2009-09-22, 16:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Cytat:
Napisane przez Loczek90
Dziewczyny.. Może Wy jakoś mnie oświecicie. 
Mam taką sytuację.. (niestety), że..
Jakikolwiek chce coś do mnie,
to jest to mój były i zawsze w Ich życiu jest ta poprzednia.
( ta przede mną lub po mnie) Trochę to skomplikowane..
Ale konkretnie jest jeden taki przypadek.
Był z Tą, potem ze mną, potem znowu z Nią, potem My się spotykaliśmy ot, tak..
Potem znowu był z Nią, zerwali i spotkaliśmy się, pisaliśmy bajery. szmery, ale ja nie umiem do Niego dotrzeć. 
On niby się boi zakochać znowu i takie tam.. Ale nie wiem jak, co, żeby mnie trochę do siebie dopuścił..
Chyba powinnam sobie Go odpuścić, ale ja głupia nie umiem. 
|
ja mogę Cię oświecić po swojemu, ale uprzedzam, że jestem dosyć okrutna ale i racjonalna do bólu. widzisz, on może robić sobie z Ciebie tzw. poduszkę, czyli miękkie lądowanie. w razie czego, gdyby mu nie poszło z inną.. bardzo wyrachowany typ, ale co poradzić - ja też takich lubię ;p najlepiej robić za dobrą kumpelę bez podtekstów, ucinać je i wyznaczyć granicę.
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
planujecie coś na dzień chłopaka dla 'swoich' iksów czy igreków ?
|
dzień chłopaka to profanacja i tak już komunistycznego dnia kobiet :P
Cytat:
Napisane przez tyneczka
Dziewczyny, odbierzcie mi możliwość myślenia, bo zwariuje!!!  Czemu ja zawsze wybiegam myślami daleko w przód i wyobrażam sobie cuda wianki niewidy  :kwasy:
|
bo jesteś dziewczyną 
Cytat:
Napisane przez martus9191
Ale przynajmniej przeprasza:P Ja niestety też często słysze podobne teksty, no i trochę głupio bo klasa nie wie że byliśmy razem (chociaż własciwie nie byliśmy  ) no a po za tym dziwnie się czuje, bo on często ma humory. Raz zachowuje się jak by nigdy nic, nawet dzisiaj praktycznie całą lekcję przegadaliśmy, głupie aluzje i ten jego usmiech a wieczorem chłodna rozmowa na gg. Męczy mnie to i najchetniej calkowicie bym Go zignorowała no ale przez to że jestesmy razem w tej klasie to się nie da zresztą ludzie by wyczuli a po co zamieszanie robic...
|
oo może to emo type? zmienne nastroje pasują do tego typu miałam takiego w klasie, na szczęście oparłam się jego urokom 
Cytat:
Napisane przez modzianka
ale wiecie co wam powiem...ze odkad sie rozstalam z facetem to naprawde taka wybredna sie zrobilam hihi  ze brzydko mowiac "byle czego nie wezme"  student a najlepiej juz absolwent,z wpojonymi zasadami wspolzycia w spoleczenstwi i przede wszystkim z umiejetnoscia zajmowania sie kobieta.....heh czy to tak duzo? nie chce mi sie po raz kolejny wychowywac faceta bo nie bardzo mi to wychodzi 
|
może nawet nie o wychowywanie co o poznawanie się chodzi. ta pierwsza faza gdzie wszystko jest niejasne, takie rozmyte.. a i tak później wszystko przechodzi do normalności i po co te gierki na początku? to mnie najbardziej odstrasza od związków, ta pierwsza faza właśnie.
Cytat:
Napisane przez BJean
znasz go (rozmawiałaś z nim?)
Podoba Ci się tylko z wyglądu? ; )
sama musisz się przekonać co z tego wyniknie. na razie, w fazie ekscytacji, żadne rady do Ciebie nie trafią moja droga ; ))
|
moja dziewczyna 
Cytat:
Napisane przez martus9191
No tato daje radę, ale mama powiedziala że jeździc ze mna nie będzie :P
|
skąd ja to znam..
|
|
|