Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-27, 18:22   #477
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Hello

My pojechaliśmy sobie po południu do krakowa, połaziliśmy troche po sklepach min. decathlonie i kupiłam sobie torbę sportową na basen chcialam jeszcze buty do biegania ale nie bylo fajnych i same drogie potem poszlismy do MM i jako, że bylo 30 rat 0% to zakupiliśmy sobie sokowirowke na która juz mamy ochote od paru miesiący i od jutra piję warzywne soczki

potem poszliśmy oczywiscie coś zjesc a, że mamy już dość chińszczyzny to poszliśmy do nowej knajpki "pod wawelem" na placek po wegierskubylo sympatycznie bo grało 3 panów piesni ze starych polskich filmow typu vabank..takze bylo sympatycznie choc bardzo gwarno i głośno
do teraz jeszcze jestem najedzona wiec mam nadzieje, że jutro wstanę i nie bedzie mi sie chciało nic jeść

virginia - fajnie, że udały Ci się imprezki urodzinowe tez myślę, ze jak najbardziej powinnaś sprawić sobie jakąś urodzinową przyjemność dlaczego masz mieszane uczucia co do housa? ja jestem zaskoczona, ze tak szybko skonczyli watek ze szpitalem psych. balam sie, że cala seria bedzie sie ciagnela w temacie problemow psychicznych housa..chociaz mam nadzieję, ze nie uczlowieczyli go "za bardzo" jednak watek z czarnym dyrektorem ktory poradzil sobie z housem według mnie swietny.

no to od jutra kochane start bez grzechow musze zaplanowac jadlospis bo potem to sie zle konczy jak nie mam gotowych produktow dzisiaj jeszcze zamierzam obejrzec slawetnych Chirurgów

miłego wieczorku buzka

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
robilysmy fotki w parku i widzialam je i stwierdzam ze jestem gruba naprawde strasznie szerokie mam biodra wkleje wam fotki jak mi kolezanka przesle
napewno przesadzasz kochana wklej zdjęcia i my to ocenimy fachowym okiem

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Kostko, oglądałam Twój decu... chyba poczytam o nim, bo te rzeczy wyglądają super. I takie popękane jak virginia wstawiała kiedyś zdjęcia to też są super!
moje to poczatki, popatrz na dziewczyny na forum o decupage tam sa cudenka, ja cos stracilam wene, ale wlasnie sie wzielam i moze cos nowego stworze
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora