Dot.: Mój mały szmateksik :]
- Zielono-kremowy golf z materiału a'la aksamit w wytłaczane paski przywieziony z USA; firma: Ticos; rozmiar: M/L; stan: hmmm... golf jest dość stary, jest chyba o 7 lat ode mnie młodszy ale jest w naprawdę dość dobrym stanie. Antyk!
- Sztruksowe spodnie, lekkie dzwony, koloru wojskowej zieleni; firma: Fishbone; rozmiar: L; stan: zwężałam im lekko nogawki i na dole nogawki są już nieco przetarte, ogólny stan - średni.
- Golf w kolorze intensywnej czerwieni wpadającej w pomarańcz, kolor taki terochę "oczo***ek" hehe ale fajnie wygląda do jeansów . stan:średni; rozmiar: M
- Czarna bluzeczka, ma prześwitujące rękawy, z przodu połyskujący wzorek. Bluzka jest z wymiany z inną wizażanką, na mnie niestety za mała. Firma: Aan'ge; Rozmiar: wydaje mi się że XS/S, stan: b.dobry.
- Bojówki w kolorze khaki. Na udzie mają małą podklejoną dziórkę. Firma: Coocker's; Stan: dobry/średni; rozmiar: M albo L.
- Czarna, długa spódnica "kangurka". Firmy ICHI; stan: bardzo dobry; rozmiar: M. - NIE MA wymiana z mroczna_panna
Czas edycji: 2006-05-12 o 14:31
|