|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
byłabym bardzo wdzięczna
![]() ![]() stanowczo jestem najbardziej nałogowa z tego wątku ![]() ![]() Karolinko oczywiście w razie czego służę próbkami ![]() ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mamy już tyle lakierów, która pierwsza wypróbuje
![]() http://www.alllacqueredup.com/2009/0...-manicure.html
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4324 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś znowu nałożyłam tą maskę i jestem bardzo zadowolona, rzeczywiście chłodzi strasznie (nie wiem jak wytrzymam to zimą ![]() ![]()
![]() |
#4325 |
|
rzyrafko używałaś już maseczki Himalayi peel-off? Jak wrażenia?
![]() |
#4326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie kupić Glorię i Stapiz?Bo Waxa to znajdę pewnie w SP? Mam wprawdzie całą jeszcze regenerującą maskę Loreala, ale jednak chciałabym się przerzucić na coś tańszego, a jeszcze jak piszesz, że takie świetne to bez sensu wydawać kasę na samą markę. Jeśli wcześniej nie znajdę sama to oczywiście byłabym b. wdzięczna za małe próbeczki ![]() Co do Fitomedu, to jest dla mnie rewelacyjny!I nigdy nie przestanę dziękować Izce ![]() Tylko, że ja nadal nie zauważam różnicy między tym do tłustych i tym do suchych ![]() ![]() A co do Inermisu to ja bym była chyba chętna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanego wesela! Na pewno zachwycisz całą resztę rodziny, której jeszcze nie poznałaś ![]() Cytat:
TŻ mówi, że całkiem przytomnie rozmawiałam, tylko w pewnym momencie powiedziałam do niego ni z gruszki ni z pietruszki: I mama mi mówiła, że to masło to ono zimne jest, to jak ja takie zimne masło nałożę na ciało? ![]() Pewnie śniło mi się to morelowe ![]() ![]() Już się boję co powiedziałam Mamie i komuś z nr zastrzeżonego ![]() ![]()
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw. Pamiętam, że w czasach podstawówki malowałam nieraz co drugi paznokieć na inny kolor(np. na przemian: pomarańczowy, zielony itd.) ![]() A skoro już w tym temacie jesteśmy - wczoraj jak wybrzebywałam paluchem olej kokosowy(trzymam go w lodówce, więc jest twardy jak skała) ułamałam kawałek paznokcia ![]() Umyłam rano włosy szamponem Joanny z rzepą, fajnie oczyścił je z oleju i są teraz puszyste ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj na noc nałożyłam na końce włosów olej monoi i tak ładnie intensywnie pachniał że nie mogłam skupić się na zasypianiu
![]() Miłego weekendu dziewczyny! ![]()
#4330 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() też na czwartkowym spotkaniu skusiłam się na morelkę TBS ![]() ![]() a potem wróciłam do domu i myślałam, że umrę.. dopadła mnie grypa żołądkowa, kilka godzin wymiotowałam, masakra ![]() ![]() ![]() dzisiaj też jakoś średnio się czuję ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-09-26 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Na wszelki wypadek bierz jeszcze jakieś leki, żeby nie wróciło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej, Nina, współczuję ![]() ![]() No i oczywiście ja też skusiłam się na spotkaniu na masełko morelowe, boskie jest ![]()
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja muszę jechać ze 2 godziny na uczelnię. Taka piękna pogoda a mi się nie chce ruszać z domu a na dodatek boli mnie głowa ![]()
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Nina łączę się z Tobą w bólu, j też zachorowałam.
Czuję się koszmarnie ![]() Co do włosowych kosmetyków to ja waxa bardzo lubię, slicznie regeneruje i wygładza ale mi po nim wypadają włsy ![]() Latte mam zawsze na półce, co mi sie skończy to kupuję znów. Muszę się za tą Stapitz rozejrzeć i poszukać jej u siebie. W połowie października ide do fryzjera bo znowu mam ochotę na jasny balejaż, źle się czuję w ciemnych włosach :/
#4335 |
|
Vibesko a może nakładaj tylko na długość włosów a nie na skórę głowy? Wtedy na pewno przestaną wypadać
![]() Nina, Ela a może Wy coś chcecie z Inermisu ![]() Nie kuście tym morelowym masłem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Znam ten ból, bo jakoś zimą miałam grypę żołądkową przez tydzień. ![]() ![]() ![]() U mnie życiowych zawirowań ciąg dalszy.. TŻ musi szukać nowej pracy. ![]() ![]() Czuję, że teraz wszystko spoczywa na moich barkach, wiem, że jestem potrzebna TŻowi i rodzinie też. ![]() A co do kosmetyków, to wczoraj zużyłam żel aloesowy Palomy, ale wcale mnie to nie cieszy bo był dla mnie idealnym i podstawowym kosmetykiem. Za jakiś czas zrobię też większe zamówienie na masła, żele, coś do twarzy, włosów. No generalnie zrobię zapasy na jakiś czas. A teraz zbieram się, bo muszę jechać do szpitala, a potem wieczorem do TŻa. ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-09-26 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
I jaki był efekt? Ja wczoraj pobawiłam się w takei mieszanie na papierze- chciałam od jasnego róży do ciemnej sliwki ale strasznie ciężko dobrać proporcje żeby uzyskac odpowiedni odcień
![]() ![]() Jeszcze nie ![]() ![]() Cytat:
![]() kuruj się ![]() Cytat:
![]() Mamamw pracy, reszta rodziny u babci zbiera gruszki, orzechy i inne dobrodziejstwa a ja z racji zdrowia mam się zająć porządkami w domu ![]() Chyba mam zimowy nastrój- po głowie chodzi mi robienie zapasów z pielęgnacji ![]()
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu, fuksjaa
![]() A ja się zbieram na uczelnię powoli, muszę wykombinować jakiś szybki obiad, umalować się, uczesać i jadę. Na razie nałożyłam na końcówki włosów trochę jedwabiu L`Biotici i są teraz takie gładkie i lśniące, że och ach ![]()
#4339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A masło jest świetne, gwarantuję ci że jak powąchasz to się zakochasz ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
po prostu Em :)
|
fuksja, co się stało, że TŻ musi szukać nowej pracy? Strasznie mi przykro.
![]() Organzza, znam ten ból, więc współczuję! Dla mnie grypa żołądkowa jest gorsza od wszystkich innych "zwykłych" chorób razem wziętych. Ja się właśnie obudziłam.. ![]()
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
oj, dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() wczoraj też strasznie mało piłam, bo nawet po małym łyku miałam wrażenie, że zaraz go zwrócę, aż się zaczęłam bać odwodnienia Vibesko, Rzyrafko, bardzo współczuję, okropne są te choróbska Fuksjaa ![]() Elu, cieszę się, że z Twoim zdrowiem ok ![]() ![]() Cytat:
![]() warto się skusić, ja co prawda swojego jeszcze nie otworzyłam, ale zapach tej serii jest świetny ![]() w ogóle miniaturki są takie urocze, że chciałabym większość ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-09-26 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Zużyłam perfumy
![]() ![]() Ale nie będę robić osobnego licznika na taką rzadką okoliczność ![]() Zanim zacznę drugą część porzadków oddam się lekturze zaległego Świata Nauki bo jest fajny artykuł o odczuwaniu zapachów ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
#4344 |
Zakorzenienie
|
Nosku z tym Waxem to chyba najlepsze wyjście - nakładać go na połowę długości włosów.
Ale z drugiej strony skoro on wywołuje u mnie takie nadmierne wypadanie to chyba przerzucę się na inne odżywki bo Wax aż tak rewelacyjuny nie jest żebym nie mogła z niego zrezygnować. Po rozjaśnianiu będę potrzebowała jakiejśmaski slnie nawilżającej. Miała któraś może z Loreala do serii z pasemkami którą reklamuje Penelopa ? Albo tą w czerwonym opakowaniu do włosów farbowanych ? z tej serii słyszałam wiele dobrego o szamponie to może i maska byłaby niezła ? Z AA Therapy ja miałam krem na dzień i maseczkę ale z serii dla trądzikowców - bardzo dobra apteczna seria do której mam zamiar powracać. Edit: Rzyrafko mnie też głowa boli ale już mocno ![]() No i niedroga ![]()
#4345 | ||
|
Dziękuję dziewczyny..
![]() Cytat:
![]() Właśnie przyjechałam ze szpitala, pora zjeść śniadanie. ![]() Jeszcze żeby tego było mało, to przebiłam sobie oponę i muszę jeździć na zapasie do poniedziałku, bo jutro wszystkie warsztaty nieczynne. ![]() Idę zaraz zmienić to cholerne koło. ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
W ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ona też jest nałogowcem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Fuksjo dziękuję za opinię o masce.
Przykro mi że w Twoim życiu dotykają Cię takie kłopoty, mam nadzieję że szybko miną i że wszystko będzie dobrze, zarówno u Ciebie jak i u Twojego TŻ-ta ![]()
#4347 |
|
Vibesko, bardzo Ci dziękuję.
![]() Tymbardziej mi przykro teraz, bo wiem, że nasze plany o wspólnym mieszkaniu się oddalają. ![]() ![]() Widziałam się dziś przypadkiem ze znajomą, poprosiłam, żeby puściła w obieg info o tym, że chętnie udzielę komuś korków, tanio. ![]() ![]() Koło wymienione. Jestem z siebie dumna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa trzymam kciuki żeby wszystko się jakoś ułożyło
![]() No i gratuluję zmiany koła, ja bym nie potrafiła ![]() Wróciłam właśnie z uczelni, we wtorek jadę jeszcze do dziekanatu złożyć podanie o przesunięcie obrony i trzeba wziąć się koniecznie za napisanie planu pracy, bo bez tego ani rusz ![]() ![]() Byłam przelotem w galerii krakowskiej, ale nie zajrzałam nigdzie, bo tak mnie głowa dziś dziwnie boli, że myślałam tylko o jak najszybszym powrocie do domu. W południe wypiłam słabą kawę i trochę się poczułam lepiej, ale teraz znów mam jakieś osłabienie, najchętniej poszłabym już spać. Aha, zrobiłam sobie kreski srebrnym eyelinerem My Secret i od godziny 13 trwa na powiekach w stanie nienaruszonym ![]()
#4349 |
po prostu Em :)
|
Patrzcie, trafiłam na mały artykuł nt. golenia nóg właśnie na balsam.
![]() http://snobka.pl/artykul/7088/tajemn...ania_-_golenie
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
A to tak jeszcze w ramach ciekawostek - azjatyckie wynalazki urodowe: http://www.zeberka.pl/art.php?id=5750
![]() I nowy puder mineralny Sephory, widziałyście go już? Dawno nie byłam w S. i nie wiem nawet co tam nowego mają w swojej ofercie a lubię ich kosmetyki. Ciekawe jaki ten puder będzie. http://www.zeberka.pl/art.php?id=5741
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-27 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.