2009-09-28, 22:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
i teraz nie farbuje niczym, wracam do naturalnego koloru, bo od 7 lat ich nei widzialm;/---a przed czerwonym, to czarna bylam;D
|
Tysia, zrób się różowa! Mrraaauuu seksi będziesz jak różowa landrynka
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
kochana, ale ja wygralam dzis ta walke, ale za jutro np kuz nei ręcze;(
|
No weź. Tysia nie dygaj o jutro, dasz radę Powiedz sobie, że tym razem (po raz ostatni) doprowadzisz dietę do końca!
Piknie dzisiaj jadłaś, zuchu kozowy
Cytat:
Napisane przez ines85
ehhh szkoda, że ja nie mam takiego wielbiciela  a w sumie to mam takiego jednego kolege ktorego poznałam prawie 2 lata temu jak miałam mała przerwę z byłym TŻ . Widywaliśmy się nawet troche ale potem wynikło pewne nieporozumienie i moje zauroczenie do niego prysło....ale w sumie on do dzisiejszego dnia mnie molestuje bysmy sie spotkali i w ogole...z tym, że mnie teraz juz nie ma w Łodzi no i te km ....
|
To umów się z nim, co Ci szkodzi. Jak mu nadal zależy to pokona te km, a poza tym może się okazać, że uczucie znowu wykiełkowało z obu stron
Cytat:
Napisane przez ines85
aaaa i tak sobie pomyslałam zebyśmy sie wymierzyły chociaz dla własnej informacji ile cm gdzie mamy, bo czesto kg nie lecą a centymetry TAK.
|
Dobry pomysł. Ja się zważyłam, ale zmierzyć zapomniałam ;P
Przynajmniej każda dla swojej wiadomości będzie miała czarno na białym czy cokolwiek gdziekolwiek z niej leci (ale to zabrzmiało )
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Weeeeeź się Tysią podziel, nie bądź samolubem
|
No nie wiem, musimy się potargować, żeby nie było że Tysławę chcę za darmoszku oddać. Dorzuć mi karton big milków, to się dogłębnie zastanowię
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
wieceie co;D
naszlo mnie;D
pokaże wam mojego dinozaurusa;D
|
Ojooojku, jaki fajny drożdżyk A to on mnie pogryzł, jak ostatnio wdrapywałam się do Twojego pokoju po drzewie!!!
Cytat:
Napisane przez blokerka
Laski, spaaaać! 3 godziny w busie, zakupy i tyyyyle zajęć!!! Zieeeeeew i spać. Normalnie stara torba ze mnie
|
Biduuuula, leć spać, niech Ci się goły Tż przyśni
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
a myslisz ze my tu co hahahaha - młode reklamówki ? hahahahahahahaha
|
A nie? Do tego seksowne i ekologiczne (w tym sensie, że lubimy łączyć się z naturą i biegać np. nago po lesie)
Cytat:
Napisane przez blokerka
Niuniuska, jesteś moją Boginą komputerową!!! Czyś ty sama kobieta stworzyła to tabelkowe cudo :O SZOK i podziw. Klękajcie narody
I chyba nawert udało mi się zapisać mój jeden samotny punkcick
|
ehehe ino mię nie zawstydzać bo buraczę się (no dziewczyna informatyka - to do czegoś zobowiązuje hehehe). To dzięki Malinn , bo sama nie wpadłabym na zrobienie tabelki w googlu, nigdy nie miałam z tym bajerem do czynienia 
Zapisałaś punkcik!
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
ide se pyknąc z dwa brzuszki;D
aa niech strace;D
|
tylko PYK PYK i po sprawie? Tysia szybkie numerki lubisz?
Cytat:
Napisane przez Anielllka
Dziewczyny ja to jestem „tympa” masa i nie wiem jak mam wejść na tego maila
|
wpisz sobie w przeglądarkę adres -> gmail.com wyskoczy Ci logowanie i hasełko 
Dziewczyny, pozwoliłam sobie pouzupełniać zera w tabelce, tam gdzie zapomniałyście powpisywać żeby było lepiej widać czarno na białym jak się sytuacja przedstawia... Próbuję jeszcze zrobić jeden myk w tabelce, ale coś mi nie wychodzi ;P
Ehh, spać mi się nie chce. ;/;/ Ciężko mi ostatnio zasnąć :/
A jutro do dzieciaków...
Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-28 o 22:30
|
|
|