Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 11:44   #747
midey
Zadomowienie

GG do midey
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Cytat:
Napisane przez kasienka1977 Pokaż wiadomość
Współczuję. Przy Łukaszu nie wiem, co to nieprzespana noc. Jest takie ludowe porzekadło, że drugie dziecko to nagroda za pierwsze. I u nas się sprawdza
hmm...az strach sie bac drugiego bo Dawdek od urodzenia byl bardzo spokojnym dzieckiem, zywym, ciekawym dzieckiem malo plakal, lubil sie kapac i ubierac, sam bawic

Cytat:
Na szczęście moje dziecko, przejawiające talenty plastyczne - po kim??? - potrafi się zająć na pół dnia ciastoliną. Zużywa ją w tempie ekspresowym, bo zawsze jakiś kawałek mu się zgubi teraz tatuś mu kupił złotą, ma taki fajny kolorek, że i ja się nią lubię bawić
Dziewczyny, myślałyście już o Mikołaju?
lol

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Milenka dostanie cos takiego:
http://allegro.pl/item770898825_wiel..._princess.html
i
http://allegro.pl/item766015803_zest...la_dzieci.html
ona lubi sie takimi rzeczami bawic na zajeciach w przedszkolu

A tak poza tym - za 3 tygodnie sie przeprowadzamy B. namawia mnie na drugie dziecko a slub chce odlozyc na potem Wkurza mnie i to tak tyle
Dzis na 11. idziemy ogladac 3 pokojowe mieszkanko w dobrej okolicy tylko bez ogrodka
Agusia, super prezenty a co z mieszkaniem> czemu znowu sie wyprowadzacie?;>

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Kasiu i jak sobie radzi z ta ciastolina nie je jej ? Bo ja włąsnie chciałam Majusi kupic
daj Majusi najpierw kawalek ciasta na pierogi to sie przekonasz Dawid pierwsze co jak Mu dalam wzial do buzi bez wczesniejszego obadania co to jest takze mysle ze z ciastolina troche jeszcze sie wstrzymamy

Cytat:
I malowanki wodne. Dobra rzecz, bo zabawy z tym dużo, a bałaganu mniej niż z farbami
a co to jest? pierwsze slysze o czyms takim

midey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując