|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
heloł!
![]() a ja byłam dzisiaj z klasą w kinie na 'dzieciach Ireny Sendlerowej' ![]() no i niby mieliśmy wrócić na wf i ang, ale jakoś nie po drodze mi było do szkoły ;P zaraz się wezmę za naukę jakąś, bo cały weekend przebimbałam i nic nie ruszyłam -.-' jutro chyba będzie względny luz w szkole, bo będę mieć 2 czy 3 lekcje i potem jakaś akademia, a środa chyba wolna :P
#4562 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny poniedziałek.
![]() Skończyłam lekcje 2 h wcześniej. ![]() Nie miałam historii ! (Martyna - piona ![]() ![]() ![]() ---------- Idę skonsumować coś przed telewizorem oglądając co? Chirurgów. ![]() Potem książeczki, a wieczorem się umówiłam. ![]() ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() |
#4563 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Tańczące z Downami ;**
Cytat:
A jazda z pijanym... masakra. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___ Nyny, lubię poniedziałki. ;] tylko 5 lekcji i to znośnych. Na 17,00 trening,a zaraz idę ZiK czytać. Jakby któraś mogła mi wysłać notatki z tego, to wiszę jej piwo. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||
Zakorzenienie
|
Ed. Dzień dobry wam nie napisałam.
Karolina, gdzie ty podziałaś kulturę ?! Dzień Dobry Wypłosze z Sosnowej Dziupli ;* No taka większa czapa ![]() N/o, no ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14683350] pokaz płaszczyk ![]() ![]() [/QUOTE] Jutro pokaże, bo teraz mi się nie chce. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na szczepieniu ![]() I dostałam naklejkę dzielny pacjent ![]() ![]() ![]() A teraz mam drętwą rękę. ! Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-10-12 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hejka wszystkim ![]() ależ jestem wściekła nie potrafię się z mamą dogadać, ja jej nie rozumiem, a ona mnie. Już nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też tak sobie myślę,jak z mamą się kłócę. Ale pewnie jeszcze zatęsknimy za tym, jak nam obiadek pod nos podetknęła. ;]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
No co
![]() To jest straszne. Chyba jakiś uraz z dzieciństwa. Tylko nie wiem jaki. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez to wszystko będę miała taki humor do końca dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Już wiem !
Moja sistra cioteczna (starsza) nabierała wody w strzykawki i wbijała je w moje misie ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Flawless
|
Siemanko
![]() Jako, że dziś gdzieś od północy nie jestem już niewinną, czystą 17, to dzisiejszy dzień jest bardzo miły. Nawet pały żadnej nie dostałam ^^ ;*
![]() |
#4572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakiś czas temu ściągnęłam sobie parę filmów (w tym właśnie dzieci Ireny Sendlerowej), ale nie mam czasu ich obejrzeć ![]() Prawdę mówiąc nie lubię chodzić do kina ze szkołą, bo zdarzają się dekle które mają za nic takie tragedie jak Katyń. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie oglądałam "Wszysko za życie" Świetny film, koleżanka mi poleciła. Dramat biograficzny o chłopaku, który wiódł życie w dostatku, ale bodajże po skończeniu studiów oddał wszystkie oszczędności na cele charytatywne i wyruszył w podróż po Ameryce, na końcu trafiając na Alaskę.. to też warto objerzeć ![]()
![]() |
#4574 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja sobie w tym tygodniu obejrzę Stowarzyszenie umarłych poetów i Przerwaną lekcję muzyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ciebie, Ciebie ;> rano byłaś na wątku ;> ojjj... ![]() Cytat:
jak miałam może ze 4 lata.. chodziłam na jakieś tam zastrzyki w du.pkę. i zawsze prosiłam pielęgniarkę, żeby było bez igły ![]() i nigdy nie czulam jak robiła ten zastrzyk bo mi pokazywała, że niby igłę wyciąga.. a poszłam raz..i taka stara piguła na moje :"ale będzie bez igły?" zaczęła głośno rechotać i powiedziała, że "NIE!" i od tamtej pory się bałam zastrzyków ![]() ale minęło mi z wiekiem ![]() Cytat:
a tak poważnie : STO LAT STARA D-U-P-O-O-O-O ;**** ![]() ![]() Cytat:
no i nie przepadam za filmami historycznymi, a tylko na takie chodzimy ![]() chociaż w sumie Katyń mi się podobał. a Dzieci Ireny Sendlerowej planuję obejrzeć. Cytat:
oglądałam jakieś 1,5 roku temu. dobry film. książka też świetna, polecam ![]()
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja na szczęście nie miałam za wielu zastrzyków w dzieciństwie. Tylko szczepienia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
a, zapomniałam
![]() Karolina, ładny avatar ;] bardzo mi się podobuje ![]() ej, w ogóle jak mi się spać chce ![]() a jeszcze muszę dzisiaj ogarnąć geografię. jutro chyba nie pójdę na dwie pierwsze lekcje bo nie przeczytalam "Granicy", nawet nie mam książki bo w księgarni nie było ![]() ![]() pójdę tylko na angol, WOS i gegrę. muszę napisać resztę tych badziejstw na angielski , ogarnąć kartografię z geografii iii mapę podszkolić. i tyle. środa wolna, więc luzik. widziałyście reklamę Alpen Gold? ![]()
#4578 | ||
Flawless
