Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 15:07   #4444
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

a własciwie czemu muszą byc w podobnym wieku? Moj swiadek mial 20 lat a świadkowa 29 i wierzcie mi nie było wogóle widac róznicy, bo mój brat to wyrosniety facet i zawsze wszyscy myślą, że on jest ode mnie starszy, a siostra TŻ drobnitka i wygląda na 25 max. Zresztą nawet jakby różnice byłoby widać to chyba lepiej mieć zaufanych świadków w róznym wieku niż takich których się wybiera tylko z uwagi na wiek?
wiesz chodzi o to ,że inne kobiety to mężatki w wieku powyżej 40:/

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
wszystkim dzis slubujacym skladam moc zyczen.

angel, jak nie chcesz rekawiczek to ich nie bierz. To Twoj slub i to Ty decydujesz jak bedziesz wygladac. Mnie moja babcia naklaniala na zwykly welon, bo mowila, ze tak bez welonu to tak dziwnie. Ale jak jej powiedzialam, ze woalka to tez rodzaj welonu, tylko ciut inaczej wyglada to juz inaczej mowila. A juz w szczegolnosci, gdy mnie zobaczyla. Poza tym te rekawiczki sa wg mnie drogie. Ja za swoje zaplacilam 30 zl a kupilam je tez przez net i szly az z Hong Kongu, takze ta cena to juz z przesylka. A moje byly dlugie, za lokiec palczatki, tiulowe. Tylko takie bralam pod uwage, bo inne mi sie zwyczajnie nie podobaly. Z satyny natomiast wogole do mojej kiecy nie pasowaly. Za bardzo blyszczace byly. No i byl problem tez z kolorem, bo moja kieca koloru ivory, a wszedzie rekawiczki albo biale albo ecru.
moje kosztowały 41zł:/ już je kupiłam i w sumie się nawet do nich przekonałam suknia wisi już u mamy i czeka na ten dzień ah...chcialabym mieć to za sobą

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując