2009-09-28, 09:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez merriel
Wiesz co, podejrzewam że paradoksalnie będzie mi lżej..
Bo teraz na praktykach siedzę dziewięć godzin dziennie plus - z tego co słyszę od znajomych - dość częste nadgodziny..
A do tego zajęcia w środy i czwartki od 9 do 17 plus pisanie magisterki plus nauka do egzaminów z tych zajęć (egz. są pod koniec listopada), a to niestety nie są jakieś tam przedmioty na uczelni, do których wystarczy że przejrzę notatki dzień przed..
W tamtym semestrze siedziałam i do każdego się tydzień ryłam, bo miałam ok 100 stron notatek z zajęć plus 500 stron jednych materiałów plus 300 stron podręcznik (do którego nie zdążyłam zajrzeć  ) plus zestawy pytań egzaminacyjnych...
Także ja już chyba naprawdę wolałabym mieć tylko pracę.. 
|
mam takie samo zdanie Tez mam do wszystkich egz po kilkaset stron do nauczenia, ale na szczęście mam dobra pamięć, bo inaczej by była dupa Praca to pikuś, bo z reguły jest tak, ze wychodzisz z pracy i juz nic nie trzeba robić a ze studiami jest tak, ze jednak trzeba w domu siedzieć i czytać/pisać a praca+uczelnia+pisanie pracy dyplomowej to masakra, juz to przerabiałam podczas pisania licencjatu.A i do tego miałam angielski w weekendy.
Teraz dlatego chce zrobic te podyplomowe, bo raz - liczę, ze podniosa moje kwalifikacje, dwa - po studiach już nie chcę miec uczelni na głowie tylko sama pracę A w tym roku i tak będe próbować załapać sie do jakiejs pracy mając na głowie pisanie mgr i dwa kierunki, mam nadzieję, ze cos znajdę
Właśnie miałam zapisy na zajęcia przez neta i udało się na to co chciałam ufff
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------
W ogole dziewczyny czas i strasznie szybko leci Juz 8 miesięcy i 22 dni do ślubu, październik na pewno zleci migusiem, bo mam dużo na głowie i ani sie obejrzymy a już będzie 7 miesięcy z hakiem
Co do kwiatków to ja mam zamiar podjechac do kwiaciarni jakos przy okazji, mam ją własciwie po drodze z uczelni, wiec kiedyś jak będę miała czas to podjadę i podpytam Fryzjer i make-up nie wiem kiedy.
|
|
|