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle uważam, że gimnazjum to jedna wielka pomyłka. człowiek tam robi się tylko cwaniakiem i przychodzi taki gówniarz do szkoły średniej i myśli, że jest boski :d Ja właśnie uwielbiam filmy/książki o tematyce wojennej ![]() Lubię ten styl ubierania się, fryzury, styl architektoniczny i wystrój z lat 30.-40. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie rozbraja ta reklama Wedla nowa. Jak śpiewają 'motylem jestem' i te psy w samochodach pokazują, a potem ni z gruszki, ni z pietruszki, że to reklama CZEKOLADY ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
-------------------------- dzień dobry ![]() zabieram się za Przedwiośnie, bo jutro pyta z treści ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jestesmy z Ciebie dumne ![]() ładny av. na pocztku w ogóle nie skojarzyłam ze to Ty piszesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej ;* wrociłam ze szkoły , kurde zimnooo na dworzu strasznie,. sprawdzian z anglika przełożyli na piatek ;] a jutro z niczego spr ani kart nie mam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||||||
Raczkowanie
|
Ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam Cię za te teksty xd! ![]() Cytat:
![]() Mama mi zawsze opowiada tak @szczepień i zastrzyków, jak pani pielęgniarka robiła mi zastrzyk we wiadome miejsce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ _______ Mam dzień prawie idealny ![]() ![]() ![]() 2 chemie i 2 biologie po lekcjach w taką pogodę dobijają i odbierają chęć do życia. to nic, bo jeszcze tylko 4 dni... Jutro wycieczka, w środę dzień nauczyciela i fryzjer ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie dostałam naklejki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
HAhaha ja też ![]() I przyłączam się do życzeń: Wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() ![]() Dzieeeeeeeeń Dooooooooooo BBrrrrrrryyyyyy!! ![]() ![]() Teraz to ja się pochwalę ![]() ![]() A dziś miałam kolejny spr. z matmy ![]() Wczoraj chodziłam pół dnia po mieście i szukałam butów. Nic nie znalazłam, normalnie można się załamać :albo jakieś brzydkie, a jak ładne to z czubami, a jak już znalazłam porządne, ładne to mego rozmiaru nie było ![]() W środę ciąg dalszy poszukiwań ![]() Myślicie, że nauczyciel będzie taki chamski i walnie jutro mi kartkówkę niezapowiedzianą ? W dzień nauczyciela? Chybaa nieeeeee .. ![]() ![]() ![]() obiadek się grzeje ![]() ![]()
![]() |
#4585 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak znajdę chwilę po maturze to przeczytam książkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogóle ten ksiądz mnie wkurza.. wymyślił sobie, że KAŻDY będzie miał ocenę z ewangelii z ostatniej niedzielnej mszy.. na każdej lekcji poniedziałkowej ktoś inny mówi o czym była ewangelia i czytania ;/ a co, jak ktoś do kościoła nie chodzi? jak w końcu padnie na mnie, to nawet nie będę kombinować, tylko powiem, że nie wiem i tyle.. bo wychodzi na to, że on ocenia to, czy ktoś był w kościele czy nie :/ no paranoja jakaś ;]]] dobrze, że chociaż dostanę świstek o ukończeniu kursu przedmałż. ;]] ściągnij sobie, bo warto ![]() ale też jest na filmio.pl i nie trzeba ściągać ![]() trwa ponad 2 godziny, ale warto :P ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() duży plus za to, że nie zrobili jakiegoś bardzo długiego, trwa zaledwie 1,5h przez co nie nudzi się i na prawdę warto obejrzeć ![]() jakby co, to koleżanki obiecały pomóc w tej kwestii ![]() no z chemii niezłe czasami są ;P ale jakoś udaje mi się z nich wybrnąć :P nam tylko mówili o próbnej z matmy, o niczym innym na razie nic.. i szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie będziemy mieć tej z Operonu, bo to się trochę nie trzyma kupy.. przecież cały materiał nie jest przerobiony, a na maturze jest wszystko ;] a niektórzy sorowie jeszcze to oceniają ;]]] a próbną bym chyba z chemii pisała, bo z tym u mnie gorzej :P jakie zaciągnąć? to jeden z nielicznych filmów na jakich byłam z klasą i nie żałuję... no może jeszcze film o Popiłuszce był ciekawy, ale Katyń jakoś mnie nie porwał ;]
![]() |
#4586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A Katyń mi się podobał ![]()
![]() |
#4587 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie i raczej nie mam zamiaru.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej, Żbik, już każdy o tym wie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam takie coś w podstawówce, ale tak dodatkowo. Kto powiedział, o czym była ewangelia, to dostawał 6. I mądra Justynka zczaiła, że chyba o 13 była msza na tvp1 i słuchała tej ewangelii i miała pełno szóstek, chociaż nikt mnie w kościele nie widział ![]() ![]() Ania, najlepszego ![]() ![]() Idę się łuczyć historii ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do zastrzyków.. to mama mi kiedyś opowiadała, że w szpitalu miałam jakieś szczepienie i chciałam w paluszek, a pani się nie zgodziła i narobiłam takie wrzasku i krzyku, że w końcu było w paluszek ![]() ![]() Wiecie co... z tej złości siadłam robić matmę. Zrobiłam kilka zadań i jakoś przeszło mi trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze na radomskiej TV dają msze z Katedry, a tam ten nasz ksiądz od rel. jest ;] siedzę nad matmą i czarna dziura ;] albo zaczerpnę pomocy ojca albo nieskazitelnego zeszytu jakiejś koleżanki jutro ;]
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wszędzie jest takie samo czytanie (tak nam mówiła katechetka w podstawówce, że są lata A, B, C i na każdą niedzielę przewidziana Ewangelia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.