Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy singiel Chylińskiej O_O
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-01, 23:33   #33
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Nowy singiel Chylińskiej O_O

Cytat:
Napisane przez Bartlomiej Pokaż wiadomość
Mysle ze Agnieszka plyte mimo wszystko przemyslala, niewatpliwie wybrala calkowicie inna droge ale mysle ze spiewa w niej o czyms nad czym sie zastanowila, dowiemy sie tego dokladniej jednak po zapoznaniu sie z cala plyta.

Nie chcac zbaczac z tematu dodam jeszcze raz, ze wole kicz Agnieszki mimo wszystko robiony szczerze i swiadomie niz styl chociazby Dody, piosenki robione pod malolaty, zwiazki tworzone pod dzienniki.
To czy przemyslala czy nie, nie warunkuje w zaden sposob, czy da sie tego sluchac.

Czym sie niby swiadomy kicz Chylinskiej ma roznic od swiadomego kiczu Dody ?

Cytat:
Napisane przez Bartlomiej Pokaż wiadomość
Jakim portfelem? Chylinska w zgodzie z portfelem moglaby wydac krazek taki jakiego wszyscy sie spodziewaja, kontynuuacje poprzednich, owym krazkiem dokladnie pokazala ze wali ja wszystko i zrobi cos po swojemu.

Normalnie zastepy jej fanow pomaszerowalyby do sklepow i kupily krazek na ktory czekali, zaplacili kilkanascie zlotych a Agnieszka by w domu siedziala i liczyla wplywy, owym krazkiem zaatakowala rynek nastolatkow ktorzy dotychczas kupowali plyty chociazby wspomnienej wczesniej Dody poniekad skazujac sie na finansowa kleske. Zakladajac ze krazek w owym rynku sie nie sprzeda.

Nie uciekalbym sie raczej do zalozenia iz samo tworzenie pop / dance jest recepta na sukces finansowy bo niewatpliwie nie jest na co dowodem jest Doda i brak konkurencji dla niej. Przy calej jej slabosci.
Portfelem skorzanym zapewnie Tak ja to odebieram, co zrobic.

Pewnie ze "tworzenie" umcyk umcyk nie jest recepta na cokolwiek, szczegolnie takiego...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując