Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 22:50   #1650
tikida
Rozeznanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez evikus Pokaż wiadomość
Moje wymiary to:
pod biustem: 67cm
w biuście: 75 cm
a w zwisie: 76cm
Twój rozmiar:
brytyjski - w rozciągliwych stanikach 28(60)C, w ścisłych stanikach 30(65)A
polski - w rozciągliwych stanikach60B, w ścisłych stanikach 65A

Byłam dzisiaj w sklepie Body u *kasieńki* i kupiłam Tiffany bandeau 30FF. Mierzyłam jeszcze:
- czarną Panache Veronę balkonetkę 30FF - bardzo ładnie kształtuje biust, tylko fiszbiny ma szerokie, obwód ścisły
- beżową RubyPink Fifi 30FF - obwód ścisły, małomiseczkowa (strasznie bułkowała)
- Feuve India 30FF - śliczna, robi bardzo ładny dekolt - pewnie poważnie zastanawiałabym się nad jej kupnem, gdyby obwód był bardziej ścisły
- Georginę 28G - piękna, elegancka, podobnie kształtuje biust jak hestia nie strapless, obwód ścisły. Zdecydowanie mam ochotę kupić sobie ten model w przyszłości.
- turkusową Antoinette 30F (nie było 30FF) - za mała, miałam w niej bardzo nieładny, kanciasty profil
- Tiffany bandeau 30FF - zauroczył mnie ten model Obwód jak na 65tkę ścisły. Poniżej zdjęcia.

Przyszła jeszcze dzisiaj do mnie Antoinette czerwona 30FF z ebaya. Tiffany bardziej mi się podoba - nie wypycha tak biustu do przodu, ma niższe boczki, jest delikatniejsze. W Antoinette mam pusto nad samymi fiszbinami, trochę dziwny profil mi robi, ale do zaakceptowania.

*kasieńko*, dziękuję za miłą obsługę!