Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z nowym rokiem wielka zmiana by uslyszec slowo MaMa - mamusie styczniowo-lutowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 10:09   #4771
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Z nowym rokiem wielka zmiana by uslyszec slowo MaMa - mamusie styczniowo-lutowe

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Lucy mi pomogla masc Trybiotyk rany po szyciu na nosie prawie nie widac.
Pochwale Wam sie ze wczoraj jakos tak fajnie dzien sie skonczyl najpierw tel o strazu a potem 4 w totka
I wczoraj zastanawialismy sie co do Sylwestra zostawic Mlodego na 3 dni z dziadkami ????Bo z mim ani nigdzie nie wyjde ani nic ... ale mam dylemat.A juz musimy sie okreslic czy jedziemy ...
No widzisz kochana...super ze Ci sie jakos układa
No a co do Sylwka to my w domu z młodym...
Tz prawdopodobnie bedzie pracowal...
No ale coz juz sie przezwyhczilam bo od jakis 5 lat nie swietujemy sylwka
tylko pracowalismy.... dobrze ze chociaz w tym roku udalo sie
i jedziemy do Pl na dwa tygodnie...

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
haj mamusie
witam z rana,
Dzięki za pocieszenie i rady
Jednak wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i pojechałam do lekarki z małym, no i sie okazała ze to jednak nie ząbki.
Mały ma zapalenie gardła i ucha. Domiś dostał antybiotyk i dziś już troszeczke lepiej sie czuje, choć tempka nadal wysoka.
Jak można sie pomylić no nie?? niby wszystko na to wskazuje na ząbki a tu zupełnie coś innego. Nie było zadnych widocznych objawów, nigdy bym nie pomyślała że to gardło i uchu !!
Tak mi sie wydawało ze to niemożliwe aby az tak cierpiał przez zęby, bo ten pierszy bez wielkich problemów wyszedł.

Dobrze jednak że zaufałam intuicji i z nim pojechałam

Dziś już nawet zaczoł sie uśmiechać, bo wczoraj to był jeden wielki jęk
No to bardzo dobrze zrobiłas ze pojechalas... czasami nie mozemy zdawac sie same na siebie i czeba pojechac do lekarza....
i dobrze że maluszek juz sie czuje lepiej...