Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-14, 10:39   #3708
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja mam 2, ale im nie pozwalam nawet wchodzić do mojego pokoju, bo bezczele mi sikają po kątach Jeden nawet sobie umie otworzyć szufladę z ubraniami. Raz tak było, że mama rano mnie budziła i z nią przyszedł kot, otworzył szufladę i tarzał się w skarpetkach. No to mówię "mamo, weź stąd Lilka" a ona że nie, bo on tylko się pudluje w tych skarpetach. Cóż, nie wzięła. Cała szuflada skarpet do prania
Dziwnym jest, że tylko w moim pokoju odwalają takie numery, mimo, że to ja je karmię.

Za to pies się nauczył takiego rodzaju zemsty od kotów i teraz, jak chodzi na smyczy (ma cieczkę, ale spokojnie, nie zamierzam rozmnażać - jak tylko będę mieć kasę, to sterylizuję. Niby zajść nie może, bo ją cały czas pilnujemy, ale jest wkurzająca), to potrafi na spacerku udawać, że robi siusiu, przebiegła małpa, a potem narobić w przedpokoju wielką kałużę + kupsko
I to bynajmniej nie jest jedyna rzecz, jakieś się od kocurów nauczyła, sprytna bestia

Ale masz wesoło ja też mam kotkę, jest cała biała i ją uwielbiam jest w ciazy teraz i ma duza potrzebe przytulania sie, wiec nie daje mi w nocy spac

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora