Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-28, 22:25   #546
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
i teraz nie farbuje niczym, wracam do naturalnego koloru, bo od 7 lat ich nei widzialm;/---a przed czerwonym, to czarna bylam;D
Tysia, zrób się różowa! Mrraaauuu seksi będziesz jak różowa landrynka

Cytat:
kochana, ale ja wygralam dzis ta walke, ale za jutro np kuz nei ręcze;(
No weź. Tysia nie dygaj o jutro, dasz radę Powiedz sobie, że tym razem (po raz ostatni) doprowadzisz dietę do końca!
Piknie dzisiaj jadłaś, zuchu kozowy

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
ehhh szkoda, że ja nie mam takiego wielbiciela a w sumie to mam takiego jednego kolege ktorego poznałam prawie 2 lata temu jak miałam mała przerwę z byłym TŻ . Widywaliśmy się nawet troche ale potem wynikło pewne nieporozumienie i moje zauroczenie do niego prysło....ale w sumie on do dzisiejszego dnia mnie molestuje bysmy sie spotkali i w ogole...z tym, że mnie teraz juz nie ma w Łodzi no i te km ....
To umów się z nim, co Ci szkodzi. Jak mu nadal zależy to pokona te km, a poza tym może się okazać, że uczucie znowu wykiełkowało z obu stron

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
aaaa i tak sobie pomyslałam zebyśmy sie wymierzyły chociaz dla własnej informacji ile cm gdzie mamy, bo czesto kg nie lecą a centymetry TAK.
Dobry pomysł. Ja się zważyłam, ale zmierzyć zapomniałam ;P
Przynajmniej każda dla swojej wiadomości będzie miała czarno na białym czy cokolwiek gdziekolwiek z niej leci (ale to zabrzmiało)

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Weeeeeź się Tysią podziel, nie bądź samolubem
No nie wiem, musimy się potargować, żeby nie było że Tysławę chcę za darmoszku oddać. Dorzuć mi karton big milków, to się dogłębnie zastanowię

Cytat:
wieceie co;D
naszlo mnie;D
pokaże wam mojego dinozaurusa;D
Ojooojku, jaki fajny drożdżyk A to on mnie pogryzł, jak ostatnio wdrapywałam się do Twojego pokoju po drzewie!!!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Laski, spaaaać! 3 godziny w busie, zakupy i tyyyyle zajęć!!! Zieeeeeew i spać. Normalnie stara torba ze mnie
Biduuuula, leć spać, niech Ci się goły Tż przyśni

Cytat:
a myslisz ze my tu co hahahaha - młode reklamówki ? hahahahahahahaha
A nie? Do tego seksowne i ekologiczne (w tym sensie, że lubimy łączyć się z naturą i biegać np. nago po lesie)

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Niuniuska, jesteś moją Boginą komputerową!!! Czyś ty sama kobieta stworzyła to tabelkowe cudo :O SZOK i podziw. Klękajcie narody

I chyba nawert udało mi się zapisać mój jeden samotny punkcick
ehehe ino mię nie zawstydzać bo buraczę się (no dziewczyna informatyka - to do czegoś zobowiązuje hehehe). To dzięki Malinn, bo sama nie wpadłabym na zrobienie tabelki w googlu, nigdy nie miałam z tym bajerem do czynienia
Zapisałaś punkcik!

Cytat:
ide se pyknąc z dwa brzuszki;D
aa niech strace;D
tylko PYK PYK i po sprawie? Tysia szybkie numerki lubisz?

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja to jestem „tympa” masa i nie wiem jak mam wejść na tego maila
wpisz sobie w przeglądarkę adres -> gmail.com wyskoczy Ci logowanie i hasełko

Dziewczyny, pozwoliłam sobie pouzupełniać zera w tabelce, tam gdzie zapomniałyście powpisywać żeby było lepiej widać czarno na białym jak się sytuacja przedstawia... Próbuję jeszcze zrobić jeden myk w tabelce, ale coś mi nie wychodzi ;P

Ehh, spać mi się nie chce. ;/;/ Ciężko mi ostatnio zasnąć :/
A jutro do dzieciaków...

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-28 o 22:30
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora