Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 12:30   #390
mamrotka
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

hej lalunie

Vigrinia ,Anielllka sto lat !!!

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
a ja jutro znów wyruszam na podbój Gdańska tylko tym razem nie na zakupowe szaleństwo tylko w interesach także proszę o trzymanie kciuków

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że pełna obaw weszłam na wagę i okazało się, że jest mnie 2 kg mniej Jakim cudem nie wiem. Rzeczywiście zauważyłam ostatnio,że ubrania jakoś jakby lepiej leżą, ale myślałam, że to tylko moje urojenia

Trzymajcie się ciepło

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam powiedzieć, że zostanę ciocią - moja siostra cioteczna jest w ciąży gratuluje
Wczoraj miałam nudny dzień w świetlicy. Był niedobór dzieciaczków, właściwie było ich tylko dwoje więc wyszłyśmy wcześniej do domu. Dzisiaj za to mam akcję pt. "zbiórka żywności" dla rodzin znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej... Mam m.in. pilnować dzieciaków by nie były zbyt nachalne przy zbieraniu jedzonka w sklepie
Mówiłam Wam, że śniła mi się wczoraj w nocy babcia. Miała tak smutną minę, że aż się przestraszyłam. Okazało się, że mojej siostrze tej samej nocy też sniła się babcia, jak stała sobie z dziadkiem u nas w domu, trzymali się za rączkę... Na początku nie zajarzyliśmy o co chodzi, aż potem siostra przypomniała sobie, że wczoraj była 9 rocznica śmierci dziadka, więc widocznie babcia chciała nam przypomnieć... No i akurat w ten dzień minął miesiąc od śmierci babci... Pojechałyśmy na cmentarz, zapaliłyśmy znicze i od razu jakoś lżej na serduchu się zrobiło...

Marei braciszek uroczy

No wlasnie Tysienka, Ines, Olenko gdzie jestescie ?