Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-24, 22:07   #381
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Hello
Właśnie wróciliśmy z ogniska, i jak na nałogowca przystało swoje pierwsze kroki skierowałam do kompa, a konkretnie na wizaż .
Na imprezce było bardzo sympatycznie, doborowe towarzystwo, gitarka... Ogniska jednak mają swój klimat.. Melduję też, że trzymałam dietowy fason i zjadłam szaszłyka, trochę zupki, trochę białego swojskiego serka i trochę sałatki. To chyba nie najgorzej . A ponieważ robiłam za kierowcę, odpadły mi też %. I to chyba lepiej, bo TŻeta męczyli niemiłosiernie . A hit dzisiejszego wieczoru to:
Goń stare baby (x 3) od lasa. Goń młode baby (x 3) w las. Leśnikiem chciałbym być. Leśniczę chciałbym mieć ...

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
A u mnie dziś Mr Szef pokazał różki... Najpierw wykręcił kota ogonem i powiedział, że wcale NIE OBIECAŁ nam tego kursu hiszpańskiego tylko to, że to sobie przemyśli. Pewnie tak było. Zapewne obie z koleżanką mamy omamy słuchowe Grunt, że gdy już to sobie przemyślał wcale nie uważa, że to taki dobry pomysł. Chociaż powinien mieć świadomość, że ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa
Poza tym mając na uwadze te ewentualne szkolenia, które może udałoby mi się załatwić w urzędzie pracy spytałam czy byłaby szansa, żebym od czasu do czasu (1-2 razy w miesiącu) brała dzień bezpłatnego urlopu lub zwalniała się kilka godzin wcześniej, bo w przeciwnym wypadku nigdy w życiu nie znalazłabym dość czasu, żeby takie szkolenie przeprowadzić. Powiedział, że dopóki nie wróci z macierzyńskiego jeszcze jedna babeczka z księgowości mogę to sobie wybyć z głowy. A że wróci najwcześniej w maju to mój genialny pomysł poszedł się chwilowo...
A później w ogóle wtrąciła się koleżanka, która uznała ten moment na idealny do domagania się podwyżki i zrobiło się na prawdę, na prawdę niemiło... Powiedział zdecydowanie kilka słów za dużo.

Później był co prawda słodki jak miód i usiłował się zrehabilitować nawet do tego stopnia, że uparł się odwieźć mnie do centrum gdzie miałam coś załatwić chociaż było mu wybitnie nie po drodze, ale i tak ma minusa
Limonko, ja akurat szefa trochę rozumiem, bo skoro ktoś tam jest na macierzyńskim, to zrozum, że to pewnie nie najbardziej odpowiedni czas, żeby kolejna babeczka (zwłaszcza taka perełka jak Ty ) też zaczęła się zwalniać. Co do hiszpańskiego, to oczywiście wielka szkoda, ale z drugiej strony to przecież tylko i wyłącznie jego dobra wola, i jeśli dobrze pamiętam, to chyba rzeczywiście wcześniej pisałaś, że szef miał jeszcze o tym pomyśleć i zgodził się tylko połowicznie. No a koleżanka na rozmowę o podwyżce też wybrała sobie nie najlepszy moment, i stąd pewnie te 'różki' szefa.
Dlatego nie bądź zbyt surowa dla swojego Księcia .

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
a ja jutro znów wyruszam na podbój Gdańska tylko tym razem nie na zakupowe szaleństwo tylko w interesach także proszę o trzymanie kciuków
Kciuki zaciśnięte! A zdradzisz nam szczegóły?

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
a u mnie w sobote rodzice organizuja urodzinowo-imieninową imprezkę i będzie dużo dobrego do jedzenia mam nadzieję że sie jakos ograniczę albo wyjdę na jakieś spotkanie
U mnie też się szykuje imprezka rodzinna w niedzielę - urodziny mojej bratanicy i moje .

Marei, ja wprawdzie jestem zdania, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale oczywiście jest to sprawa bardzo indywidualna, dlatego, jeśli zdecydujesz się spróbować znowu z TŻetem, będę trzymać mocno kciuki. Pod warunkiem, że tego chcesz, oczywiście.
A brata masz rzeczywiście niesamowitego .

Dzięki dziewczyny za opinie nt. mojej oferty. Planowałam dopisać jeszcze o tych załącznikach, ale wydawało mi się, że będzie jeszcze za mało. Czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem czego. A kochanej ekspertki Malinn, jak na złość nie ma...

Zmykam,
dobrej nocki!
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-09-24 o 22:14
virginia jest offline Zgłoś do moderatora