Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-16, 17:11   #1663
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

czesc

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Boska suknia metkaa. Zapisałam ją sobie na moim komputerku, bo ja szukam czegoś w podobnym stylu).

A teraz znalazlam taką (chyba jednak taką chcę), heheh, co chwila zmieniam zdanie, ale styl sukni cały czas ten sam:
dziekuje
anesh_ suknia bardzo ładna tyle ze jak pisze tancerka trzeba poprzymierzac, ja podobna mierzyłam i to była ta w ktorej jak podniosłam rece do gory to by sie rekaw odpruł nie praktyczna taka, ale sama przymierzysz to ocenisz,

tancerka 212 4 i 5 suknia mi sie bardzo podoba, twoja tez niczego sobie

certina4 bardzo ładna suknia,
ja tez chce miec ramiaczka przy swojej sukni i pytałam dokładnie o takie jakie ty wkleiłas, ale pani powiedziała ze do tej sukni takie nie beda pasowac, wiec prawdopodobnie beda cieniutkie pokryte koronka,

Martoolka87 chyba kiepsko z moja wyobraźnia chociaz to moze byc całkiem niezła suknia,

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wkleje Wam moje typy i zobaczcie czy Wam też wychodzi MS na końcu jak mi Ostatnia sukienka to ta która mi się nabardziej podoba i jest połączeniem różnych elementów sukni które mi sie podobają
2 moze byc bardzo ciezka tak mi sie wydaje, 6 brzydka, 3 podoba mi sie chyba najbardziej,

Aaś wydaje mi sie ze bedzie pasowac, a co do tej reklamy to widziałam w gazecie i dzis nawet w pracy o tym mowiłysmy, ludzie to naprawde maja w głowach na...

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
mysle ze spokojnie mozesz załozyc cieliste rajstopy, tak sie przyjeło ze PM zakładaja białe ponczochy czy rajstopy ale cieliste moim zdaniem jak najbardziej pasuja,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora