Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 11:29   #4337
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
haha,ja tak kiedyś zrobiłam
I jaki był efekt? Ja wczoraj pobawiłam się w takei mieszanie na papierze- chciałam od jasnego róży do ciemnej sliwki ale strasznie ciężko dobrać proporcje żeby uzyskac odpowiedni odcień nie dla mnie ta zabawa
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
rzyrafko używałaś już maseczki Himalayi peel-off? Jak wrażenia?
Jeszcze nie Ale czuję, że już niedługo, wczoraj wszystkei 4 przeniosłam z szafki zzapasami do łazienki
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a potem wróciłam do domu i myślałam, że umrę.. dopadła mnie grypa żołądkowa, kilka godzin wymiotowałam, masakra mam nadzieję, że żadnej Warszawianki nie zaraziłam u mnie cały dom już to przeszedł, myślałam, że mnie nie dopadnie, a tu masz... wczoraj przeleżałam cały dzień z bólem brzucha, nie mogłam nic przełknąć
dzisiaj też jakoś średnio się czuję
Bidulka, raz tylko to przechodziłam i wymiotowałam nawet po łyku wody, brrr. Teraz czuję że to co złapałam to też jakiś mutant tego cholerstwa, bo żołądek boli ale na szczęście bez wymiotów
kuruj się
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
U mnie życiowych zawirowań ciąg dalszy.. TŻ musi szukać nowej pracy. Do tego dochodzą jeszcze poważne problemy rodzinne.
Czuję, że teraz wszystko spoczywa na moich barkach, wiem, że jestem potrzebna TŻowi i rodzinie też.
Oby wszystko poszło dobrze

Mamamw pracy, reszta rodziny u babci zbiera gruszki, orzechy i inne dobrodziejstwa a ja z racji zdrowia mam się zająć porządkami w domu

Chyba mam zimowy nastrój- po głowie chodzi mi robienie zapasów z pielęgnacji
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora