2009-10-16, 17:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
czesc
Cytat:
Napisane przez anesh_
Boska suknia metkaa  . Zapisałam ją sobie na moim komputerku, bo ja szukam czegoś w podobnym stylu  ).
A teraz znalazlam taką (chyba jednak taką chcę), heheh, co chwila zmieniam zdanie, ale styl sukni cały czas ten sam:
|
dziekuje
anesh_ suknia bardzo ładna tyle ze jak pisze tancerka trzeba poprzymierzac, ja podobna mierzyłam i to była ta w ktorej jak podniosłam rece do gory to by sie rekaw odpruł nie praktyczna taka, ale sama przymierzysz to ocenisz,
tancerka 212 4 i 5 suknia mi sie bardzo podoba, twoja tez niczego sobie
certina4 bardzo ładna suknia,
ja tez chce miec ramiaczka przy swojej sukni i pytałam dokładnie o takie jakie ty wkleiłas, ale pani powiedziała ze do tej sukni takie nie beda pasowac, wiec prawdopodobnie beda cieniutkie pokryte koronka,
Martoolka87 chyba kiepsko z moja wyobraźnia chociaz to moze byc całkiem niezła suknia,
Cytat:
Napisane przez certina4
wkleje Wam moje typy i zobaczcie czy Wam też wychodzi MS na końcu jak mi  Ostatnia sukienka to ta która mi się nabardziej podoba i jest połączeniem różnych elementów sukni które mi sie podobają 
|
2 moze byc bardzo ciezka tak mi sie wydaje, 6 brzydka, 3 podoba mi sie chyba najbardziej,
Aaś wydaje mi sie ze bedzie pasowac, a co do tej reklamy to widziałam w gazecie i dzis nawet w pracy o tym mowiłysmy, ludzie to naprawde maja w głowach na...
Cytat:
Napisane przez chilanes
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach 
|
mysle ze spokojnie mozesz załozyc cieliste rajstopy, tak sie przyjeło ze PM zakładaja białe ponczochy czy rajstopy ale cieliste moim zdaniem jak najbardziej pasuja,
|
|
|