Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 19:42   #1373
aljaka
szyciowa specjalistka :)

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez iskierka321 Pokaż wiadomość
Ja też jestem majową mamą moja córcia urodziła się 11 maja o 23:30 zajrzałam no to forum pierwszy raz i tak sobie myśle że nic nie strace jak się pochwale jak mi się uda to zdjęcie mojego szczęścia załącze btw gratuluje wszystkim mamuśką
witaj, śliczne maleństwo

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
No bioderka wyszly ok u Filipka, teraz padl jak kawka
poki spi poczytam co tam naskrobalyscie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
dziewczyny Bryan zjada juz oobiadki , deserki no i wlasnie od kad zjada kupka jest dosc twarda.. juz nie plywa jak plywala.. i jest ostatnio dosc malo..
dzis byla malutka plamka..
czemu tak
Pietrek robi takie jakie robił, zjada 3 gęste posiłki dziennie (1x kaszkę, 1xobjadek i 1x deserek) i do tego duzó mleka, II śniadanie, podwieczorek i 2xwnocy po 150-180ml i po każdym słoiczku, ale wtedy to takie rzadkie do popicia ok60-90ml

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
ja z pytaniem, zastanawiam się czy wychodzić na dwór jak mały trochę pokasłuje, może głupie pytanie, ale sama nie wiem:/??on dziś był niespokojny i wydaje mi się, że może dlatego, że nie byliśmy na spacerze, ale z kolei przy takiej pogodzie trochę się boję by go nie zaprawić
na spacer można chodzić, przy katarku czy kaszelku nawet wskazane. Nie wolno tylko przy gorączce

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Mycha wystękał drugiego bobka

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja
aljaka jest offline Zgłoś do moderatora