Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-22, 16:17   #2471
evenstar
Zakorzenienie

Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...

Cytat:
Napisane przez Loczek90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. Może Wy jakoś mnie oświecicie.
Mam taką sytuację.. (niestety), że..
Jakikolwiek chce coś do mnie,
to jest to mój były i zawsze w Ich życiu jest ta poprzednia.
( ta przede mną lub po mnie) Trochę to skomplikowane..
Ale konkretnie jest jeden taki przypadek.
Był z Tą, potem ze mną, potem znowu z Nią, potem My się spotykaliśmy ot, tak..
Potem znowu był z Nią, zerwali i spotkaliśmy się, pisaliśmy bajery. szmery, ale ja nie umiem do Niego dotrzeć.
On niby się boi zakochać znowu i takie tam.. Ale nie wiem jak, co, żeby mnie trochę do siebie dopuścił..
Chyba powinnam sobie Go odpuścić, ale ja głupia nie umiem.
ja mogę Cię oświecić po swojemu, ale uprzedzam, że jestem dosyć okrutna ale i racjonalna do bólu. widzisz, on może robić sobie z Ciebie tzw. poduszkę, czyli miękkie lądowanie. w razie czego, gdyby mu nie poszło z inną.. bardzo wyrachowany typ, ale co poradzić - ja też takich lubię ;p najlepiej robić za dobrą kumpelę bez podtekstów, ucinać je i wyznaczyć granicę.

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
planujecie coś na dzień chłopaka dla 'swoich' iksów czy igreków ?
dzień chłopaka to profanacja i tak już komunistycznego dnia kobiet :P

Cytat:
Napisane przez tyneczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odbierzcie mi możliwość myślenia, bo zwariuje!!! Czemu ja zawsze wybiegam myślami daleko w przód i wyobrażam sobie cuda wianki niewidy :kwasy:
bo jesteś dziewczyną

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Ale przynajmniej przeprasza:P Ja niestety też często słysze podobne teksty, no i trochę głupio bo klasa nie wie że byliśmy razem (chociaż własciwie nie byliśmy ) no a po za tym dziwnie się czuje, bo on często ma humory. Raz zachowuje się jak by nigdy nic, nawet dzisiaj praktycznie całą lekcję przegadaliśmy, głupie aluzje i ten jego usmiech a wieczorem chłodna rozmowa na gg. Męczy mnie to i najchetniej calkowicie bym Go zignorowała no ale przez to że jestesmy razem w tej klasie to się nie da zresztą ludzie by wyczuli a po co zamieszanie robic...
oo może to emo type? zmienne nastroje pasują do tego typu miałam takiego w klasie, na szczęście oparłam się jego urokom

Cytat:
Napisane przez modzianka Pokaż wiadomość
ale wiecie co wam powiem...ze odkad sie rozstalam z facetem to naprawde taka wybredna sie zrobilam hihi ze brzydko mowiac "byle czego nie wezme" student a najlepiej juz absolwent,z wpojonymi zasadami wspolzycia w spoleczenstwi i przede wszystkim z umiejetnoscia zajmowania sie kobieta.....heh czy to tak duzo? nie chce mi sie po raz kolejny wychowywac faceta bo nie bardzo mi to wychodzi
może nawet nie o wychowywanie co o poznawanie się chodzi. ta pierwsza faza gdzie wszystko jest niejasne, takie rozmyte.. a i tak później wszystko przechodzi do normalności i po co te gierki na początku? to mnie najbardziej odstrasza od związków, ta pierwsza faza właśnie.

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
znasz go (rozmawiałaś z nim?)
Podoba Ci się tylko z wyglądu? ; )

sama musisz się przekonać co z tego wyniknie. na razie, w fazie ekscytacji, żadne rady do Ciebie nie trafią moja droga ; ))
moja dziewczyna

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
No tato daje radę, ale mama powiedziala że jeździc ze mna nie będzie :P
skąd ja to znam..