Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziennik regeneracji naturalnych loków i fal
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 12:43   #1
Eloe77
MatkaPrzełożonaCurlitanek

Dziennik regeneracji naturalnych loków i fal

Witam wszystkie falo- i kręconowłose!

Odpowiadając na zapotrzebowanie wyrażane przez uczestniczki forum zakładam wątek dotyczący postępów w pielęgnowaniu loków i fal, które dostałyśmy w prezencie od natury.
Proszę o zamieszczanie zdjęć - ideałem byłoby przed i po - oraz krótkiego komentarza, stanowiącego odpowiedź na pytania:
1. jaką metodę pielęgnacji stosuję?
2. jak długo stosuję wybraną metodę pielęgnacji?
3. czy i jakie mam KWC wśród kosmetyków do pielęgnacji fal/loków?
4. czy i jakie mam KWC wśród kosmetyków do stylizacji fal/loków?
5. inne (ale bardzo krótkie) uwagi.

Każda z Was, która będzie chciała określić rodzaj swojego naturalnego skrętu może posłużyć się najstępującymi typologiami:
- amerykańska,
- brytyjska,
- Fia's trzystopniowa.
Oczywiście dopuszczalne są również inne typologie, ale - by utrzymać komunikatywność opisu - proszę o podanie ich źródeł.

Resztę komentarzy proszę zamieszczać w wątku o pielęgnacji naturalnych loków, loczków i fal.

Pozdrawiam i zapraszam!

PS.
Ponawiam prośbę o NIEKOMENTOWANIE postów. Miejsce na wyrażanie podziwu, dezaprobaty, pytanie do autorek postów jest w wątku o pielęgnacji, którego tytuł został powyżej podlinkowany. Wszelkie posty niedotyczące tematu wątku będą usuwane lub przesuwane w bardziej odpowiednie dla ich miejsce.

Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach!

MÓJ IDEAŁ

Edytowane przez Eloe77
Czas edycji: 2011-11-08 o 09:29
Eloe77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując