2009-10-12, 22:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
Napisane przez gosikk_s
Pakusia,  tak, na to wygląda że przez witaminę. Poprzednim razem kiedy musieliśmy zwiększyć dawkę było dokładnie tak samo.
|
a musisz mu zwiekszac dawki??? ja to sie wogole w tych witaminach nie moge wyznac... mialam dawac Kubie, ale nic nie pisze na opakowaniu jak podawac... ile... to nie daje
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83
Łobuz moj zjadl wkoncu to mleko ale jakims cudem moja mama go nakarmila i to nie zjadl jednym ciurkiem a na 100 razy po lyczku oj...
pakusiu gdybym wiedziala co to sie dzieje tego mojemu urwiskowi 
|
kurcze no wiem ze nie wiesz... bo jakbys wiedziala to bys nie pisala ze nie wiesz 
tak sie tylko zastanawiam czym to moze byc spowodowane... i tak mysle i mysle... i sobie przypomnialam jak Kuba nnie chcial zjesc kolacyjki o 20.... poprostu byl wrzask jakich malo... jak tylko wkladalam mu butelke do buzi, pociagnal raz i sie zaczal drzec... nie bylo gorace... i za kazdym razem bylo to samo... tak jakby mu mleko nie smakowalo!!!
i wiesz o co biegalo???? o pore jedzenia!!! z dnia na dzien zmienil sobie godzine!! zawsze jadl o 20 i wtedy wlasnie 20 mu nie odpowiadala.... wiec na nastepny dzien dalam mu o 19... i teraz je caly czas o 19 ....
nie wiem, moze sproboj dac mu jutro wczesniej ostatni posilek...
nie wiem jak to jest u takich maluszkow... ale przeciez dni sa teraz coraz krotsze i moze to miec z tym zwiazek... sproboj, nic nie tracisz a noz widelec zje....
Cytat:
Napisane przez cinusiowa
UUUuuu... to ja już lubię Twojego tatę  A gdzie on się podziewa? 
Jak masz zamiar złożyć wniosek o te alimenciochy, to składaj teraz, bo jak będziesz odkładać, to nigdy nie złożysz... A co do konsultacji, to oczywiście, ze możesz - ja pokażę to koleżankom z rodzinnego i wsio
A MoOoNiA tak nas podgląda już chyba któryś raz i nie ma ochoty się dołączyć jeśli jest mamusią...?
|
hmmm... sledzik??? :cool :
|
|