Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 18:40   #718
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cześć piękne

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
dziewczyny a mogę dalej z wami pisać??
Ja w ogóle nie widzę innej opcji .

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
No już nie przesadzaj. A skoro ładnie jesz i ćwiczysz, a nie chudniesz to może masz jakieś problemy zdrowotne, które uniemożliwiają chudnięcie?? Czy t0 wykluczone?
A co masz na myśli konkretnie? Cukier, tarczycę?
Powinno być chyba w porządku

Cytat:
No ja właśnie od poniedziałku czekam na decyzję w tej sprawie i nic.... ;P Ja jestem za tym by nagradzać się, jeśli cały tydzień nie nagrzeszymy w ogóle, ale możemy też ustalić jakiś pułap punktów. Byleby była decyzja bo do niedzielki niedaleko))
Ja byłabym za jakimś pułapem bo nagradzać się chyba powinniśmy za całokształt a nie tylko grzeszki . Myślałam o 10pkt. ale to chyba za mało? Co? Jak myślicie?

Cytat:
właśnie a ja się tak napracowałam z tabelką,a tu zonk na darmoszku poszło...
A dlaczego zonk? Zobacz, jaką zaprowadziłaś mobilizację!! Wszyscy pną się wzwyż o koleje punkty co dzień!!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
GDZIE TA LIMONKA???? czyzby wpadla po uszy z Panem KK
No właśnie, Limonko, ja też Cię przywołuję do porządku!! Nieładnie nas tak zostawiać bez słowa, przecież wiesz, że wszystkie tu z wypiekami na licach czekamy na kolejne kserokopiarskie rewelacje!!!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
To te buty w których sie zakochałam
Najsssssssssss!

Olciu, jak ząbki Niuniu, i dlaczego nie kochasz House'a?

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
virginio - napisz jak sie czujesz po lekach?? bo przypominam sobie, ze chyba sie zdecydowalas brac..?? czemu do nas tak rzadko zagladasz??
Kosteczko jestem przecież co dzień . Po lekach jak narazie w porządku, dziękuję. Póki co nie odnotowałam żadnych skutków ubocznych, a nawet wydaje mi się, że już mam trochę więcej energii i trochę lepszy humorek. Dziś zrobiłam nawet o 10 basenów więcej niż zwykle .
A Tobie życzę udanego weekendu!

Mamrotko, wiemy już, że masz net, więc kochana teraz już się nie wykręcisz i masz się tu codziennie meldować!!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
a oto moj dzisiejszy obiad;D
poszlam na spontan i co mialam to dalam;d
Wygląda całkiem smakowicie .

U mnie dziś:
Ś: wieśniak z płatkami, jabłuszkiem i cynamonem. Kawa z mlekiem
2Ś: 1,5 kromki razowca z kilkoma koreczkami śledziowymi. 2ga kawa j.w.
O: niepełna miseczka warzyw na patelnię z tuńczykiem.
P: kukurydza w kolbie
K: nie wiem może twaróg z czymś? Tylko czym? Miodem, konfiturką (ale to znowu na R nie bardzo...)

Dziewczyny, oddaliśmy dziś z TŻetem nasze psiska Serca nam się krajały, ale może będą miały lepiej, bo w starym domu (gdzie teraz, przypominam, mieszka tylko teść, my tylko wpadaliśmy je nakarmić itp.) były same i nie wiem, czy nie przeganiane z kąta w kąt przez teścia. Który, swoją drogą, złośliwie co dzień zastawiał im wejście do budy a noce są już przecież chłodne... Nie mam pojęcia, co teść sobie wyobraża, tyle przez niego przeszliśmy, zmusił nas do wyprowadzki, teraz właściwie nie chce nas znać, a przecież TŻet to jego syn.... No i żeby wyżywać się na boguducha winnych psach?....
Eh, nie chcę nawet myśleć o tym wszystkim, szkoda mi tylko tych psiaków... Były do nas takie przywiązane, takie wierne, poszły by za nami w ogień....

No i smutno mi się zrobiło i kiszka...

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Wiecie co Wam powiem, faceci są beznadziejni!!!!
Bosszzzzzzzzz, alem zła!!!!!!!
Niunia, co się stało??

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość

mam nadzieję , dziękuję .....jak teraz nie kupie to przepuszcze całe moje oszczędności na głupoty albo codzienne wydatki....
Ja też trzymam kciukasy za znalezienie fajnej limuzyny !
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora