Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-22, 12:26   #327
olcia_czwa
Raczkowanie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
niby go skreslilam ale jak mi sie przypominaja jego oczka, klata, brzuszek i jego woda po goleniu to mnie ciarki przechodza
Hihi, dobrze, tak trzymać

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
A ja pocwiczyłam dziś całe 25 min zawsze coś .....
Ehhhh i zjadłam ciasto może jakieś baciki .....kurcze dziewczyny zmobilizujcie mnie jakoś
Tia, ja też ostatnio miałam ambitne plany żeby ćwiczyć i... na planach się skończyło.
Baciki? Ależ proszę bardzo. Chociaż ja ostatnio też wszamałam kilka ciastek, ale potem się okazało, że to przez zbliżający się @, więc chyba sama siebie rozgrzeszyłam. Na wagę na razie nie wchodzę - z wiadomych powodów.

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, miałyście racje- piramidki Liptona są bosssskie Kupiłam tą z cynamonem, jabłkiem i imbirem oraz zieloną z płatkami róży. Obie są tak genialne, że na pewno na nich się nie skończy
Oj kusicie kobietki tymi herbatkami, kusicie. Zakręcę się koło nich przy najbliższej wizycie w hipermarkecie.
Cytat:
Przy okazji... Jeśli któraś z Was lubi twórczość Almodovara w piątek w Multikinach w całym kraju jest maraton jego filmów. Ja już zaczęłam namawiać znajomych
Qrczę, lubię Almodovara, ale u mnie jest tylko Cinemacity buuu...

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
wpadaj czesciej
staram się jak mogę Dobrze że kwestia sr się wyjaśniła. Przecież najważniejsze żeby młoda mama czuła się bezpiecznie i komfortowo.

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
dziewczyny wlasnie zlapalam sie na mysli ze ja dalej nie wiem co chce w zyciu robic tak czytam Was i np Limonka, Niuniuska, Malin, Virginia, Ines i cala reszta wiecie co chcecie w zyciu robic, dzialacie w tym kierunku, ksztalcicie sie, te wszystkie kursy na ktore chodzicie ech... a ja nic moje dziecko bedzie mialo matke glaba porazka po calej linii jestem glupia jak but i co ja mam ze soba zrobic, nie chce sprzatac kibelkow, a i do tego podobno juz wyzsze wyksztalcenie wymagaja ide juz nie bede marudzic ...
Wiesz mamrociu może to syndrom młodych mam siedzących w domu? Bo ja mam dokładnie identyczne odczucia. Wszyscy się kształacą, rozwijają, a ja? Siedzę w domu. Nie stać mnie na to, co by iśc na jakieś studia podyplomowe, a bez tego nie ma szans na jakąs fajną pracę. W moim regionie to w ogóle tylko inżynierów chcą, a ja jestem humanistką i na co mi to? Chyba żeby w ramki oprawić i na ścianę powiesić. Po urodzeniu Nadusi straciłam pracę, bo teraz będę niedyspozycyjna, ale szkoda mi nie było bo co to za praca za 1400PLN. Jakiś śmiech i kompletna żenada... Tyle to ja bym musiała niani zapłacić...
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Ucałuj swojego słodkiego rozbójnika . A co do ciągłego zmęczenia, to podobno wszystkie młode mamy tak mają .
Rozbójnik ucałowany
Mam nadzieję. A co do wizyty u lekarza. To jestem u niego regularnie co trzy miesiące (endokrynolog) i podobno wszystko w porządku. Ja tak mam i wcale mi się to nie podoba.

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Owocna? Nie wiem. Póki co obeszło się bez ofiar w ludziach i nie stosowałam żadnej przemocy... dowiedziałam się, że zrobiłam się oschła, nie okazuje mu czułości itp.. Najgorsze jest to, że to wszystko prawda... :/ i co teraz? mam problemos... ;/
Musi się Niuniuska troszki postarać o swojego TŻ
Cytat:
Ułaaa, znam ten ból bezsensownego wkuwania. U nas praktycznie wszystko to pamięciówka, dlatego zawsze przed kołami/egzamami tworzymy z dziewczynami (z np. 2 stron wymienionych myślników), jakieś historyjki z pierwszych słów żeby lepiej zapamiętać. Co ciekawe, zawsze wychodzą nam jakieś zboczone
No ładnie, ładnie - głodnemu chlep na myśli Dlaczego mnie to wcale a wcale nie dziwi?
Cytat:
ojjj, każda praca ma swój urok. Kochana, ja mam tyle zainteresowań, że starczyłoby dla co najmniej 15 osób
Podziel się, podziel. Ja chcę!!!
Moje zainteresowania coś zrobiły się jakieś takie błahe i bezsensowne... i poszły sobie. Teraz za to mogę pisać doktorat np z wózków dla dzieci

Cytat:
Uwaga, inesko, MOBILIZUJĘ CIĘ! Wiesz... ciasto było z mąki, a w mące siedzi takie coś, zobacz: http://www.farmer.pl/Resources/253/wolek.kozlowski.jpg I jak zmobilizowałam Cię by nie tykać więcej ciasta? (mi samej niedobrze się zrobiło;p)
Wiesz co? Jesteś brutalna i tyle!!! Odechciało mi się wszystkiegoi nie powiem, że ciasta mamowe są przepyszne, choć są, bo teraz będę miećć przed oczami to robactwo. Ale może to i dobrze...
Btw powiedzcie mi proszę gdzie Wy kupujecie mąkę pełnoziarnistą? W marketach jej nie ma, a jedyny znany mi sklep ze zdrową żywnością jest na drugim końcu miasta...
Cytat:
No nic kochane, zmykam spać.... Kupiłam dzisiaj bluzeczkę (właściwie to Tż mi ją zasponsorował) i prezent koleżance (kolczyki). Trochę poprawiłam sobie humor malusim piwem i chipsami ;P (proszę o lańsko;/) Ano i mam też 2 nowe komplety bielizny Mimo wszystko, wrociłam do domu i znów mnie dopadł ból istnienia:/, pustka w serduchu i nijakość. ;/ Z Tżtem wyjaśniłam sobie 'akcje rewelacje' jego koleżanki... ale i tak jest mi źle, smutno i byle jak. Spadam, nie marudzę
Bardzo proszę Co by mi to było przedostatni raz!!!
I nie wiem kompletnie skąd te Twoje bóle egzystencjalne. Przecież skoro wszystko zostało wyjaśnione, powinno być lepiej, tak?

Cytat:
Urodzisz małego kurczaczka, jak to się ładnie mówi "odchowasz" i będziesz mogła pomyśleć o rozwoju zawodowym.
Mam pytanie. A kiedy można uznać, że dzidzia jest "odchowana"?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
a ja dzis odwazylam sie wejsc na wage a tam mega zaskoczenie
bo przez ostatni tydzien strasznie sie objadalam i wogole myslalam ze przytylam z 3 kg w najlepszym wypadku ii bylam przygotowana na conajmniej 74 kg a tu waga mi pokazala 71.15 wole juz nie testowac po jakim czasie bym prztyla
gratulejszyn Ja też tak chcę!!!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Właśnie wstałam i biegnę oglądać pierwszy odcinek Housa z nowej serii. Jupi!!!
potem wrócę do Was!
Qrczę, nie wiem, ale jakoś kompletnie mnie nie rusza ten serial. Ja jakoś zostaję przy Lostach i Grey'sach i nic więcej nie jest w stanie mnie wciągnąć. Nie wiem czemu. Nawet jakoś Private Practice mnie nudzi.

Cytat:
Wklejam Wam moje ostatnie zakupki i mam pytanko do specjalistek od mody;P
Ej, zakupki są śliczne. Powiedz mi, gdzie nabyłaś buciki i sweterek? Takie butki to coś, czego brdzo brakuje w mojej szafie. Qrczę, ja eż muszę troszki odświeżyć moją szafę. Tylko jakoś nawet nie mam okazji co by się gdzieś wystroić, bo tylko tacham wózek z góry na dół ostatnimi czasy...

Zmykam.
Miłego dnia.
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora