Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-06, 14:41   #121
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Tż już wyszedł do pracy a ja dziś na 10 jadę na rozmowę także proszę o kciuki
co prawda juz jestes dawno po, ale ja też trzymałam kciukasy

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jeszcze wczoraj po powrocie skoczylismy do TZa siostry i jej meza oddac aparat, ktory pozyczlismy na impreze (z za dobrymi nie wpuszczaja) i sie okazalo, ze jakims cudem zdobyli ta taka stara konsole do gier Pegasus cudownie tak wrocic do lat dzieciecych - dluuugo nas zeszlo na graniu w Contre, Mario Bros itp chyba tez sobie musimy cos takiego sprawic - sentyment jest w dziecinstwie gralo sie tak, ze sie joysticki przegrzewaly i trzeba je bylo chlodzic w lodowce
te pogrubione uwielbiałam w to grać godzinami, teraz TZ ma playstation, ale to juz nie to samo

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dwa psiaki straciłaś? Ojej To straszne... Planujesz jakiegoś nowego?
no niestety, to były szczeniaczki jeden zachorował na parwowizrozę, a drugi od kleszcza mimo że były szczepione i zabezpieczone
ale na szczęście juz mam znowu psiaka - bernardynka i wszystko jest (odpukać) dobrze z wyjatkiem, że strzela fochy czasami i jest niedobry

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
17 wydaje mi się najlepszą godziną mojej kumpeli została do wyboru w upatrzonym kościele 19 albo 15....na szczęście ja nie miałam takiego dylematu bo nawet nie wiem co by było lepsze...
Nasz ślub też jest o 17.00

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
o masakra- ja to jakoś tak dziwnie by mi było zaraz po obiedzie wskakiwać na parkiet i od 16 do 4 rano hulać - nie dałabym rady normalnie a stara przecież nie jestem jakos w mojej głowie jest taka zależność impreza=wieczór hehe musi się ściemnić, bo jakoś tak dziwnie mi się wódkę pije w biały dzień
mam identyczne odczucia

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Nie no u nas jest i cyztanie jak pisałam i kazanie i proboszcz zawsze z mlodymi porozmwia, hmmm to powiedzmy jest to bardzo skrócona wersja mszy. Bo u nas jak sie mówi slub bez mszy tzn, ze trwa nie wiecej jak to 30 min. a z mszą trwa 1 godz. No nie wiem jak inaczej to wytłumaczyc. Poprostu chyba skrócona msza.
mi nie musisz tłumaczyć, bo wiem co masz na mysli, u Nas jest identycznie, nazwałabym to taką "skróconą" Mszą ale ja bede miała taką "standardową"

rozmawiałyscie o weselach, my bardzo często zostajemy do końca czyli tak 6.00 rano, raz nawet zdarzyło się Nam wyjśc o 8.00 rano jak juz było prawie wszystko ze stołów posprzątane ale że muzyka grała to się swietnie bawilismy

na Naszych weselach myslę, że to będzie wyglądalo inaczej tzn. ten czas Nam tak szybko minie, że nawet się nie obejrzymy a juz bedzie po wszystkim

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora