Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 15:26   #4580
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Już wiem !
Moja sistra cioteczna (starsza) nabierała wody w strzykawki i wbijała je w moje misie !

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Siemanko
Jako, że dziś gdzieś od północy nie jestem już niewinną, czystą 17, to dzisiejszy dzień jest bardzo miły. Nawet pały żadnej nie dostałam ^^

;*
NAJLEPSZEGO! :win ko:

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
a, zapomniałam

Karolina, ładny avatar ;] bardzo mi się podobuje

ej, w ogóle jak mi się spać chce
a jeszcze muszę dzisiaj ogarnąć geografię.
jutro chyba nie pójdę na dwie pierwsze lekcje bo nie przeczytalam "Granicy", nawet nie mam książki bo w księgarni nie było , a pewnie będzie sprawdzian z treści.. więc tego.. odpada
pójdę tylko na angol, WOS i gegrę.
muszę napisać resztę tych badziejstw na angielski , ogarnąć kartografię z geografii iii mapę podszkolić.
i tyle.
środa wolna, więc luzik.

widziałyście reklamę Alpen Gold?
Chyba nie,a cu to takiego jest?

Mnie rozbraja ta reklama Wedla nowa. Jak śpiewają 'motylem jestem' i te psy w samochodach pokazują, a potem ni z gruszki, ni z pietruszki, że to reklama CZEKOLADY czyżby przesłanie: 'jedz dużo czekolady,będziesz lekka jak motyl'? ; ))
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-10-12 o 15:28
star15 jest offline Zgłoś do moderatora