|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
witajcie
![]() ![]() wiec wczorajsze tzn dzisiejsze spotkanie zaliczam do udanych ![]() fajnie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
fiolusiek czy ta obiecaną nisepodzianką był buziak i przytulanie
![]()
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Joyce, cieszę się, że z Twoim zdrówkiem już troszkę lepiej
![]() ![]() blokerko, mam nadzieję, że skutecznie wyleczyłaś choróbsko tą naleweczką ![]() Tysiu, to jak ta impreza? Strasznie było? ![]() Kostko, widzę, że wczoraj odkryłaś kuchenne powołanie. Ja też pomagałam mamie robić różne dżemy, soki, ogórki itp. a teraz czeka mnie pomoc w robieniu papryki, a piwnicy nie ma już miejsca żeby cokolwiek postawić na półkach. Klooops. ![]() fiolusiek, byłam blisko - mówiłam, że niespodzianką będzie striptiz, a był pocałunek i przytulenie więc coś w ten deseń ![]() ![]() ![]() Anielllko, fajna z Ciebie lasia w tych seksi ciuszkach! Limonko, jak tam imprezowanie z koleżankami? ![]() Halo, halo zebrałam Wasze deklaracje i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Ja we własnej osobie. Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. ![]() Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich ![]() ![]() o!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() wczoraj pofolgowałam sobie i do 3 piw ktore wypilam dobilam drinkiem i dziaj łeb mi pęka ![]() House obłedny był juz nie moge sie doczekać do poniedziałku ![]() zjadlam juz sniadanie na ktore oczywiscie sie obzarłam ![]() ![]() ![]() miłego dnia wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
#457 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak po imprezkach? U nas wczoraj było bardzo sympatycznie, a dziś kolejna imprezka - tym razem rodzinno-urodzinowa. A ja mam mieszane uczucia co do tego odcinka. Fioluś, cieszę się, że wczorajszy wieczór zaliczasz do udanych. Cytat:
A gdzie reszta? Jeszcze śpi? ![]()
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Wiecie co, wcale się ni wyleczyłam. Jeśli chodzi o gardło to jest jak było, ani lepiej ani gorzej. Kaszlę już tak, że aż się krztuszę ;( Do tego jutro mam 6 godzin zajęć, więc nie wiem jak je będę prowadzić, a odwołać nie mogę. Wczoraj zaszalałam strasznie: zjadłam dwie kiełbaski z ogniska! Wypiłam morze żołądkowej gorzkiej, potem grzańca i jeszcze sporo wódeczki. Więc koniecznie wracam z Wami na drogę diety w poniedziałem i żądam dopisania mnie do listy!! ![]() Nastrój mam sraki owaki. Dobrze, że TeŻ o mnie dba, jajeczniczkę właśnie przyrządził na śanidanko i pranie wiesza, więc idę mu pomóc, co by się chłopak nie zniechęcał ![]() Cieszę się wielce, że Tysława znowu z nami i że udały się wam wieczorki ![]() ![]() No i njus Limonki mnie powalił! Gimme more information! ![]() ![]()
#459 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() o rany wczorajszy dzien to była dietetyczna porażka - o 3 w nocy hamburgery jadłam ![]() ![]() a fajnie sie bawiłam - wytanczyłam i nawet sie facetom podobam ![]() ![]() tylko taka ze mnie matka polkakarmiąca że co godzine latałam przed wejscie żeby zasieg złapać i spradzić czy przypadkiem mama do mnie nie dzwoniła że coś z nisią się dzieje...
#460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anielka super że impreza się udała ![]() bolerko wracaj szybko do zrdówka no a dieta od jutra pamiętaj :P a ja dzis rano poszłam na zakupy do lumpka z siostrą bo było 12 zł za kg ![]() ![]() ![]() przed chwilką zjadłam obiad niestety nie był zbytnio dietetyczny .... ale cuudowna pogoda dziś ![]() ![]() papa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy
![]() Virginio- jak to dobrze, że i ja i Mr Szef lubimy owoce morza ![]() Cieszę się,że wczorajsza impreza się udała i mam nadzieję, że dzisiejsza będzie równie miła ![]() Bolerka- życzę dużo, dużo, dużo zdrówka ![]() A o wszystkich newsach obowiązkowo będę Was informować na bieżąco ![]() Ines- narobiłaś mi ochoty na buszowanie po lumpkach! Niestety najczęściej mam czas dopiero późnym popołudniem, a wtedy wszystkie fajne perełki mają już dawno nowych właścicieli ![]() Może pochwalisz się zakupkami? Interesuje mnie zwłaszcza spódnica ![]() Anielllko- wcale się nie dziwię, że podobałaś się facetom, bo strasznie seksowna z Ciebie babeczka ![]() Malinn- jak tam ta tajemnicza sprawa, za którą mamy trzymać kciuki? Zdradzisz jakieś szczegóły? Mi wieczór minął fajniusio. Dawno się tak nie wyszalałam. A do domu wracałam sinusoidą ![]() ![]() Dopiero niedawno zwlekłam się z łóżka. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem wyspana ![]()
#462 |
Wtajemniczenie
|
No to dziewuszki zrobiłam aktualizację iiiiiiiiiiiiii
i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Blokerka - Ines - Ja we własnej osobie. Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. ![]() Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich ![]() ![]() blokerko, wypiłaś sporo wódeczki, a ta niby leczy wszystkie choróbska i smutki ![]() ines, dawaj foteczki zakupów ![]() Anielllko, jak mogłaś wątpić w to, że się facetom podobasz. Wystarczy spojrzeć na Twoje seksi fotki laseczko ![]() virginio, udanego świętowania! Jeeeeeennnny, zjadłam chyba z pół słoika ogórków kiszonych! Pocieszające jest to, że słoik był dość mały ![]() Dziewczonki, kiedyś pisałyście, że chciałybyście wypełnić mój kwestionariusz badań magisterskich. Jeśli nadal macie ochotę, to proszę o mejla na priva, wtedy podeślę co trzeba ![]() ![]() W sumie mam już wystarczającą ilość przebadanych osób, ale chyba założę wątek na plotkowym z moją "ankietką", zawsze to większy materiał do przeanalizowania ![]() Jak pomyślę, że mam pisać pracę psychologiczną u psycholożki, która z pewnością chwilami zapomina jak się nazywa, to mi słaboooo, słabiej i najsłabiejjj ![]() ![]() Nuuuuuuudna i lewniwa ta niedziela ![]() Ciał ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Niunia- chętnie wypełnię ankietę. Masz mojego maila, prawda?
Dla Ciebie odpowiedziałabym nawet na 111 pytań ![]() ![]()
#464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uhuhuhu, połechtałaś mięęę ![]() ![]()
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
Limonko, Niuniuska poki co nie pokaże wam moich zakupów bo wisza na dworzu i sie suszą po praniu
![]() a poza tym nie mam aparatu (zepsuty) a do siostry nie będę znowu pożyczac ;/ ....może kamerką internetową ...ale raczej nie da rady ![]() Limonko suuper, że impreza się udała i swoją drogą nieźle też sobie pospałas ![]() a ja siedze w domu i nosi mnie ....poszłabym na rower ale tak samemu ![]()
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta popisałyście tego tyle, że nie nadążam z czzytaniem :P
Obejrzałam tylko fotki ![]() Gorset świetny, ale mi się zawsze wydaje, że jest to bielizna i nadaje się pod bluzkę lub do sypialni. Drugi zestaw pod tym względem bardziej mi się podoba, mniej bieliźniany ![]() Kostko, oglądałam Twój decu... ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli, ja mykam do siostrzeńca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
hej lasencje
![]() jezu jak ja strasznei jestem do tylu z tym wszsykimi waszymi relacjami;/ nei wiem nic, ani jegogo Limosia ma niusa, ani z kim Fiolek miala taka sex randke, ani nic ubowewam, wiem ze tych 2 tyg nei nagrbobie bo byl musiala chyba namiot rozbic przy watku;/ ale...cofam sie teraz kila stron w tyl iczytam! a wczoraj, jak to wczoraj, prszysla ta glupia dziewczyna, na poczatku rozmwoa sie wogole nei kleila, potem po kilku drinach z zubrówki jezyk zaczal sie rzowaizywac, ale byly to glownie rozmwoy o niczym, i tak minelo do 12 poszly se w dom, a ja musialam sprzetac ze stolu bo moj durny bracisek pozapraszal sobie je a nwet nie rprzygotowal nic, ani napwet potem nie pomog mi sptztac tylko wszedl pod koldre i twierdzil ze ejst osłabiony, no myslslm ze go strzele w łep;/ ja nie wiem, w czwaretk juz 1 paxdz....zacznie sie studiuiwanie...jak ja zniose ta pokrake dzien w dzien ogladac;/ bu;( ide czytac co tu naklepalyscie... a niuniu ja tez sie zapisuje do sekty od jutra....tylko dzis musimy ustalic co jemy, zebym jutro mogal sie trawdo tego trzymac!
![]() |
#468 | |||
Zakorzenienie
|
Hello
Właśnie wróciliśmy z podwójnych urodzinek - moich i Marysi (urodziłyśmy się tego samego dnia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się, co zrobić z resztą niedzieli i może wybiorę się do Kościoła ![]() Miłego popołudnia! ![]()
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie kijowo, wzięło mnie choróbstwo i jestem strasznie słaba i temperatura mi skacze, raz jest raz jej nie ma, a jutro trzeba iść do pracy ![]() ![]() Wracam do łóżka, jak będę mieć siłę to jeszcze się dzisiaj pokażę.Paaa.Trzymajcie się. ![]()
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Tysiu- żebyś nie musiała zbyt długo szukać zacytuję samą siebie:
I dziewczyny... Miałam nikomu o tym nie mówić, ale... Dzisiaj robiliśmy sobie kawę w kuchni, rozmawialiśmy, wygłupialiśmy się i... Prawie mnie pocałował ![]() ![]() Tak więc tak to wygląda ![]() ![]() Virginio- mała musi być słodka ![]() Mój bratanek też ostatnio szaleje na punkcie zabawkowej kuchenki, którą dostał. Mówię Wam, prawdziwy szef kuchni mi rośnie w rodzinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pieniążki jak najbardziej wydaj na to na co tylko masz ochotę. Prezenty mają sprawiać przyjemność! Nie ma nic gorszego niż te praktyczne ![]() Mkarlinko- zdrowiej ![]() A ja zmykam na rower. Zaklikam później ![]()
#472 |
Zakorzenienie
|
i ja, i ja!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
nie bede gorsza.... i ja powinnam zaczac
![]() Co do trzymania kciukow...hmmmm bylam na rozmowie o prace... co prawda beda sie dopiero kontaktowac...ale i tak babka mi dala do zrozumienia, ze mnie nie zatrudnia... bo jak sama stwierdzila... jestem za AMBITNA ![]() Limonko.... czuje, ze sie cos kroi ![]() ![]() ![]()
#474 | ||||
Wtajemniczenie
|
Jak samemu? Limonka też ujeżdża Kaźmierza!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() się robi! ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeeee, i ja mogę teraz użyć tej emotki -> ![]() ![]() (też jadłam dzisiaj ciasto ![]() Prawidłowo. Ma Pani + 1 punkt w rankingu zdrowego trybu życia ![]() Mówisz i masz ![]() Nie ma to jak pełna mobilizacja! Się robi, się zapisuje ![]() Cytat:
![]() Przykro mi, że tak wyszło z tą pracą. ![]() No to dziewuszki zrobiłam kolejną aktualizację iiiiiiiiiiiiii i ogłaszam, że od poniedziałku na cnotliwą drogę diety powracają: - Joyce - Kostka - Anielllka - Limonka - Blokerka - Ines - Tysia - virginia - mkarlinka - Marei - Malinn - Niuniuska Jak któraś paskudnie zgrzeszy, spowiada się i dostaje jakąś naprawdę straszną karę od nas wszystkich ![]() ![]() To co laski, może zrobimy ranking z punkcikami? Może zmobilizuje to nas raz na zawsze i aaaamen;P ![]() - 1 p za każdy grzech +1 p za dietowy bezgrzeszny dzień +2p za jakiekolwiek ćwiczonka +1p za każdy zrzucony kilogram .... lub Wasze propozycje ![]() plus codzienne wieczorne zbiorowe spowiadanko z grzechów i ważonko pod koniec tygodnia by sprawdzić efekty? ![]() Ale się napaliłam na tę dietę, że sziooook ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 17:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
ja wrocilam nie dawno ze spacerku
![]() ![]() ![]() do tego spotkalam faceta ktory kiedys mnie fascynowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Niuniuska ja tez sie zapisuje do akcji ''Pelnej Mobilizacji"" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() u mnie imprezka rodzinna jak naj bardziej udana ![]() ![]() Anielko swietnie wygladasz ![]() a ja wykorzystuje ostatnie dni rozpusty ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poza tym to byla u mnie dzisiaj taaaka straszna leniwa niedziele ![]() ![]() ja tez bym sobie na rwerze pojezdzila ale niestety rodzice mi sprzedali i nie mam. a mama powiedziala ze kupi na wiosne ![]()
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() My pojechaliśmy sobie po południu do krakowa, połaziliśmy troche po sklepach min. decathlonie i kupiłam sobie torbę sportową na basen ![]() ![]() ![]() ![]() potem poszliśmy oczywiscie coś zjesc a, że mamy już dość chińszczyzny to poszliśmy do nowej knajpki "pod wawelem" na placek po wegiersku ![]() ![]() ![]() do teraz jeszcze jestem najedzona wiec mam nadzieje, że jutro wstanę i nie bedzie mi sie chciało nic jeść ![]() virginia - fajnie, że udały Ci się imprezki urodzinowe ![]() ![]() ![]() no to od jutra kochane start bez grzechow ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku buzka ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kostko ja rok temu napaliłam się na sokowirówkę..oczywiście kupiłam a teraz lezy w pudełku i sie kurzy ![]() ![]() ![]() Siedze i szukam pracy w necie..znalazłam paer ciekawych ofery w moim kierunku oczywiście wyślę ale pewnie i tak bedzie zero odzewu jak do tej pory.......
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-27 o 18:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Iha iha! ![]() Wow! Jestem niekwestionowanym liderem ![]() Cytat:
![]() Pewnie zaraz usłyszę coś o BIG MILKACH ![]() No i super! Każdy Ci powie, że grunt to pozytywne nastawienie ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z roweru i rozgrzewam się gorącą malinową herbatą. Wrześniowe wieczory są już jednak mroźne ![]() Hitem wieczoru było to jak umówiłyśmy się z koleżanką na końcu ścieżki rowerowej. Szkoda, że każda z nas myślała o dokładnie przeciwnym niż ta druga ![]() ![]()
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka
![]() Widzę, że wiele z Was ma teraz jakieś plany zawodowe, więc trzymam za Was kciukasy ![]() Mnie niedziela minęła bardzo leniwie. Nie wyszłam ani razu z domu i ogólnie to się trochę leczę z wczorajszej imprezki... A teraz już koniec weekendu i standardowo staram się na gwałt zrobić wszystko to co miałam/chciałam zrobić, ale mi nie wyszło ![]() Od jutra: cnotliwa droga diety! AVE! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.