Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 22:42   #1415
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Pakusia, tak, na to wygląda że przez witaminę. Poprzednim razem kiedy musieliśmy zwiększyć dawkę było dokładnie tak samo.
a musisz mu zwiekszac dawki??? ja to sie wogole w tych witaminach nie moge wyznac... mialam dawac Kubie, ale nic nie pisze na opakowaniu jak podawac... ile... to nie daje

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Łobuz moj zjadl wkoncu to mleko ale jakims cudem moja mama go nakarmila i to nie zjadl jednym ciurkiem a na 100 razy po lyczku oj...

pakusiu gdybym wiedziala co to sie dzieje tego mojemu urwiskowi
kurcze no wiem ze nie wiesz... bo jakbys wiedziala to bys nie pisala ze nie wiesz

tak sie tylko zastanawiam czym to moze byc spowodowane... i tak mysle i mysle... i sobie przypomnialam jak Kuba nnie chcial zjesc kolacyjki o 20.... poprostu byl wrzask jakich malo... jak tylko wkladalam mu butelke do buzi, pociagnal raz i sie zaczal drzec... nie bylo gorace... i za kazdym razem bylo to samo... tak jakby mu mleko nie smakowalo!!!

i wiesz o co biegalo???? o pore jedzenia!!! z dnia na dzien zmienil sobie godzine!! zawsze jadl o 20 i wtedy wlasnie 20 mu nie odpowiadala.... wiec na nastepny dzien dalam mu o 19... i teraz je caly czas o 19 ....

nie wiem, moze sproboj dac mu jutro wczesniej ostatni posilek...

nie wiem jak to jest u takich maluszkow... ale przeciez dni sa teraz coraz krotsze i moze to miec z tym zwiazek... sproboj, nic nie tracisz a noz widelec zje....

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
UUUuuu... to ja już lubię Twojego tatę A gdzie on się podziewa?
Jak masz zamiar złożyć wniosek o te alimenciochy, to składaj teraz, bo jak będziesz odkładać, to nigdy nie złożysz... A co do konsultacji, to oczywiście, ze możesz - ja pokażę to koleżankom z rodzinnego i wsio

A MoOoNiA tak nas podgląda już chyba któryś raz i nie ma ochoty się dołączyć jeśli jest mamusią...?

hmmm... sledzik???:cool :

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora