|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Ja też tak jem ok. 18, z tym że u mnie to jest już taka obiadokolacja.
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to się tak najadłam jakbym jedzenia nie widziała- sera to już nawet na kanapki nie kładłam tylko plasterkami do buzi ładowałam
ale nie mam wyrzutów sumienia.. przecież nie będę się głodziła... tż wrócił do domu i się zirytował pośpiechem naszych mamusiek co do załatwiania mebli do naszego mieszkania... bo już chcą meble zamawiać a nikt mu nie pomoże nawet gładzi położyć na ścianach... i stwierdził że czuje się pod presją.. a jak wraca np o 19 z pracy to nie ma już siły iść i robić... ale maruda przecież nikt mu nie każe tyrać 24 godziny na dobę.. na meble i tak się miesiąc czeka więc mając miesiąc czasu to może połowę czasu leżeć i nic nie robić biedny czuje się tak osaczony że nawet czuje moją presję ja mu zaraz dam presję
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczonka!I za zgodę z TŻ ![]() Ja też Nawet w drecholach i rozciągniętym swetrze Coś ostatnio zawyżoną samoocenę mam, ale dobrze mi z tym
|
|
|
|
|
#1595 |
|
BAN stały
|
metko,bardzo ładna suknia.
![]() Śpiąca już jestem,chyba dzisiaj szybko padne/pojde spać.
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boska suknia metkaa ![]() ![]() . Zapisałam ją sobie na moim komputerku, bo ja szukam czegoś w podobnym stylu ).A teraz znalazlam taką (chyba jednak taką chcę), heheh, co chwila zmieniam zdanie, ale styl sukni cały czas ten sam: Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-10-15 o 21:49 |
|
|
|
|
#1597 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo tak zazwyczaj przy zmęczeniu zaczynają drażnić różne rzeczy. A'propos rozdrażnienia, to Ja już porzuciłam tę dietę na której byłam przez całe 2 dni, bo właśnie chodziłam głodna i wkurzona, że muszę w kółko jeść to samo. Wolę nie wkurzać współpracowników swoim rozdrażnieniem i nieszczęściem. Postanowiłam nadal trzymać się pewnych zasad z tej diety, ale będę do tego używać więcej składników, żeby je jeść z chęcią i mieć siły do skupiania się w pracy. ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
TŻcik już się niecierpliwi, więc muszę uciekać i iść do niego, bo taki samotny leży acha i byliśmy dzisiaj u fotografki i chyba podpiszemy z nią umowę |
||||
|
|
|
#1598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przydałoby się już rozejrzeć za suknią, a nie mam czasu, chęci ani ochoty
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnia to ta jaka kupiłam a reszta to moje byłe marzenia hehehe w kóre swięcie wierzyłam że będzie mi w nich dobrze
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mi się zaczyna to w kupę składac chociaż jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga droga przede mną
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że zmieniłaś zdanie ![]() Swoją drogą ja myślałam, że będę źle wyglądać w drapowanym gorsecie, a po przymiarce właśnie taki będę szyć
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-10-15 o 22:32 |
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak ja wielbicielka bez i niezdobionych gramem koronki dołów skończyłam w opinającej pupę mocno zdobionej sukni i co?? na żywo to jest prześliczne na mnie
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba masz rację - poszukiwania czas zacząć . Zostało 10 miesięcy do ślubu .
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokazałam Tżtowi mój number one od wczoraj:
http://www.bellissima.pl/maggie_sottero.php?s=36.09 powiedział że ładna i się tak lekko uśmiechał![]() Metka ale Ty masz śliczną figurę i ładnie leży na Tobie ta sukniaJazz szkoda że zdjęć nie można robić
|
|
|
|
#1606 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobrze,że nie jestem bo tu na wątku dominują proste suknie. ![]() Cytat:
Cytat:
Jak byłam w salonie i drapanki widziałam,powiedziałam tylko wow i taką chce,zresztą fakt okaże się.Pani w salonie powiedziała że moge sobie na taką pozwolić,bo jestem szczupła. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-15 o 23:18 |
||||
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dylemat i mam nadzieję, że pomożecie mi coś z nim zrobić ![]() W suknie, którą będę szyła na górze chciałam mieć koronkę ułożoną w taki sposób jak na 1 i 2 załączniku (fotkę wkleiła jakaś wizażanka chyba na wątku sukienkowym, bo wcześniej tylko w głowie ten układ miałam) i miała się ona kończyć równo z drapowaniem gorsetu a dół miał być taki jak w załączniku 3 tyle że na wierzchu gładka mleczna organza a koronka miała wystawać z przodu. No ale jak zobaczyłam suknie z załącznika 1 i 2, to stwierdziłam, że ładnie wygląda jak ta koronka tak idzie jeszcze niżej. Ale wtedy boję się, że gdyby dodatkowo na dole wystawała ta koronka to byłaby lekka przesada. Jest jeszcze taka opcja, żeby na dole wystawała spod organzy matowa satyna. Nie chcę całkiem rezygnować z tego podczepienia wierzchniej warstwy. No i ostatnie wyjście jakie wymyśliłam to, żeby ta koronka z boku była trochę dłuższa jak w tych załącznikach, ale żeby nie nachodziła tak mocno na przód, tylko żeby na samym boczku była i wtedy chyba mogłaby wystawać na dole ta koronka. Co o tym myślicie? Dziękuję, jeśli któraś dała radę przeczytać te moje wypociny i przepraszam, że truje, bo to niby takie pierdoły, ale same wiecie, że w tym dniu suknia musi być idealna
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-10-15 o 23:14 |
|
|
|
|
#1608 |
|
BAN stały
|
Mi się podoba ta suknia ( z wklejanych wyżej ) tylko chyba usunełabym te falbany na boku.Lecz tak czy siak mi się podoba o ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1255637701 Cudna
|
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz idę spać ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łączy w sobie wszystkie elementy, które chciałam żeby miała moja wymarzona suknia, więc jak narazie to mój ideał![]() no i ta róża mi sie nie podoba i wolałabym gorset bardziej zdobiony hehe ale wymyślam dlatego ta od MS jest tym co mi najbardziej odpowiada, chociaż mogłabym dodać jeszcze do niej jakieś delikatne ramiączka, coś w stylu nr 2 i 3
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-15 o 23:45 |
|
|
|
|
#1611 | |
|
BAN stały
|
Eh,no coż mi póki co różne się podobają,nie tylko drapowane jak widac.Zobaczymy jak to będzie u mnie
![]() Cytat:
![]() Obca,dla Ciebie mój podpis. ![]() Wypiłam kubek kakao,teraz pije drugi i powoli trza będzie iśc spać,bo rano trzeba wstać do pracy.Czeka mnie jutro ciężki dzień
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-15 o 23:38 |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no On się rzadko szeroko uśmiecha, i w ogóle mało si uśmiecha a jak zobaczył ta suknię to widziałam że mu się podoba, no i jeszcze mi teraz napisał że suknia jest bardzo ładna i że nie wie jak innym ale Jemu będę się w niej bardzo podobała Nie umiem Ci pomóc z tą suknia, podobnie jak Tancerka nie bardzo umiem sobie to wyobrazić
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę że walczysz i idziesz wcześniej spać ja jeszcze coś obejrzę i też się kładę
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
wkleje Wam moje typy i zobaczcie czy Wam też wychodzi MS na końcu jak mi
Ostatnia sukienka to ta która mi się nabardziej podoba i jest połączeniem różnych elementów sukni które mi sie podobają
|
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze Madmuazelle napisz mi co piłaś/ brałaś na noc że poszłaś spać, bo ja mam dosyć
|
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza
![]() ![]() ![]() Matko jaka ja dzisiaj nie wyspana marze tylko o łóżeczku ale nie stety mi czas na drzemkę popołudniową nie pozwoli po pracy jedziemy z TZ kupić koszulę na jutrzejsze wesele, potem szybciutko do domu skończyć porządki w szafie no i się zacząć przygotowywać na jutro będzie trzeba hmmm ![]() ![]() tak mi się nic nie chce Dobrze ze chociaż obiad zrobiony na dzisiaj Len ogarnia mnie leń ![]() Milusiego dnia wszystkim życzę a sobie powrotu szybkiego do domku z pracy ![]() ![]()
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A u nas dzisiaj przymrozki. Musiałam szyby skrobać, a nawet skrobaczki nie mam. Muszę dzisiaj kupić. No ale jakos dałam radę. Tak to jest jak z lenistwa nie chce się samochodem do garażu wjeżdżać ![]() Widzę, że na watku temat sukni na topie Ehh u mnei z suknią nadal cisza, to co wklejacie to poogladam i finito. Dzięki ![]() ![]() ![]()
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, zaczne od nowości, wczoraj podpisalismy umowe z zespołem, zaliczka wpłacona
dzisiaj wybieramy sie do trzeba się wkońcu dogadać, co jak i za ile, a w środe wkońcu do ![]() A co do sukienki to prawdę mówiąc to mnie to coraz bardziej przeraża, narazie to tylko oglądanie w komputerze, niby podoba mi sie jakis określony wzór, czyli prosta bez zbędnych falbanek ale... własnie cały czas ale ostatnio podobają mi się takie odważniejsze - bardziej dopasowane. Bardzo spodobała mi się sukienka, która podobała mi się podoba się również Jazzmanki mamie-Jazzmanko daj mi proszę namiary na suknię Podoba mi sie również 3 sukienka, którą wkleiła Martolka87 - również prosze o informacje. Jedno czego jestem pewna to to, ze ma byc bez ramiączek a dalej ....
|
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie góra mi się podoba, w sumie do wysokosci bioder mi się bardzo podoba a dół mi sie nie podoba Z tych co pokazywalas, ze Ci sie podobaja ta jest najładniejsza![]() Cytat:
Ale się cieszę, że mam już suknię i nie mam żadnych dylematów Dziewczyny nie patrzcie w necie tylko idźcie mierzyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

ale nie mam wyrzutów sumienia.. przecież nie będę się głodziła...
przecież nikt mu nie każe tyrać 24 godziny na dobę.. na meble i tak się miesiąc czeka więc mając miesiąc czasu to może połowę czasu leżeć i nic nie robić
biedny czuje się tak osaczony że nawet czuje moją presję

Mam nadzieję, że jutro pójdzie nam równie dobrze
a mam tylko zaległości na uczelni
za ćwiczonka!

i ładnie leży na Tobie ta suknia

trzeba się wkońcu dogadać, co jak i za ile, a w środe wkońcu do