|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
zjadlam dzisiaj:
sn. parowka cieleca z kromka razowca, troche bialeo sera, warzywka II sn. miseczka krupniku obiad: zapiekanka z cukini i mielonego miesa podw. nie bylo - pracowalam kol. dwie parowki cielece kromka razowca, ser bialy, papryka, chrzan no i jezdzilam konno ponad godzine to sie urypalam fizycznie to chyba nie musze juz cwiczyc... Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
dzięki kochane
![]() dziewczyny a mogę dalej z wami pisać?? ![]() poprzegladałam dziś cwiczenia dla kobiet w ciazy i one są praktycznie takie same jak do tego pory ćwiczyłam - wiec zamierzam dalej ćwiczyć (ocZywiście o ile ciąża pozwoli) i jeść ładnie i zdrowo ![]() brawa dla wszysykich trzymających diete ![]() ja dziś zaszalałam z dietą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
taki tez mialam zamair kózko ![]() Cytat:
![]() oj pylą okrutnie!!! Cytat:
i nei wiem czy zostaneisz na koncu, bo jak slodycze nei przestana do mnei mowic to padne raz i dawa;d Cytat:
debilkowate krosno nic nei ma , kupcie mi ten szampon i przyslijcie ;d Cytat:
ale nie am sie w sumei z czego smaic, gdyby do was tak mowilo nie bylo by wam do smiechu;P a weic moj dzien: sn;jajocha z pieczarkami, papryczkami, cebulka 2snaid;brak obiad; pieczona mięsina...ale nie wiem jaka bo robilam odaig dla famili z meisa ktore znalalzam w zamrazarce a bylo czerwone ale nei podpisane czy to karkowk czy lopatka czy inny dziad, no to to zapiekane w marchewce i przyprawach, to wzialm sobie same be marchewki minmo zeja tak kocham, i do tego salatka [ogor, pomior,salata lodowa, jog natural] podwiecz;orzeczkow ziemnych swierzo ołupanych przeze mnei hihi kolacja;wiesnaiczaek z papriką, i rzodkiewcia i decyt;D ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- no to ba;d nawet musisz;d mamrotka jest tego doskonalym przykaldem ze nei wyrzucamy ciezarnych kobitek hihi;D no i mam andzieje ze przynajmniej TY mi spłodziłas synka i nazwiemy go SEBASTIANEK ![]() czemu niektore panie zaniechaly uzupełniania tabelki???od kilu dni sa te same dane....wspisujecie kobietki nawet to co jest złe, bo jak przestaneimy ja uzupełnaic to moj zapał spadnei i zjem to co do mnei mowilo dzis ;(
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
TEZ TAK SOBIE POMYSLAŁAM !!!
A co do tabelki to aż głupio mi tam same minusy usupełniac ![]() no ale jak mus to mus zaraz Tysia specjalnie dla Ciebie żeby motywacja Ci nie spadła wpisze moje MINUSY ![]()
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
no to będe pisać
![]() Tysiu to uzupełniłam tabelke ![]() tysia ty to masz taką motywacje że aż pierwsza jesteś;P Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2009-10-01 o 20:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ba! Musisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
GDZIE TA LIMONKA???? czyzby wpadla po uszy z Panem KK
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jzu je ochrzanialam to sie moze porpawia ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
bo gduyby nei ona to bym dzis ulegla tej lodowie;/
![]() ![]() |
![]() |
#672 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej ho, a ja? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Limonko, dawaj nam tu gorącą relację z ... kserowania ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
zaraz zmykam spowrotem do łóżeczka, tylko uzupełnię tabelkę i pogratuluję Anielce
Anielko najserdeczniejsze gratulacje ![]() ![]() Będziemy mieć drugiego Dzidka, cudownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zadomowienie
|
oj niunia;d
nie fochaj sie zaraz;d pytałas o nich dwóch;d TY JESTES MA MILOSCIA WIZAŻOWA ;* ![]() ![]() Cytat:
wole jednak tradycyjną różęęęę ![]() a moj Waclaw jak najbardziej goły leżakuje;d na poczatku miala mała kokardke przy szyji, ale po kilau wspolnych mnocach, gdziesik mu odpadla hihihi;D niunia obejzalam wlansie te 8minutowki co mi poslaals, i ci pwoeim ze ten gosc to jakis gejek leśny;D ciagle w jakiś getrach sie wygina hahahahahahah;D a cwiczenia, skorzystam dzisisaj z ktorys, bo wygaje mi sie ze po tych brzucholacyh mnei tak kregoslup boli;/ bo badz co badz musi uciagnac do gory neizly kawał mięsa i widac ma dosc po 4 dniach 80sztukowych brzucholi;/ kociaku jeszcze jedno, powiedz mi co to za areobiki masz?:d wyslij mi ;D neiw eiem jak ale jakos mozna popakowac i wstawic na serwer od siebie czy rapida czy inne i ja se pobiore wtedy haha;D i czy te 8 minutowki sa jeszcze ajeksi inne czy tylko te czterty? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- o boze kochany...dziewczyny popatrzcie co nzlalam szukajac areobiku http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&NR=1 jezu mam nadzieje ze ja tak nei wygladam;/ i to jest dal nas wszyskich kolejny motywator aby jutro ladnei diete trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-10-01 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||||||||
Raczkowanie
|
Widziałam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W każdym razie ja Ci polecam kremik Roc Hydra+ BioActive do cery mieszanej - jest super i naprawdę matuje. Dodatkowo ta milusia konsystencja. Może Tobie też pomoże... Cytat:
Cytat:
więc jeśli masz to już zrobione to poproszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To jaka będzie różnica między Twoimi szkrabami? (Ja coś nie mogę się zdecydować...) Tak jak już dziewczyny mówiły - nawet nie masz innego wyjścia ![]() Cytat:
A co u mnie? Wczoraj zgrzeszyłam, bo zjadłam kilka tych miniaturkowych krakersików, ale dzisiaj już wróciłam na pokorną drogę diety. Powiedzcie mi proszę - robiłam dzisiaj bezę po raz pierwszy i nie wiem co było nie tak ale zrobiła się brązowa i nie stwardniała. Macie jakieś sprawdzone sposoby co by beza była bezą? moje menu: śn: jajecznica z pomidorkiem, papryką, szczypiorkiem, szynką 2 śn: jabłko, kilka śliwek obiad: filet z kury wziołach i kapusta duszona z koperkiem i jogurtem (przepis koleżanki - super smakuje małym szkrabom) kojacja: kawa z mlekiem i nieudana beza ![]() Malinn też stałam się miłośniczką serii BD - jest super. Nadusia też może coś o tym powiedzieć ![]() Buziole. Zmykam spać. Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-10-01 o 23:54 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |||
Raczkowanie
|
Jeeeej! Dawno mnie nie było... jeden dzionek, a wy tu nie ustajecie w produkcji
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co u mnie... Pierwszy dzień szkoły za mną. Dzisiaj tam nie muszę jechać. Plan mam i promotora też. Wprawdze nie tego, kogo chciałam, ale zakładam, że mogło być gorzej. Oprócz tego dalej choruję i już zupełnie nie wiem co mam zrobić. Jeśli się nie wykuruję w ten najbliższy weekend, to smętne będę miała życie niestety. Dostałam wypłatę i bardzo chciałam sobie kupić jakieś butki na jesień. Niekoniecznie botki albo kozaki, ale chciałam, żeby były ze skóry i jakieś ciemniejsze. No ale mój TeŻ się rozchorował i nie wiem czy mam sumienie ciągnąć go dzisiaj wieczorem do sklepu... W ogóle to w wadze siadła mi bateria i nie mogę się ostatnio ważyć... A na koniec... ja też się pytam: LIMONKO, czemuś nas opuściła? ![]()
Dieta! ![]() ![]() Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-10-02 o 07:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Marei dziękuje ![]() JoyceSky śliczna dziewczynka na zdjęciach – zawsze urodę się dziedziczy po chrzestnej ![]() Olcha ![]() ![]() Blokerko dziękuje ![]() Aaa to nawet nie wiedziałam, że u mnie w mieście taki koncert będzie – taka ignorantka ze mnie Tyśka rozwaliłaś mnie tym likniem - ale mam motywator żeby nie przytyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
dżem dobry
![]() właśnie popijam poranna kawe i chyba idę na miasto po buty ![]() złapało mnie lekkie przeziębienie ![]() miłego dnia aaa i dziś rozpisałam sobie już co będę jadła i mam nadzieję, że się uda !!!
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-02 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
To te buty w których sie zakochałam
![]()
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
ines bardzo fajne buty - ja w niedziele będe szukać botków na dość niskim obcasie bo mam kozaki i botki ale same minimum 10cm obcasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
dziewczynbki ja tak raz dwa, bo ma pradu dziaj u mnei nei byc pol dnai madafaka, bo beda zmeiniac słupy z kwadratowych na okragle....nie am to jak nuda prawda;/
i co ja poczne bez produ, nie bedzie tv, komputra, RADIA, swiatla nicooooo;( o madafaczka;((( wczoraj zrobilam pozna noca 2 razy 8minuitowki, jedna na nogi n stojace cwiczeniam, i na nogi te takei na podlodze i wam powiem ze sie zmeczylam tym dziadowstemD ide ide, co aby nei wylaczyli mi pradu wtrakcie psiania, cium cium, mielgo dnai;*
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Tysia - Ty lepiej juz nie szukaj niczego o aerobiku
![]() ![]() Ines - dzisiaj mam przeczucie, ze dasz rade ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze ja sie boje weekendu, ze sie poddam ogolnie panujacemu obzarstwu ![]() ![]() ![]() to w niedziele sie wazymy ![]() zjadlam rano owsiane na mleku, a dalej nie mam pomyslu na dzisiaj jakos, a wogole to obudzilam sie o 5 rano i nie moglam dalej spac ![]() milego dnia odchudzaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |||||
Raczkowanie
|
Ale dzisiaj buro. Właśnie wróciłam z apteki i mini zakupków spożywczych. ZIMNO. Podobno w górach spadł wczoraj w nocy pierwszy śnieg
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znać jak udały Ci się zakupki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czym się nieprądnico nasza ![]() Cytat:
![]() Pa! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No taki z niego gej-ok w getrach ![]() ![]() ![]() A aerobiki robię takie seksi fleksi, że wyginam się i macham dupcią i takie tam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż ja też choruję już dobry miesiąc ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też będę miała problem bo chyba jedziemy nad jeziorko na zakończenie sezonu letniego ![]() ![]() Ułaaaa, nie zazdroszczę tej pobudki o 5. ![]() BRY ![]() Po raz pierwszy od tygodnia wyspałam się (w miarę!) ![]() ![]() ![]() ![]() Co to ja chciałam... aaaa zjadłam właśnie śniadanko: belgijskiego gofra-nalesnika z cynamonem, pyyycha był, mimo, że przypaliłam go niechcący ;P ale taki mocno wypieczony był pycha ![]() Mówiłam Wam, że już skończyłam praktyki z dzieciakami? Kurczę jakoś smutno bez nich;p ale będę ich odwiedzać w ramach wolontariatu, uffff ![]() ![]() ![]() Zmykam dopić kawkię, sprzątać i pielęgnować się ![]() Miłego dnia kochane ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-02 o 10:15 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blokerka - Mam propozycję. My z Malinn spotykamy się dzisiaj o 17 przy żabie na Stawowej. Jak chcesz to możemy zajść do CCC i jakiś innych sklepów z butami to sobie pooglądasz ![]() Co do ostatnich płyt Tori to oprócz tej wydanej w tym roku (Abnormally Attracted to Sin), poprzednia z piosenką Big Wheel to była American Doll Posse, Beekeeper, Scarlet's Walk and so on. Płyty te nie bardzo mi się podobają, bo mam porównanie z albumami, które wydawała w latach 90tych i tamte są genialne, aż mam ciary jak ich słucham. Te wydane po 2000r są po prostu fajnych muzycznym tłem, ale nic poza tym. A ja bym chciała żeby ona znowu zaczęła tworzyc albumy z taką pasją z jaką robiła to w 90tych. Tysia - współczuję braku prądu. Shitty situation. Poczytaj sobie jakieś fajne książki to Ci szybko czas zleci. A ja się przyznaję, że dzisiaj zwlekłam się z wyra dopiero koło 11 ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#687 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wuykosie, ale mam calkiem podobne tylko an koturnie;d pykne im potem fociaka;D Cytat:
Cytat:
mam rodzinke w bytomiu i nei raz jak jestesmy tam na pare dni to jedziemy do M1 na zakupy;D mzoe was minelam w sklepie 2 lata temu;D Cytat:
piers predzej;D ![]() Cytat:
fenks ziomal;D czyz by bylo me zycei bez Ciebie;d Cytat:
tia, a Ty sie umyj w łzach:P Cytat:
tez go dzis wszalam na snaidanie;d ladnei mi rosł na paltetni a jak go przewrocilam zeby sie podpiek z drugiej str to mi caly opad i taki chudzielec mi wyszeld;( ale w smaku jak najbardziej okejowy;D Cytat:
kochan prad znikł na 15 minut i to akurat te co bylam w ąlziecne hahahaha, mama nadizeje ze to sie juz nei powtorzy;D i odechcialo im sie zmianeiac slupy;D
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z dietką póki co trzymam się dzielnie ....oby tylko tak dalej ....złapało mnie lekkie przeziębienie chyba i smarkam jak szalona..... za godzinke ide po moją chrześniaczke do przedszkola to "wypróbuję" nowe butki ![]() JoyceSky - bawcie się dobrze z Malinn na spotkanku i oczywiście zdajce jakś relacje ![]() Niuniuska - gofry belgijsie - nie wiem co to ale wiem na pewno, że pewnie coś pysznego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak się czujesz? I jakie miałaś objawy? ![]() śliczne, tylko straaaasznie wysokie. Przy moim wzroście kompletnie odpadają... Cytat:
A co do naleśników - muszę w końcu znaleźć jakiś sklep co by sprzedawali tą nieszczęsną mąkę razową, bo w marketach ani w moich osiedlowych sklepach - nie znalazłam... Cytat:
![]() BRY kochane A ja dzisiaj nie wyspana totalnie - za późno wczoraj wypiłam kawę i nie spałam do 2ej, a Niuńcia się jeszcze obudziła o 5ej, bo jej cztery ząbki na raz idą i jest strasznie marudna. ![]() Aaa - miałam Wam powidzieć oglądałam już dwa nowe odcinki Grey'sów i... strasznie smutne były. Ale dobrze znowu ich zobaczyć. Teraz w soboty na polsacie ma lecieć czwarty sezon, więc też sobie poprzypominam. Za to House mnie nie wzrusza. Próbuję oglądać, ale kompletnie bez entuzjazmu. Zmykam do mojego buszownika. (Wczoraj Niuńka gotowała ze mną obiad. yyyy tzn mama gotowała a córka rzucała się na każdą otwartą szafkę. wyciągała garnki, foremki, patelnie i inne kuchenne cuda. No i jak TŻ wrócił z pracy - wszedł do kuchni, złapał się za głowę i spytał co to za tajfun przeszedł przez naszą kuchnię. Po czym zaczął się śmiać, bo sam sobie odpowiedział...) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Joyce, ale Wam fajnie, że dzisiaj zaliczycie spotkanko! Czekamy na jakąś pisemną relację i może fotorelację na mailu?
![]() ![]() ![]() A co Ty myślisz, że to za darmoszku? 5 ojro za każdego linka ![]() ![]() No, no, no, dogadzaj mi dogadzaj. ![]() Mam niedobór takich rarytasów bom twarda, jak ta skała, z której Jagienka piersi miała!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.