robione w większości 2 lata temu, więc siłą rzeczy trochę się od tego czasu zmieniłam. Niestety... Nie młodniejemy, nie młodniejemy... ![]() Postaram się wrzucić jakieś bardziej aktualne zdjęcie, specjalnie z dedykacją dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Umową się w ogóle nie przejmuj. Na pewno naniosą takie poprawki na jakich Ci zależy i będzie po problemie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro o bezsenności mowa to ja mam kolejną noc z głowy- a to Ci niespodzianka ![]() ![]() Trzymajcie się, dziewczyny ![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weź się kochana w garść i w poniedziałek zadzwoń do tej firmy, niech naniosą poprawki, bo może to jakaś taka dziwna firma, co ludzi w konia robi... Lepiej wcześniej rozwiązać te problemy, niż później martwić się kto/za co będzie płacił ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa, mi rzuciło się w oczy dokładnie to co blokerce. TAK, masz PŁASKI BRZUCH! U mnie wylewają się boczki tłuszczu, a u Ciebie mmmm poezja! ![]() fiolusku, ludzie przeważnie na pierwszych spotkaniach pokazują się z jak najlepszej strony. Wierz mi, jak go lepiej poznasz, okaże się po czasie, że nie jest już taki porządny i nieśmiały ![]() BRY kochane ![]() Wstałam z wielgachnym i zatkanym nochalem i zastanawiam się, czym tu oddychać heh ;/ Owsianka wszamana, idę się "zrobić" bo później jadę na małe zakupy do Galerii, trzeba kupić więcej czarnych ubrań bo już mi się kończą... Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Niuniuska, jestem już wzięta w garść ![]() No i właśnie: Limonka ma płaski brzuszek ![]() ![]() Dużo słoneczka dla Ciebie, Niuniusiu ![]() Limonko, ziółka niestety nie pomogły... No więc postanowiłam być przedsiębiorczą kobieciną, obudziłam TeŻa i w związku z tym pomogło co innego ![]() ![]() Fiolusiek, widzę, że u Ciebie to tajemniczy adoratorzy dzownią po nocach. Co ty im robisz, kobieto? ![]() ![]() ![]() A ja jestem po śniadanku. Okrutnie niedietowym, bo składało się z jajecznicy z trzech jajców z cebulką i trzech kromek razowca, a to wszystko ze szczypiorkiem. Mniam ![]() Teraz sobie dokończę książeczkę, a potem idziemy z TeŻem odiwedzić jego rodziców. Oh, a jutro poniedziałek ![]()
#277 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Limonka1987;1433600 3]
Dziękuję Ci ślicznie ![]() ![]() A powiedz jeszcze kochana... Jak tam w pracy? Sytuacja troszeczkę się poprawiła? Limonka, a ja za to jestem zbieraczką torebek, uwielbiam je w każdej postaci, ale niestety nie każde kolory ![]() ![]() ![]() Niuniuśka ja niestety na razie nie mogę wyjechać do niego, wiesz praca, studia i barierą jest język, którego niestety nie znam i zaczęłam prawo jazdy, więc nie mogę tego narazie zostawić.Tż tam mieszka, pracuje i studiuje, on jest tam już 5 lat i narazie nie zamierza wracać, chce zebym przyjechała do niego, ale ja nie mogę i jest jak jest.....Narazie gadamy codziennie na skypie, piszemy smsy i widzimy się 4 razy w miesiącu. Idę na obiadek potem wspadęn jeszcze do was.Paaa.
#278 |
Zakorzenienie
|
Dzem dobryyyy
![]() Ja dzis powinnam sie uczyc hiszpanskiego ![]() ![]() ![]() Niuniusko... ostatnio sie utwierdzam w przekonaniu, ze niektore kobiety to glupie bezmozgie stworzenia... Np. wczoraj... dowiedziałam sie, ze znajomy zaliczyl wpadke z jedna taka... nie bylo by nic dziwnego... gdyby nie to... ze dla niego to byl zwykly romansik... jemu bylo wygodnie, dziewczyna sie starala a on tak zabijal swoj czas... no ok... ale dziewczyna- Ma juz jedno dziecko... jest na utrzymaniu bylego meza... mieszka w jego mieszkniu a teraz wpadka z drugim.... no moze nie do konca wpadka... bo z tego co wywnioskowalismy to sama odstawila tabsy... jak powiedziala "chce miec drugie dziecko" pozniej stwierdzila "super, bede miec rok spokoju od pracy" oczywiscie nie powiedziala o tym.... wiec chlopak niczego nieswiadomy ostatnio dowiaduje sie ze bedzie tatusiem... dziewczyna go zwyczajnie perfidnie wykorzystala a teraz chce zatrzymac przy sobie... w ogole on jej nie kocha ona jego tez nie... a ona zaspakaja tylko swoje kaprysy(bo pracowac jej sie nie chce i chce drugie dziecie) ![]() ![]() Dosc tego....caly dzien o nim mysle i tak mi szkoda... a najbardziej tego dziecka... bo prawdziwej rodziny to ono nigdy nie zazna ![]() ![]() Wstretna glupia egoistka ![]() Limonko potwierdzam ![]() ![]() I zazdraszczam nog... ja to nigdy chyba nie wyjde bo ciagle mam wrazenie, ze wszyscy sie gapia na moje super hiper grube nogi ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
Malin
wg mnie to obie strony sa tak samo winne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Fiolusku...zenic sie na pewno nie beda.. chodzi o to, ze od roku byli w takim "luznym" zwiazku bez zobowiazan i nic sobie nigdy nie obiecywali... ona brala tabletki on o tym wiedzial... nagle ma kaprysik na kolejne dziecko i wolne od pracy i odstawila tabletki.... no i niby "wpadka". On powiedzial, bede tata... wszyscy
![]() ![]() z reszta je argument, ze tabletki nie zadzialaly bo byla chora na grype i brala antybiotyk jest srednio przekonywujacy.... z reszta powiedziala to w taki sposob, ze nikt nie uwierzyl ![]()
#281 |
Zakorzenienie
|
Malinn, ta kobieta o której piszesz jest okropna!!!! Nienawide kobiet tak perfidnych, że wykorzystują małe dzieciaczki do swoich pokrętnych planów! Grrrr...!!! Potem takie dziecko co... mieszka z pokrecona matka, nie ma prawdziwej rodziny... A im więcej dzieci z różnymi facetami tym mniej szans na znalezienie stałego i porządnego męża :/ Biedne dzieci, biedne
![]() No i Twój znajomy też biedny, porządny facet jak mu się zdarzy dziecko to myśli o zapewnieniu mu rodziny.. a w tym przypadku... ciężko by było :/ i sam pewnie będzie miał dylematy i wyrzuty sumienia... nie zazdroszczę ![]() Blokerko, ja ostatnie dwie noce też nie mogę spać... fakt, mam stresów sporo, ale.. nie wiem... miałam ziołowe tabletki, takie najtańsze z apteki, dla psa ![]() Limonko, ja sie dołączam, wyglądasz baaaardzo sexy ![]() Mkarlinko, torebki? ![]() ![]() ![]() Niuniusko, powiedz TŻowi co o tym myślisz, ale miło i spokojnie, że nie jest to dla Ciebie komfortowe, że... itd oraz, że byłoby Ci na pewno raźniej, gdyby pozwolił Ci raz odebrać telefon- tak dla zaznaczenia terytorium ![]() ![]() Joyce, nie bardzo się orientuję w temacie (jak zwykle chyba), ale życzę powodzenia w walce z nerwicą ![]() Fioluś, faktycznie nieciekawie, 0;30 telefon i to pomyłka, a Ty w dodatku masz problemy ze snem ![]() W pracy wczoraj miałam bardzo ciekawy dzień. Ostatnie dwie godziny nie było ruchu, zostałam sama z kolegą z pracy, w sumie niewiele go znam, miałam okazję pracować z nim zaledwie 3 razy i to taki flirciarz... że aż miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beza, beza... nie mówcie o bezach, bo aż mi ślinka cieknie. Na blogu kulinarnym, znalezionym w podpisie jednej wizażanki jest przepis na tort pawłowej cy beze pawłowej, ale.... mrrr.... tyle kalorii ![]() ooo nie wiem czy na wizazu to wypatrzylam, ale: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/Biala-Pavlova.html mrrr http://mojewypieki.blox.pl/2007/06/C...a-Pavlova.html ohhh... |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
No nie wiem Malinnko. W sumie to facet z nią spał z własnej woli. Jaka by nie była, to zdecydował się na ten układzik i tyle. Ludzie mają różne motywy postępowania. Czasam etyczne, a czasem nie, ale to niczego w tym temacie nie zmienia. Jak wiąże Cię z kimś jakakolwiek relacja, to chyba bierzesz trochę odpowiedzialności za tą drugą osobę. No i niestety w tym przypadku obróciło się to przeciwko kolesiowi.
Laska jest cwana, no ale on chyba kumaty jest, więc wie z czego biorą się dzieci. Jeśli dla niego to był związek dla zabicia czasu, to nie powinien traktować tej laski na tyle poważnie, żeby pozostawić jej kwestię zabezpieczenia przed ewentualnym bejbikiem. Chyba chciał, żeby mu było zbyt wygodnie ![]() No niestety... widziały gały... Sam jest sobie winien.
#283 |
Zakorzenienie
|
No coz... ja mam inne zdanie... bo to nie on jej zrobil dziecko tylko hmmm "ona jemu" uklad byl prosty... ona sie zabezpiecza bo tak ustalaja...tak jak ustalili to, ze to luzny zwiazek... z reszta sama na poczatku powiedziala, ze ona nie chce sie wiazac.... a teraz nagle przychodzi i mowi mu, ze beda mieli dziecko, bo one chciala drugie... jak by byla taka fair to by mu powiedziala"zrob mi dziecko, bo chce " i wtedy decyduja co dalej...., a ona bez jego wiedzy odstawia tabletki
![]() ona z tych cwanych... co daza do celu po trupach... glupia pinda i tyle ![]() Juz sobie wymyslila, ze on sie do niej wprowadzi a jego mieszkanie wynajma... ![]() Najlepsze jest to, ze jej byly maz ja nadal utrzymuje... kupil jej mieszkanko, placi jej i dziecku alimenty... no i co smiesniejsze nadal sie z nim spotyka... na kawe do kina.... no i w sumie to sa watpliwosci, kto bedzie ojcem ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-09-20 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niuniusiu, jest mi bardzo, niesamowicie przykro z powodu śmierci babci... ![]() Co do sytuacji z 'koleżanką' TŻeta, to też Ci radzę, żebyś była czujna. Nie wiem, czy pomysł z odbieraniem tel. TŻeta jest dobry, bo to jednak jego tel., w związku z czym on może się nieswojo poczuć. Faceci chyba nie lubią takich 'akcji'. Chyba, że jak ktoś tu radził spokojnie i szczerze z nim najpierw porozmawiasz. To chyba będzie najrozsądniejsze wyjście. Powiedz, że wątpisz w szczere zamiary 'koleżanki', że koleżanki nie dzwonią z byle głupstwem, zwłaszcza mężatki do zajętych kolegów.. Wytłumacz, że nie czujesz się z tym komfortowo. Swoją drogą, kiedy to ja ostatnio pisałam, że baby są wredne? ![]() Cieszę się z Twoich dobrych wiadomości - i tej o dłuższych wakacjach, i tej o prośbie o przesłanie cv ![]() Limonko , spódniczka i jej zawartość (czyli Ty w osóbce własnej) - mmmmm super!! A Twój komentarz, o pracy i podrywie w jednym, jak zwykle zresztą - bezbłędny ![]() Gorzalko, witaj i czuj się jak u siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Malinn, ja podobnie jak dziewczyny uważam, że oboje wiedzieli, co robią i jakoś mi brak współczucia dla Twojego znajomego. Owszem, dziewczyna postąpiła z nim bardzo niefajnie, ale wiedział chyba z kim ma do czynienia, i chyba wie, czym się seks może skończyć. Nawet w przypadku tzw. 'luźnych związków' (jak ja nie cierpię tego określenia btw....). Myślę, że oboje nie brali siebie na poważnie, i to się być może teraz mści. I szczerze to żal mi tej dziewczyny, jeśli ma tylko takie powody, by mieć drugie dziecko. A jeszcze bardziej mi tego dziecka żal... Joyce, ja nie jestem taka pewna, że nawrót nerwicy spowodowany jest całkowicie Twoją decyzją o przeprowadzce, bo wiem, że nie czułaś się najlepiej już wcześniej. Mimo to nie wiem, czy podejmowanie takich decyzji, gdy nie jesteś w najlepszej kondycji psychicznej, jest dobrym wyjściem. Z drugiej strony, może dobrze zrobiłaby Ci taka konfrontacja, bo w końcu przecież każdemu problemowi trzeba stawić czoło... Ale to już tylko Ty wiesz, czy jesteś na tyle silna... Jakkolwiek zdecydujesz, ja jestem z Tobą myślami i wspieram Cię najmocniej jak potrafię ![]() Wróciłam z basenu, gdzie wypociłam wszystkie procentowe poweselowe resztki w saunie, i wymasowałam obolałe z lekka ciałko na masażach wodnych ![]() ![]() Pobolewa mnie coś brzuch, chyba niestety przedokresowo... ![]() Ciumam Was a sama lecę chyba zalegnę przed TV...Nie wiem, czy Wam wspominałam, ale zaczęłam wreszcie 'Chirurgów'. A co do książki, Limonko, to ta sama, ale powiem Ci, że chyba spodziewałam się po niej więcej. Póki co nie czyta się jej jednym tchem. Ale dopiero ją zaczęłam, więc chyba jeszcze dam jej szansę ![]()
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
hej hej
![]() ![]() wrocilam ![]() w skrócie napisze co tam u mnie sie działo 2 miesiace bylam w pracy w pobierowie, bylo za***i*cie i za nic w swiecie nie zaluje ze tam pojechalam, ale za to wrocilam z nadprogramowanymi kilogramami ;/ jestem w domu juz od wrzesnia i tak was sobie podczytuje i w koncu sie zmotywowalam zeby napisac ![]() wrzesien to miesiac egzaminow poprawkowych dla studentow i niestety jak to ja panna kamila glab musi miec te poprawki ;/ w poniedzialek wyniki pierwszego z nich, trzymac mocno kciuki bo od tego zalezy moja przyszlosc ![]() Limonko- no jestes lacha taka ze az mnie zatkalo, boze ile ja bym dala zeby zalozyc spodniczke albo sukienke ![]() ![]() ![]() no dobra ale trzeba wziac sie ostro za siebie, takze zaczynam jeszcze raz ![]() postawei sobie taki cel, ze na swieta bozego narodzenia zaloze sukienke ![]() ![]()
![]() |
#286 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam to samo, przekładanie wszystkich tych pierdułek do innej torebki to masakra. Dzisiaj mama podczas zakupów musiała trzymać moją torbę, aż otworzyła sprawdzić czy cegieł w niej nie noszę;P Teraz mam chrapkę na jakąś granatową albo szarą torebuchnę ![]() Cytat:
Faktycznie, chyba Twój kolega "napalił się" na Ciebie ![]() ![]() A ciacho z bezy, obłędneeee. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane, byłam na zakupach. Kupiłam sobie ciemnoszary sweterek (pani poinformowała mnie dobitnie, że to kardigan, czy jak to tam się zwie;P phi mi to tam wsio rybka), apaszko-chustę (?) i buciki na małym obcasiku, coby w czymś pomykać jesienią. Zaliczyłam też dłuższy spacer z sunią, która na koniec biegania wytarła swoją ślinę w moje nowe dżinsy. Najs. ![]() Ogólnie dzisiaj mam całkiem niezły humor... ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-20 o 17:38 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Niuniusko ciesze sie, ze mialas calkiem niezly humor...
![]() Ze man nie jest w porzadko... chociaz ostatnio juz wracam do siebie... ale nie wiem co ze mna... chyba mnie kompleksy znowu zgnietaja ![]() A co do kolegi... mam troche inny poglad na to... wiadomo.. czym moze skonczyc sie sex... ale skoro umawiaja sie, ze ona sie zabezpiecza to ma to robic...a nie odstawiac tabsy a pozniej cieszyc sie, ze bedzie mamusia...bo ja rozumiem, ze tabsy zawiodly- no zdarza sie.... ale nie ciaza w przypadku kiedy ostawila tabletki nie informujac go o tym... bo tu postapila bardzo nie fair... bo w przypadku tabletek maja pewnie cos ok 1% ze zajdzie w ciaze.... a po odstawieniu tabsow 99% no i udalo sie dziewczynie.... tylko dziecka szkoda... bo on jeszcze sobie moze kogos znalesc... ona tez sobie kogos znajac zycie znajdzie... a dziecko nie pozna czym jest prawdziwa rodzina... ![]()
#288 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odnośnie kolegi mam podobne zdanie jak większość dziewczyn... Panna zachowała się bardzo perfidnie, ale on też jest dorosły i powinien zdawać sobie sprawę czym to wszystko grozi... Żal mi tylko maleństwa, bo to pewnie ono będzie najbardziej cierpieć, chociaż jako jedyne niesłusznie. A kompleksom się nie daj! Przecież doskonale zdajesz sobie sprawę,że nie masz żadnych powodów by je mieć! Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Dlatego właśnie nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, jak zwykle świetnie ![]() ![]() Cytat:
Cieszę się, że wesele tak fajnie się udało i mam nadzieję, że ból brzuszka szybko Ci przejdzie ![]() Eee... To my się znamy...? ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zawstydzacie mnie... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cieszy mnie to bardzo ![]() Ja podobnie jak Niuniuska poszalałam dziś w sklepach. Kupiłam sobie wreszcie sukieneczkę na obronę- uroczą, szarą princeskę. Wydałam też fortunę na kosmetyki. Kupiłam między innymi fajniusie masło do ciała, które pachnie cynamonem, karmelem i białymi truflami, które podobno są niezłym afrozycjaczkiem ![]() Wypiłam też kawę z koleżanką, która namawia mnie, żebym zapisała się z nią do pierwszej w Warszawie szkoły tańca na rurze ![]() ![]() Zmykam poSPAmować. Zajrzę później ![]()
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do kursu to fajna propozycja ![]() ![]() ![]() A mi dzisiaj dzionek zleciał bardzo fajnie.Była u mnie kumpela i oglądałyśmy film Samotność w sieci i wogóle nam się nie podobało, jakiś nudny ten film, książkę czytałam i jest bardziej interesująca niż film.Potem poszłyśmy na piwko i my mamy zawsze takie szczęście, ze jacyś starzy faceci się do nas przytrzepiali, ale ich wyprosiliśmy.Idę się kąpać i muszę programy i dziennik wypełnić. A jak będę mieć bezsenność to wpadnę.Paaa.
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W tej serii w ogóle są kosmetyki o genialnych zapachach. Miałam już mus do ciała melonowo-arbuzowy oraz mango z brzoskwinią, peeling figowo-daktylowy, żel pod prysznic wiśniowo-waniliowy i nie wiem czy nie coś jeszcze... W każdym razie wszystko mogę szczerze polecić ![]() Ja też pewnie zdecydowałabym się bez wahania gdyby nie to,że napaliłam się na taniec brzucha. Kiedyś troszeczkę ćwiczyłam i byłam zauroczona, ale zajęcia kolidowały mi z pracą i musiałam przerwać kurs. Od października chciałam go reaktywoać, ale na jedne i drugie zajęcia nigdy w życiu mi czasu nie starczy... Chyba jednak zdecyduję się na akrobacje przy rurze- może być ciekawie ![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() dawno mnie nie było - niestety na diecie też nie i już mój podpis nie aktualny - było minus 12 a jest tylko minus 9 ![]() ![]() ![]() gratuluje zrzuconych kg - szczegolnie fiolusiek mnie rozwaliła swoją wytrwqałością - chyle czoła a limonka Twoj podpis zarącisy ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
#292 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() trochę mnie nie bylo a to wszystko przez to że szybki transfer mi sie skonczyl i te strony mi sie otwiraly caly dzien ![]() ![]() Limonko ślicznie wyglada na tobie ta spódniczka ![]() Niuska jak fajnie widzieć cie w tym watku ; ![]() ha we wtorek jade do Gdanska na zakupowy szal ![]()
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cześć córo marnotrawna
Cytat:
![]() ![]() Jak to który? OSTATNI ![]() Najgorsze jest to, że taki prawdziwy ![]() Hej Zgubo nr 2 ![]() Dziękuję ![]() Zazdroszczę... Oj zazdroszczę... ![]() Skoro o zgubach mowa... Tysławo- czemu się nie odzywasz??? Olciu_czwa- a Ty? Jesteśmy bardzo ciekawe co się dzieje u Ciebie i Twojej Gwiazdy! Jakieś niepoważne jesteście, dziewczyny... ![]() Joyce- jak się trzymasz, kochanie? ![]() ![]() Kosteczko- jak się udał wyjazd? Ines- a Ty co tak zamilkłaś? Czyżby kariera sprzedawcy na allegro tak Cię pochłonęła, że nie masz czasu na wizaż? ![]() Całuję Was ciepło i zmykam szykować się do pracy ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale faceci sa malo domyslni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i napisalam do mojego ex co mam zrobic z rzeczami ktore u mnie zostawil a ten na to zebym je wyrzucila tak samo jak zrobilam to z nim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Limonka dzięki za przywitanie ![]() ![]() ![]() Martusia się pochwal później zakupami ![]() Fiolusiek pewnie twojemu ex żal dooope ściska ze taki lachon się z ciebie z robił – o rany jak ci zazdrosne tych zrzucony kg ![]()
#296 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki!
![]() Ja własnie skończyłam robić porządki w domu - co by Polska nie zginęła i popijam sobie poranną kawkę (Sati czekoladowa - spróbujcie ![]() Ostatnio mam problemy z gardłem, więc nie wiem jak dzisiaj będzie wyglądać mój wkład w zajęcia... To nawet nie jest chrypka tylko jakieś dziwne przeziębienie. Mam okropny kaszel - aż mnie całe oskrzela bolą, lekki katarek, prawie zero gorączki i okropny ból gardła. Bu. Idę teraz zerknąć na MSD czy może Limonki tam nie ma nowej i zmykam ![]() papa! Miłego dnia! ![]()
#297 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Pamiętamy, pamiętamy, welcome back ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesień jeszcze nawet nie w pełni, a nas wszystkie już chyba ogarnęła jesienna aura... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A exem w ogóle się nie przejmuj, pewnie nie może przeboleć takiej straty. Blokerko, zrób sobie jakiejś dobrej herbatki z sokiem malinowym, cytrynką i miodem na gardziołko. Lecę zmywać i odkurzać. Trzeba trochę domek ogarnąć. A potem zobaczę, może jednak porozklejam kilka ogłoszeń przed wyjazdem na basen. Miłego dnia!
![]() |
#298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmmm... Brzmi apetycznie. Trzeba będzie zapolować na to cudo przy najbliższych zakupach ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę dużo zdrówka ![]() Wczoraj wrzuciłam dwa zestawy z weekendu- troszeczkę boho. Ciekawa jestem czy Ci się spodobają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z serii "Rozmowy w biurze" Ja: (czytając maila od koleżanki z różnymi złotymi myślami): Ej! Słuchajcie! To jest dobre! Żeby zostać w jakiejś dziedzinie ekspertem trzeba popełnić wszystkie możliwe błędy... Mr Szef: O Limonka! To już jesteś bliżej niż dalej! Taaa... ![]()
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
dzien dobry gaduły...
![]() Cytat:
![]() U mnie nic ciekawego .... wrócilam z masażu , troszkę zrelaksowana ![]() ![]() ![]() Poza tym przes ostatnie dni strasznie sie obżerałam ![]() ![]() Limonko hmmm taniec na rurze ..brzmi ciekawie nie powiem, ale wiesz jak już się troszkę podszkolisz to będziesz musiała nam pokazac kilka ciekawych ruchów czy tam pozycji ![]() ![]() ![]() ![]() A rozmowa w biurze - no myslę że Twój szef po prostu starał się byc dowcipny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej hej ![]() ![]() Swoją drogą - zazdroszczę Ci troszkę tej bezsenności. Ja jestem suseł jakich mało - mogę spać 12h/dobę i dalej będę zmęczona. ![]() ![]() Aaaa - BTW - zgadzam się z przedmówczyniami - Limonka w spódniczce wyglądasz śliczniasto i baaardzo sexy ![]() ![]() Niuniuska strasznie mi przykro z powodu babci. Wiem co czujesz aż za dobrze. Ja półtora roku temu (w dzień mojego ślubu) straciłam brata - najbliższego mi kuzyna, takiego z którym razem się wychowywaliśmy, rozumieliśmy się bez słów i nadawaliśmy na tych samych falach. Brakuje mi go straszliwie. I... niestety w tym przypadku cięzko powiedzieć, że czas leczy rany... Babcia była napewno wielkim i ciepłym człowiekiem, z tego co pisałaś także Twoją przyjaciółką, tak więc nie ma słów żeby wyrazić to, jak mi jest przykro. Natomiast powodem do radości jest to, że babcia miała okazję dożyć tylu lat i przeżyć mnóstwo cudownych chwil. Wiem jedno - to, że babci już nie ma na świecie, nie znaczy że odeszła. Zobaczysz - jeszcze nie raz się do CIebie uśmiechnie. Mamrotko strasznie się cieszę, że z Gabi wszystko w porządku. Hihi - już jest dużą panną ![]() ![]() Swoją drogą - jak się potoczyła sprawa ze szkołą rodzenia i szpitalem? Malinn współczuję koledze. Ale moim zdaniem ta historia potwierdza moją teorię, że nie istnieje coś takiego jak związek bez zobowiązań. Dziewczyna jest niepoważna, ale zdrugiej strony - przecież wiedział do czego jest zdolna, zanim się w to wpakował. Niestety są ludzie bezwzględni i bez kompletnie żadnych skrupułów. Co do Twojego TŻ mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i laska da sobie spokój. Swoją drogą jak ja nie lubię takich sytuacji... ![]() Blokerko współczuję akcji z mieszkaniem. To musiał być jakiś koszmar. Marei współczuję bardzo rozstania z TŻ, ale jeśli nic do niego nie dotrze, to będzie znaczyćże dobrze się stało. W końcu szkoda Twojego życia kochana. A sama widzisz, że tego kwiatu to... Wiem, że ciężko jest zapomnieć i iść dalej, ale tu potrzebny jest czas. Niezależnie od tego czy do siebie wrócicie czy nie - czas pomoże Wam się do całej tej sytuacji w miarę obiektywnie ustosunkować ![]() Dziewczynki przepraszam wszystkie te, którym nie odpisałam osobno,ale amo napisanie tego posta zajęło mi chyba 2h, bo Niuńka rozrabia - właśnie opróżniła mi cała szufladę... Ech, zmykam do mojego rozbójnika... Miłego dzionka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.